347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

beni heycan şimdiden sardı.. geçsin artık 5 gün..

kesin bende uyuyamıcam perşembe gecesi ya hemde otel odasında tek başıma olcam, laptopumu da yanımda götüriyim de sizle konuşurum yoksa zaman geçmezzz ayyy içim kıpır kıpırrr aşkım bugün son çarşısına çıktıi elim hiçbişeye gitmedi sen gelince beraber alırız hediyelik bişeyler dedi. haftaya benle çarşıya çıkıcak ohhhhhh ne güzellllll

miinik kuşlar siz sırf kaynatıosunuzzzz aaaa napıosunuz bakalım bugun ben cok sıkıldm canım nete girmek bile istemedi bol bol aşkımla konustum ikimizdede deli gibi heyecan var çarşamba günü ktm ye katılıo o yuzden adettenmiş ktmye katılmadan bi önceki gece uyunmuomus bizimkide salı günü uyumıcam diip durdu uyuz oldum ne biçim adet yaaa alla alla çocuk sanki orayı çok sevıoda bide vakit geçmesin die tam eziyet e bnmkide uykuyu sever ben ona uyu dedim uyumıcam dio uyu dedim yok olmaz dio uyu dedim bi 5 dkka muhabbet uyu uyumam oldu derken bnmki kızdı banahayatım neden laf anlamıosun ya da anlamak istemiosun dedi sonra bende masum kedi gibi garip garip sesler çıkarınca kıyamam dedi gülüştük ısrar etme lütfen uyumam dedi.... bnde naparsan yap ben uyucam dedim

bu arada tripliii kavusma eşiğinde ya da kavustu içime dogdu yani ne güzelllll bi duygu bnde keşke erkenden kavuşabilseydim gözüme zaman uzuo valla ne sıkıcı... bu arada bndede 1000 lik puzzle var anıtkabirden almıştım ATAM'ın puzzle sevglim gelince beraber yapıcaktm ama sıkılıorm bnde ona başlım nasılsa 1 günde bitiremem o gelincede devam ederiz....

Bizim de bugün son çarşı vardı

Kız bende o kedi.gibi seslerden çok çıkartmayi severim arada sırada

nasıl oluyomuş o kedi gibi ses yaaa benim evde kedim var ama hiç ses çıkarmıyo gurulduyo sadece hatta başka kediler miyavlayınca tuhaf tuhaf bakıyo onlara nece konuşuyosunuz der gibi

Selam kızlar. Saatlerdir sevgilimden haber alamıyorum normalde hafta sonları çok sık arardı ama en son sabah 11de aradı of
Buarada ececim senin hindistan cevizli parfümden almak için yves rochera gittim bugün. Aslında niyetim onu almaktı ama satış temsilcisi kız kandırdı beni elma-vanilya olanını aldım. Buda harika kokuyor aşık oldum kokusuna. Bu bitsin sonrada hindistanlıyı alacağım

sorması ayıp.kaç tl cicim gule gule kullan

bende hindistan cevizi diye gidip vanilya aldım geldim ama yanında aldığım üstten basmalı aparatı bi türlü açamadım ya çeviriyorum çeviriyorum olmuyo yapabilen varsa banada anlatsınnn

yok ben hiç kullanmadım canım ama çok şirin görünüyo. ben NARS ın allığını kullanıyorum

mineralli parabensiz ogranık bir ürünmüş canım açıkçası şeklinden dolayı kanım ısındı ama kullanan biri olsa kalıcılığını tonunu söylese içim daha çok rahat edicek :) şekline bittim ama:)

evet şekli acayip güzel çıkarıp çıkarıp süresi gelir insanınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…