347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nabersiniz hatunlarr

nasıl yağmur var bizim burda anlatamam felaket gürleyip yağıyo

bu arada ben bugün kendime yeni alyans aldım. klasik sarı anne alyanslarından kendi alyansım büyük geliyodu bide taşlı olduğu için günlük evde falan kullanamıyordum bu çok iyi oldu. hiç parmağımdan çıkarmıycam.bunu evde takarım kendiminkinide dışarı çıkarken kullanırım diye düşündüm.

Son düzenleme:
Çarşıdan geliyorummm kızlarrr bi spor bi gecelik nevresim takımı ve paspas takımı aldım

Eklentiler

• $9ed423a21aa67217a65e6ed8a89a1109.webp
    11 KB · Görüntüleme: 25
  • $77-106182-300x250.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 31
tripliii hayatım kavuştunmu yarine inşallah bi aksilik falan çıkmamıştır. merakla bekliyoruz seni

Çarşıdan geliyorummm kızlarrr bi spor bi gecelik nevresim takımı ve paspas takımı aldım

güle güle kullanın kızlarr......

hümeyracım güle güle kullan cicilerini.
burda da felaket yağmur var, bugün hastaneye gittim kan verdim bide sinüs röntgeni çekildi hepsi temiz çıktı çok şükür. doktora: benim 5 güne kadar iyileşmem lazımmm diyorum niye diyo nişanlım askerden geliyo da ondan diyorum tamam iyileşirsin 5 güne merak etme dedi iki tane de ilaç yazdı bakalım görcez

güle güle kullanın kızlarr......

teşekkürler kızlar :)))

Merve çok sevindim canım bişey çıkmadığına

Puzzle dakı kose parcası kayıp.Kafayı yıycem.2 dir 2000 tane parcayı saymaya ugrasıyorumm

selam kızlar
triplicim sevgilisine mi kavuşacakmış çok sevindim valla,ama nasıl olacak ben tam okuyamadım geçmişi?

Humyracm muthıs bır vahıt gecırme yöntemi.Bır kaptırıca bırakamıyosun kendını .Böyle oluyosun .
Ama parcayı bulamıorum.Gıttı saatlerce verdıgım emekk

Biliyorum canım ben teyzemler puzzle manyağı özellikle erkek kuzenim ve teyzem sabahlara kadar bitirirler oturup... koca koca kartonların içinde en az 30 puzzleları vardır bi tanesini de ben aldım evime çerçeveletip asacağım :)))

selam kızlar
triplicim sevgilisine mi kavuşacakmış çok sevindim valla,ama nasıl olacak ben tam okuyamadım geçmişi?

ktmlerde tanıdık bulursan yada 200 tl verirsen bırakıyorlarmış... ece nin de dayısı gidecekti işte bi de tanıdık buldular.. belki akşam uçağına yetişecekti ama kesin bi bilgi yok artık ne zaman gelirse o zaman öğreneceğiz ne olduğunu.. Bence şimdi başbaşa elelerdir yani içimden öyle geçti inşallah da öyledir

ya da ece bişeyler fırlatıyodur nişanlısının kafasına ayy kıyamaz ki bi görse yaa bu saate kadar gelmediyse ya kavuştular ya da kavuşmaya son 1 -2 saat kaldı hazırlık yapıyoo

ya da ece bişeyler fırlatıyodur nişanlısının kafasına ayy kıyamaz ki bi görse yaa bu saate kadar gelmediyse ya kavuştular ya da kavuşmaya son 1 -2 saat kaldı hazırlık yapıyoo

yaaaa çok heyecanlııııı Ben kesin uyuyamam perşembe gecesi zaten ama planım şu cuma sabah kalkıp güzel bi kahvaltı önce :) sonra spora gideceğim bir güzel stresimi heyecanımı atacağım.. eve gel duş al falan süper bi dinlenme :) sonra da akşama doğru hazırlanıp termianle doğru yola çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…