O degil moralinini daha bozmayayim duzelteyim diye neler diyorum ama nasil kotuyum.kendimi sıkmaktan mideme kramp girdi.
triplii iste o imza attigi belgenin uzerinde 200 lira karsiliginda cok guzelde oynama yapiyorlarmis.bana daha bunu 2hafta once demistigidersem elaziga erken cikabilirim diye.ne elazigi daha bingole adim atamadik biz
Aynen canim 20gune yakin kalmistik ktmde nasil problemliydi.donuste oyle iste...Of sizin gidişinizde problem olmuştu, dönüşünüzde olmasın ya Elazığ'a götürecekleride belli değil ki daha bak işte bizimkileri Diyarbakır'a götürdüler. Sinirden çıldırıcam.
ayy amin inşallaah oluurr canım benim hayırlısıyla yaa bu ihtimal çok güzeeelll Allahm kavuştursun sizi inşallaah bugün yaaaKuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.
Kuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.
Kuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.
Aynen canim 20gune yakin kalmistik ktmde nasil problemliydi.donuste oyle iste...
elim kulagim gozum telefonda.uyucam dedi olursa supriz faliyet uyandirirlar dedi.bi duysam simdi mesaj attgini yada aradigni
nail sinir olmasin insan.keske cikabilseler disari.
offf aynı ktm ler benımde yaklaşık on gün sonra ömrümden yemeye başlıcak sanırımşimdiden endişeleniyorum sizlerin yazılarını okudukça nasıl olacağını..
Canım ama bizim yaşadıgımız çok büyük bir şanssızlıktı.O bakımdan kaldık okadar.İnşallah sizi hemen gönderirler görev yerine de kalmazsınız merak etme çok.
ayy amin inşallaah oluurr canım benim hayırlısıyla yaa bu ihtimal çok güzeeelll Allahm kavuştursun sizi inşallaah bugün yaaa
Yaa bende hatırladıımmm daha ılk baslarda dıyarbakırda dıyordunn.
Hadı ınsallahhh barı sız kavusuunnn.Hadı ınsallahh inşallahhhh
inşallahhhh canım bugün kavuşacaksınızzz ne güzel bitiyor bak... olumlu düşün eminim güzel haberi alacaksınn
ya canım şimdi geriye doğru yazdıklarınızı okuyordum da olayı anlamak için. neden şanssızlık yaşadınız siz? benim en ufak bi bilgim yok benımkı şırnak a gidecek beytüşşebap a.. onun için mardin den şırnak a giden ktm ye katılacak.. ama orada da hava şartları öyle kar ve sis nasıl olacak bende hiç bilmiyorum..
ay inşallah hadi bakalım heyeCanlandim.bende şimdiKuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.
Elazıg ktm den Bingöl alaya geldiğimizde kura çektik ve bıngolun ilçesine çıktık.İlçelere dağıtım sürecinde baya bekletıldık.20güne yakın.O bakımdan yani.
Hava sartları etkılıyor tabi.Şu anda da bu sebepten zaten dönemiyoruz biz.Havanın açık oldugu bır anı kollayıp gonderıyorlar işte canım.
anladım canım peki alakasız olmazsa, bizimki zaten şırnak ın ilçesine gidiyorda oradaki alaya acaba yinede kura çekilir mi karakola flan yollanması için? ne saçma bi düzen bu ya orada yazan kesinlikle kalmıo.. 20günde uzunmuş ya bayaanlıyorum canım olsun Allah sağsalim kavuştursun sevdiğiniii, bitiyo artık azcık daha sabır... Darısı bizim başımıza..
Muhtemelen kalmaz kuraya bir daha.Kalır orda.
O sıkıntılı süreci atlattık şükür şimdi 6 günlük bir süreç kaldı biraz sabırsızlık ediyoruz o da canımızı sıkıyor işte.İnşllah Allah hepimizi kavuştursun sevdiğine.
Şimdi dışarı çıkıyorum öğrencilerim çağırdı illa.Hiçte gidesim yok ama ısrar ettiler
Tripliii canım güzel haberı beklıyoruzz gelınce ben eve kavusmus olun inşallahhh.
Alahım nolur dua edin bizim için bugün hayırlısıysa kavuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?