347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Of sizin gidişinizde problem olmuştu, dönüşünüzde olmasın ya Elazığ'a götürecekleride belli değil ki daha bak işte bizimkileri Diyarbakır'a götürdüler. Sinirden çıldırıcam.

Of sizin gidişinizde problem olmuştu, dönüşünüzde olmasın ya Elazığ'a götürecekleride belli değil ki daha bak işte bizimkileri Diyarbakır'a götürdüler. Sinirden çıldırıcam.
Aynen canim 20gune yakin kalmistik ktmde nasil problemliydi.donuste oyle iste...
elim kulagim gozum telefonda.uyucam dedi olursa supriz faliyet uyandirirlar dedi.bi duysam simdi mesaj attgini yada aradigni
nail sinir olmasin insan.keske cikabilseler disari.

Kuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.

ayy amin inşallaah oluurr canım benim hayırlısıyla yaa bu ihtimal çok güzeeelll Allahm kavuştursun sizi inşallaah bugün yaaa

Yaa bende hatırladıımmm daha ılk baslarda dıyarbakırda dıyordunn.
Hadı ınsallahhh barı sız kavusuunnn.Hadı ınsallahh inşallahhhh

inşallahhhh canım bugün kavuşacaksınızzz ne güzel bitiyor bak... olumlu düşün eminim güzel haberi alacaksınn

offf aynı ktm ler benımde yaklaşık on gün sonra ömrümden yemeye başlıcak sanırım şimdiden endişeleniyorum sizlerin yazılarını okudukça nasıl olacağını..

offf aynı ktm ler benımde yaklaşık on gün sonra ömrümden yemeye başlıcak sanırım şimdiden endişeleniyorum sizlerin yazılarını okudukça nasıl olacağını..

Canım ama bizim yaşadıgımız çok büyük bir şanssızlıktı.O bakımdan kaldık okadar.İnşallah sizi hemen gönderirler görev yerine de kalmazsınız merak etme çok.

Canım ama bizim yaşadıgımız çok büyük bir şanssızlıktı.O bakımdan kaldık okadar.İnşallah sizi hemen gönderirler görev yerine de kalmazsınız merak etme çok.

ya canım şimdi geriye doğru yazdıklarınızı okuyordum da olayı anlamak için. neden şanssızlık yaşadınız siz? benim en ufak bi bilgim yok benımkı şırnak a gidecek beytüşşebap a.. onun için mardin den şırnak a giden ktm ye katılacak.. ama orada da hava şartları öyle kar ve sis nasıl olacak bende hiç bilmiyorum..

ayy amin inşallaah oluurr canım benim hayırlısıyla yaa bu ihtimal çok güzeeelll Allahm kavuştursun sizi inşallaah bugün yaaa

Yaa bende hatırladıımmm daha ılk baslarda dıyarbakırda dıyordunn.
Hadı ınsallahhh barı sız kavusuunnn.Hadı ınsallahh inşallahhhh

inşallahhhh canım bugün kavuşacaksınızzz ne güzel bitiyor bak... olumlu düşün eminim güzel haberi alacaksınn

Kızlar çok teşekkür ederim. Dayım gidiyor, tanıdık askerde bulundu aramış telefonla olmaz gelip almanız lazım demişler. İnşallah özgür olacak bugün.

Elazıg ktm den Bingöl alaya geldiğimizde kura çektik ve bıngolun ilçesine çıktık.İlçelere dağıtım sürecinde baya bekletıldık.20güne yakın.O bakımdan yani.
Hava sartları etkılıyor tabi.Şu anda da bu sebepten zaten dönemiyoruz biz.Havanın açık oldugu bır anı kollayıp gonderıyorlar işte canım.

ay inşallah hadi bakalım heyeCanlandim.bende şimdi

anladım canım peki alakasız olmazsa, bizimki zaten şırnak ın ilçesine gidiyorda oradaki alaya acaba yinede kura çekilir mi karakola flan yollanması için? ne saçma bi düzen bu ya orada yazan kesinlikle kalmıo.. 20günde uzunmuş ya baya anlıyorum canım olsun Allah sağsalim kavuştursun sevdiğiniii, bitiyo artık azcık daha sabır... Darısı bizim başımıza..

Muhtemelen kalmaz kuraya bir daha.Kalır orda.
O sıkıntılı süreci atlattık şükür şimdi 6 günlük bir süreç kaldı biraz sabırsızlık ediyoruz o da canımızı sıkıyor işte.İnşllah Allah hepimizi kavuştursun sevdiğine.
Şimdi dışarı çıkıyorum öğrencilerim çağırdı illa.Hiçte gidesim yok ama ısrar ettiler
Tripliii canım güzel haberı beklıyoruzz gelınce ben eve kavusmus olun inşallahhh.

anlıyorum canım lütfen canını sıkmamaya calıs biliyorum ki çok zor artık sabırsızlanmakta çok haklısınız ama çok az kalmış artık birazcık daha sabır sonra hep birliktesiniz. hep bunu düşün... tamam canım kendine çok iyi bak görüşmek üzere :)

aldecim kırık mı cıktı aldgn takım ya şöyle para iadesi yapmayan yerlerden alışveriş yapmaı hiç sevmiorum mesela trendyolda iade var ben mumkun oldgnca ordan alıorum....

tripliii çok çok mutlu oldum hadi şans yüzünüze baksın inş... bugün kavuşmanız tek temennim okuyunca hem şaşırdım hem sevndm...

beniimki ktmye çarşamba günü katılıo yani 1 gecesi orda geçicek sadece perşembe sabahıda sabah 6-7 gibi bırkrlar die düşünüoruz o yuzden cokta sıkıntı degıl kendı bulundgu yer temız oldgu ıcın dert dil... tek sıkıntı tegmen yıllık ızne ayrılmıs bizimkini çok seviodu koruyup kolluodu,dier sevdği komutanda hafta sonu izninde tepelerinde bitane asteg var o da bizimkini kıskandgı için hiç sevmio kök söktürüo hiç keyfi yok bugun bana sataşıcak yer arıo dio kıskanç herif uyuz oldum

Alahım nolur dua edin bizim için bugün hayırlısıysa kavuşalım.

geçicek biticekk bak saatler kalmış canım benim içini ferah tut öğlen izmir uçağına yetiştiği an herşey bitecek artık, eminim çok güzel olacak kavuşacaksın bugünn sevdiğinee..

tripliii şuan sonuç için heyecandan yerinde duramıosundur tahmiinmce dudaklarını ve tırnaklarını yeme sakın sakin ol burnundan nefes al agzından ver ve bol bol dua etki çıktıgı haberini allll

fıstıklarım merhaba

ben geldim ama az sonra yakın bi ilçedeki liseden çok samimi arkadaşım var ona gidecemm

şöyle bi bakayım dedim ,sanırım TRİPLİİciiimin sevdiceğini erken gönderecekler , inşAllah gönlünüze göre olur canım , yinede HERŞEYİN HAYIRLISI olsun diyorummm

öpüyorum hepinizi , Allaha emanetsiniz yarenlerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…