Çarşıdan geliyorummm kızlarrr bi spor bi gecelik nevresim takımı ve paspas takımı aldım
nabersiniz hatunlarr
nasıl yağmur var bizim burda anlatamam felaket gürleyip yağıyo
bu arada ben bugün kendime yeni alyans aldım. klasik sarı anne alyanslarındankendi alyansım büyük geliyodu bide taşlı olduğu için günlük evde falan kullanamıyordum bu çok iyi oldu. hiç parmağımdan çıkarmıycam.bunu evde takarım kendiminkinide dışarı çıkarken kullanırım diye düşündüm.
hümeyracım güle güle kullan cicilerini.
burda da felaket yağmur var, bugün hastaneye gittim kan verdim bide sinüs röntgeni çekildi hepsi temiz çıktı çok şükür. doktora: benim 5 güne kadar iyileşmem lazımmm diyorumniye diyo nişanlım askerden geliyo da ondan diyorum tamam iyileşirsin 5 güne merak etme dedi iki tane de ilaç yazdı bakalım görcez
güle güle kullanın kızlarr......
hümeyra kullanıcı adını mı değiştirdin
Evet canım dün değiştirdim.. sen görmedin herhalde iki kez yazdım değiştirdiğimi
Puzzle dakı kose parcası kayıp.Kafayı yıycem.2 dir 2000 tane parcayı saymaya ugrasıyorumm
Puzzle dakı kose parcası kayıp.Kafayı yıycem.2 dir 2000 tane parcayı saymaya ugrasıyorumm
ben çok sabırsızım o yüzden puzzle yapamıyorum ben
ayy hiç güleceğim yoktu allah kolaylık versin canım
Humyracm muthıs bır vahıt gecırme yöntemi.Bır kaptırıca bırakamıyosun kendını .Böyle oluyosun.
Ama parcayı bulamıorum.Gıttı saatlerce verdıgım emekk
selam kızlar
triplicim sevgilisine mi kavuşacakmış çok sevindim valla,ama nasıl olacak ben tam okuyamadım geçmişi?
ktmlerde tanıdık bulursan yada 200 tl verirsen bırakıyorlarmış... ece nin de dayısı gidecekti işte bi de tanıdık buldular.. belki akşam uçağına yetişecekti ama kesin bi bilgi yok artık ne zaman gelirse o zaman öğreneceğiz ne olduğunu.. Bence şimdi başbaşa elelerdiryani içimden öyle geçti inşallah da öyledir
ya da ece bişeyler fırlatıyodur nişanlısının kafasınaayy kıyamaz ki bi görse yaa bu saate kadar gelmediyse ya kavuştular ya da kavuşmaya son 1 -2 saat kaldı hazırlık yapıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?