- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
o anki siniri geçmiş gitmiş şu askerlik bitse de stresleri son bulsa artık ya sona yaklaştıkça gerildiler bizi de mahvettilerGünaydın kızlar son 5.
Gelmicem dedim seni almaya sus gelceksin dedi. İyice gerildi sıkıldı yoruldu ama bu askerlik beni de mahfetti ya bitsin artık. Dünden beri hiç konuşmuyoruz. Bugünde kayınvalidemlere gidicem haberi bile yok. Şuan da otobüsteyim ofise doğru yol almaktayım.
Merve arkadaş ekleme talebini cepten yanıtladım ama oldu mu bilmiyorum. Arkadaş listemdede göremiyorum seni.
Hah şimdi bizimki mesaj attı aynen yazıyorum. Arkadaşım için yazıyorum aşkım diyarbakır-kayseri 24 ocak var mı uçuş?
Şimdi ben bu çocuğu n'apayım sizce.
Hem höt höt yapıyor hem yüzsüzce uçuş soruyor bana.
selam iyi geceler kızlar.
benim Sevdiceğimin yanına 349.dönemler gitmesi ertelenmiş 349.larda kızamık salgını baslamısumarım bu işin sonu sevdiceğime dokunmaz :18:
günaydın kızlar vipdükkandan tabak almıştık kırık gelmiş sinir oldum tek bir tabak ya düzgünce getirememişler nolck o şimdi kargodan da teslim almş bulunduk sabah sabah gerildiimmmmm
göndericem canımm bugün gerii ne biçim iş yapıyolr bu iadenin yerine alınmıştı zaten ordan bişey almam aslada para iadesi yapmadıkları için almıştıkgünaydın canım vipdükkanını ara söyle bence bi şansını dene belki yenisini gönderirler.
günaydın kızlar vipdükkandan tabak almıştık kırık gelmiş sinir oldum tek bir tabak ya düzgünce getirememişler nolck o şimdi kargodan da teslim almş bulunduk sabah sabah gerildiimmmmm
hatırlıyorum canım da ben senin uyarından önce almıştım maalesef aynı şeyi yaptılar göndercem artık dediğin gibi kırılmıcak bişey isteyip o siteyi açmıcm ble dahaAh canım ya kırık ya da eksik ürün için kargocuya tutanak tutturman gerekiyordu. Bir koli gelmediyse yani tek parça ürün aldıysan açsaydın keşke adamın yanında ama olan olmuş artık sen kırık çıktı diye formu doldur geri yolla kargoyu ve kırılmıcak bir şey al onun yerine.
Ben daha önce para iadesi yapmadıklarını onun yerine bize hediye çeki verdiklerini anlatmıştım o hediye çekiyle bende %100 pamuk saten bir nevresim takımı alşmıştım işlemeli. Hatta giz hatırlar. Sende hatırlarmısın bilmem. O alışverişte siteden yaptığım son alışverişti çünkü para iadesi yapmayıp insanı başka bir şey almaya mecbur bırakıyorlardı.
Benimkine deseler 200 ver çıkaralım ooo parası yoksa bile saatini bilmem.nesini satar yine de ne pahası olursa olsun çıkardi herhaldeÇok acayip sinirliyim şuanda bizimkinin saflığına.
Biraz önce facebooku açtım ve bazı arkadaşları şuan özgür hatta dün diyarbakır havaalanından check-in yaparak özgürlüğünü ilan edenler var ama bizim salaklar perşembeyi bekleyecekler halbuki bizimkide bugün yanımda olabilirdi. Ya 200 tl para vermem lazım ya da torpil diyor ama uçakta değişiklik cezayla yaptığım için daha da masraf olsun istemiyor saf saf bekleyecek perşembeyi onun gibi saf arkadaşlarıyla bir de akıllı geçinir bu çoçuk. O b.klu yerde çok mutlusun herhalde ki çıkmak için hiç bir şey yapmıyorsun dedim. Değilim dedi sadece deliricem.
Tripliiicim selcugun 2arkadasi havaalinda fto cekip face ekoymuslar soyledi simdi bak.
torpil iste.bizimki olsa kesin verirddi 200lira .1nanosaniye daha tahammulu yok cunku.
bu arada benim urunler gelmis.sans eseri yagdanliklarin kirmizi gelmesi disinda hepsi ayni gelmis.
muhtemelen onu da birine hediye ederim kirmizi esya,dekordan nefret ederim.
Tripliii aynen canim kerem bunyamin hepsi koymus gordum.
Ciksin bence sevgilinde durmasin bir saniye.
bilet mis gozunde deil senin seninki niye duruyor hala??giderse gitsin para ya.ktm de insandisi yerde durulur mu 5gun daha
Evet gördüm hepsini sinir oldum. Sinirden çıldırıcam resmen. Uzman jandarma bulmuşlar çıkmak için ama izin vermemiş komutan, napıcaklar bilmiyorum para verip çıkalım diyorlar izin vermiyor torpil lazım. Ah o Kerem'e falan ne sövüyorum madem çıkacaksınız bunlara da söylesenize, arkadaşsınız sonuçta yok orda kimsenin kimseye faydası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?