347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnm ben 349lardan canakkalede askerim ustaya merkeze gecicek acemide ezinedeydi senin askerinde canakkale yazio sanrm nasildi diye sorucaktim sizin cok az kaldi Allahin izniyle siz bi kavusun sonra bizede gelicek tez zmanda sira insallah...
canım benımkı denızcı çanakkale nara burnunda, ama denizcilerin tamamı aynı askeriye kapısından giriyo içerde dağılıyolar seninkide denizci mi?
canım eklendin benim listeme görebiliyorum duvarını.
bütün dualarım sizinle inşallah artık kavuşun bugün ben bile heyecanlandım yaaaaaaaaaaa

Dayım 13:30'da yanında olacakmış, yüzbaşı da 1-2 saate arabayla gidiyormuş. 14:45 uçağına yetişemicek. Bileti iptal olcak sun express uçuşu var direkt bugün akşama onu alacağız herhalde.

ben bi hastaneye gidip geliyorum kızlarrr öğleden sonra görüşürüz güzel haberler bekliyorum senden eceee

Kesin belli olsun gelişi bugün yarın depün benide günlerce depülmeyi bekledim ne olur artık allah yüzümüze gülsün öyle yada böyle kavuşayım sevdiğime o orda stresten ölüyor ben burda nolur güzel haber gelsin artık yoksa deliricem.

AY nasil.oldu cikio cok sevindm gelsin sag salim.zor yerlerde sizin askerler kar kis ben.beklesemde olur bikacgun.sizinki gelsin insallah :)

Eceeeee inanmıyorum kavuşuyosun inanmıyorum dualarım seninle bugün güneş size doğdu ayyyy bu gün gülme sebebimsnz duacıyım aşkınıza canımmm

Tripliii son durum nedir çıkıyor mu bizi de haberdar et merakta bırakma

Kızlar bugün fotoğraf çerçevesi aldım ve bi kaç fotoğrafını bastırdım. Orda çekildiklerinden yollamıştı.
Bir de ben ona esprili bi shop yapmıştım onu da bastırdım. Yerleştirdim güzelce çerçeveye fotoğrafları
Gelince hepsi sürpriz olacak

ne güzel düşünmüşsün canım

size güzel bi karşılama söyliyim miii:) eğer evli olan veya askerini bir evde karşılayabilecek biri varsa, bir sürü ister renk renk balonlar isterse kırmızı balonlardan 30 tane falan alıp şişirip tavana bantla yapıştırabilir. uçlarınada beyaz kurdeleden ipler sallandırıp ayağa kalktığımız hizada kendi boyunuza gelecek şekilde kartlar. kartlarada onsuz günlerin nasıl geçtiğini vs yada orada onun yolladığı yada sizin çektiğiniz varsa askerlik resimlerini koyup salonu vs böyle süsleyebilirsiniz.. :) ben bunu doğum gününde yapmıştım 1 ay boyunca kartlar yazıp tavana böyle asmıştım gördüğünde çok şaşırmıştı ve inanılmaz sevinmişti.. bence onca zaman sonra böyle bir karşılama harika olur diye düşündüm :)

ben atkı ördüm canım.. birde saat alıcam içinede çok güzel bir fikrim var onu yazıcam koyucaam..

Ben örgü işinden anlamıyorum
Saat bilemiyorum çok fazla takmaz
Her gün kullanıyor olsaydı saat alırdım.

Hoşmuş ama benimki sevmez öyle şeyler çocuksu bulabilir

bende anlamazdım ilkkez bişe ördüm zaten.. annem gösterdi:)

O zaman elin yatkınmış
Ben bi kaç defa denedim ama cık yok yani
Ben aşçılık konusunda iyiyim.
Midesini doldurdum mu benimkinden mutlusu yok

Tripliii den ses yok sanırım hummalı bir hazırlıkta aksam için :))
Eve geldim puzzle yapıcam şimdi maksat vakit geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…