canım benımkı denızcı çanakkale nara burnunda, ama denizcilerin tamamı aynı askeriye kapısından giriyo içerde dağılıyolar seninkide denizci mi?Cnm ben 349lardancanakkalede askerim ustaya merkeze gecicek acemide ezinedeydi senin askerinde canakkale yazio sanrm nasildi diye sorucaktim sizin cok az kaldi Allahin izniyle siz bi kavusun sonra bizede gelicek tez zmanda sira insallah...
canım eklendin benim listeme görebiliyorum duvarını.Günaydın kızlar son 5.
Gelmicem dedim seni almaya sus gelceksin dedi. İyice gerildi sıkıldı yoruldu ama bu askerlik beni de mahfetti ya bitsin artık. Dünden beri hiç konuşmuyoruz. Bugünde kayınvalidemlere gidicem haberi bile yok. Şuan da otobüsteyim ofise doğru yol almaktayım.
Merve arkadaş ekleme talebini cepten yanıtladım ama oldu mu bilmiyorum. Arkadaş listemdede göremiyorum seni.
Hah şimdi bizimki mesaj attı aynen yazıyorum. Arkadaşım için yazıyorum aşkım diyarbakır-kayseri 24 ocak var mı uçuş?
Şimdi ben bu çocuğu n'apayım sizce.
Hem höt höt yapıyor hem yüzsüzce uçuş soruyor bana.
bütün dualarım sizinle inşallah artık kavuşun bugün ben bile heyecanlandım yaaaaaaaaaaaKuzumu çıkartıyoruz sanırım lütfen dua edin lütfen bugün kavuşayım kuzuma. Dayım Diyarbakır'da görevde şuan o gidiyor yanına yarım saat içinde adres gösterecek orda birde tanıdık astsubay ayarladık o şimdi gidiyor görüşmeye. 14:45'te İzmir'e uçak var yetişirse ona bugün akşam yanımda. N'olur dua edin bizim için.
ben bi hastaneye gidip geliyorum kızlarrr öğleden sonra görüşürüz güzel haberler bekliyorum senden eceee
Kesin belli olsun gelişi bugün yarın depün benide günlerce depülmeyi bekledim ne olur artık allah yüzümüze gülsün öyle yada böyle kavuşayım sevdiğime o orda stresten ölüyor ben burda nolur güzel haber gelsin artık yoksa deliricem.
Biletimiz yanacak büyük ihtimal yeni bilet keseceğiz.
Kızlar bugün fotoğraf çerçevesi aldım ve bi kaç fotoğrafını bastırdım. Orda çekildiklerinden yollamıştı.
Bir de ben ona esprili bi shop yapmıştım onu da bastırdım. Yerleştirdim güzelce çerçeveye fotoğrafları
Gelince hepsi sürpriz olacak
ne güzel düşünmüşsün canım
Canım yaptıklarım gözüme az bile geliyor
Daha başka şeyler bulmam lazım
ben atkı ördüm canım.. birde saat alıcam içinede çok güzel bir fikrim var onu yazıcam koyucaam..
size güzel bi karşılama söyliyim miii:) eğer evli olan veya askerini bir evde karşılayabilecek biri varsa, bir sürü ister renk renk balonlar isterse kırmızı balonlardan 30 tane falan alıp şişirip tavana bantla yapıştırabilir. uçlarınada beyaz kurdeleden ipler sallandırıp ayağa kalktığımız hizada kendi boyunuza gelecek şekilde kartlar. kartlarada onsuz günlerin nasıl geçtiğini vs yada orada onun yolladığı yada sizin çektiğiniz varsa askerlik resimlerini koyup salonu vs böyle süsleyebilirsiniz.. :) ben bunu doğum gününde yapmıştım 1 ay boyunca kartlar yazıp tavana böyle asmıştım gördüğünde çok şaşırmıştı ve inanılmaz sevinmişti.. bence onca zaman sonra böyle bir karşılama harika olur diye düşündüm :)
Ben örgü işinden anlamıyorum
Saat bilemiyorum çok fazla takmaz
Her gün kullanıyor olsaydı saat alırdım.
bende anlamazdım ilkkez bişe ördüm zaten.. annem gösterdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?