347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohhhh ne güzel canım bizimkiler daha ona sevinemiyor bile torunları gelmeyecekmiş

bizimkiler de inşallah haftasonu atışlarını yaparlar da pzt başlarlar nöbet tutmaya ya gece iki kere kalkmaktan telef oldu aşkım

ohhhh ne güzel canım bizimkiler daha ona sevinemiyor bile torunları gelmeyecekmiş

Bize torun falan gelmedi yaaa... topu topu 20 kişiler zaten canımlar gidince gelirler onlar çünkü jandarma da çok erken olmuyor dağıtım canım da yemin töreninden 2 hafta sonra gitmişti usta birliğine

Geçmişe bakamamıştım da şimdi baktım nasıl olmuş öyle salgın ya :44:

valla canım bikac kişide kızamık bulmuslar o yüzden yemin törenleri falan hep iptal olmus dolayısıylada onlar gelmediği için yine nöbetler bizimkilere kaldı.

Bize torun falan gelmedi yaaa... topu topu 20 kişiler zaten canımlar gidince gelirler onlar çünkü jandarma da çok erken olmuyor dağıtım canım da yemin töreninden 2 hafta sonra gitmişti usta birliğine

ayyy gitselerdi su nöbetler azalsaydı yaa 1hafta kaldı hala hergün nöbetteler

bizimde öyle kimsenin geldiği yok bizimkinin askerliği bitince yenileri gelecekmiş oraya,son güne kadar görevdeler yani

kuzular bende uyumaya gidiyorum sürekli öksürüyorum zaten hiçbişey fayda etmedi sinir oldum kendime uyuyım da kurtulıyım

bugün teyzemin oğlu canımı gördüüü tayini balıkesir e çıktı canımı görmeye gitti bugün.. diyorum azıcık daha erken atanamadın mı

bizimkiler de inşallah haftasonu atışlarını yaparlar da pzt başlarlar nöbet tutmaya ya gece iki kere kalkmaktan telef oldu aşkım

Cnm ben 349lardan canakkalede askerim ustaya merkeze gecicek acemide ezinedeydi senin askerinde canakkale yazio sanrm nasildi diye sorucaktim sizin cok az kaldi Allahin izniyle siz bi kavusun sonra bizede gelicek tez zmanda sira insallah...

Gelmemiz gibi dönmemiz de sıkıntılı oluyor.Lanet olsun yine gidemedi yine !!!
Hava 2 gündÜR apacıktı işte gönderin şu ilçelerdekini.Kolay kolay mı bulacaklardı havayı böyle!!!
Lanet olsun yine yogun kar ve sis varmış.
Yine kaldı ilçede yine !!!!!!!!
Ümitleniyor mutlu oluyor sonra böyle hayalkırıklıgı yaşıyor ya en çok ona üzülüyorum.
Ne üzülüyodur şimdi sevdiğim belli de etmiyor biliyorum ama içinden ne üzülüyor.
Tutamadım kendimi ağlıyorum işte üzüldü diye

Günaydın kızlar son 5.

Gelmicem dedim seni almaya sus gelceksin dedi. İyice gerildi sıkıldı yoruldu ama bu askerlik beni de mahfetti ya bitsin artık. Dünden beri hiç konuşmuyoruz. Bugünde kayınvalidemlere gidicem haberi bile yok. Şuan da otobüsteyim ofise doğru yol almaktayım.

Merve arkadaş ekleme talebini cepten yanıtladım ama oldu mu bilmiyorum. Arkadaş listemdede göremiyorum seni.

Hah şimdi bizimki mesaj attı aynen yazıyorum. Arkadaşım için yazıyorum aşkım diyarbakır-kayseri 24 ocak var mı uçuş?
Şimdi ben bu çocuğu n'apayım sizce.
Hem höt höt yapıyor hem yüzsüzce uçuş soruyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…