selam iyi geceler kızlar.
benim Sevdiceğimin yanına 349.dönemler gitmesi ertelenmiş 349.larda kızamık salgını baslamısumarım bu işin sonu sevdiceğime dokunmaz :18:
Kasımpaşaya da geçen hafta gelmişler fakat kalacak yer sorun olmuş gemide çünkü 80 kişi gelmişler.
Hemen atışa götürmüşler bugün ve dağıtımı yapmışlar.
Sevgilimin olduğu yere 7 kısa dönem gelmiş bugün işte. Çok mutluydu telefonda.
Çıkacağıma şimdi inanıyorum dedi sürekli
Kasımpaşaya da geçen hafta gelmişler fakat kalacak yer sorun olmuş gemide çünkü 80 kişi gelmişler.
Hemen atışa götürmüşler bugün ve dağıtımı yapmışlar.
Sevgilimin olduğu yere 7 kısa dönem gelmiş bugün işte. Çok mutluydu telefonda.
Çıkacağıma şimdi inanıyorum dedi sürekli
Ben geldimmmmm.... :Amcamlar bizdeydi amcamın kızı bu ay evleniyor da
kütahya da salgın varmış diyorlardı o mu acaba canım????
ohhhh ne güzel canım bizimkiler daha ona sevinemiyor bile torunları gelmeyecekmiş
ohhhh ne güzel canım bizimkiler daha ona sevinemiyor bile torunları gelmeyecekmiş
hoş geldin hüm,hayırlı olsun şimdiden:)
Geçmişe bakamamıştım da şimdi baktım nasıl olmuş öyle salgın ya :44:
Bize torun falan gelmedi yaaa... topu topu 20 kişiler zaten canımlar gidince gelirler onlar çünkü jandarma da çok erken olmuyor dağıtım canım da yemin töreninden 2 hafta sonra gitmişti usta birliğine
bizimkiler de inşallah haftasonu atışlarını yaparlar da pzt başlarlar nöbet tutmaya ya gece iki kere kalkmaktan telef oldu aşkım
Bize torun falan gelmedi yaaa... topu topu 20 kişiler zaten canımlar gidince gelirler onlar çünkü jandarma da çok erken olmuyor dağıtım canım da yemin töreninden 2 hafta sonra gitmişti usta birliğine
valla canım bikac kişide kızamık bulmuslar o yüzden yemin törenleri falan hep iptal olmus dolayısıylada onlar gelmediği için yine nöbetler bizimkilere kaldı.
ayyy gitselerdi su nöbetler azalsaydı yaa 1hafta kaldı hala hergün nöbetteler
kuzular bende uyumaya gidiyorum sürekli öksürüyorum zaten hiçbişey fayda etmedi sinir oldum kendime uyuyım da kurtulıyım
bizimkiler de inşallah haftasonu atışlarını yaparlar da pzt başlarlar nöbet tutmaya ya gece iki kere kalkmaktan telef oldu aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?