347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam kızlar
Sevgilim bugün son çamaşırlarını yıkadı
Gelirken hepsini atcam diyor

iyi geceler fıstıklarr

allık çok şirin gözüküyo ilk defa gördüm yorum yapamıcam o yüzden

yaaa çok sevindim inşallah öyledir ne güzel..böyle bir şey olduğunu hiç duymamıştım.
aramızdan birilerinin mutluluğu artık bizim mutluluğumuz oluyor bu çok güzel bir şey tripli iyiki de açmış bu konuyu hepimizde burda buluşmuşuz

Selam Canlar

Eşimden sağlam laf işittim, dershaneden çıkarken telefonum sessizde kalmış beni on kere aramış ulaşamamış. Babasını aramış Eda'ya git bak diye evin zili çalıyor bana kimse haber vermeden gelmez diye kapıya bakmadım en son kimo dedim açtım kayınpederim uğur seni merak etmiş dedi. O an telefonuma baktım arıyor sen beni ne kadar merak ettirdiğinin farkında mısın diye. Benim annemi de aramış eda orda mı diye. Herkes ayağa kalkmış. Ev telefonunun şarjıda bitmiş. Bugün su deposu nöbeti vardı sabah 7 akşam 7 konuşamamıştık zaten çok merak etmiş

Triplii gözün aydın canım,

Hümeyra o kadar gerilere gittim baktım ama bulamadım nickini niye değiştirdiğini, kimden kaçıyon

Merci benide ekle feyse kuzum

hoşgeldin canımm
aman tahmin edebiliyorum ne kadar meraklandığını

merhaba canım,kötü olmuş valla yazık çok korkmuş ne yapsın.

3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim annemlere gidiceğim günün sabahı tartıldım 63,2 idim bugün gelir gelmez tartıldım 64,4. Anneme gitmem kiloma zararlı 2 gündür sobada kestane yapıyor. Yedik yedik dün tam kestane bitti annem demez mi 3 kestane 1 dilim ekmeğe denk geliyormuş diye

ayyy nasıl merak etmiştir seni tahmin edebiliyorum. adını mesaj at bana ekliyim hemen

Canım o nickim aynı zamanda sosyal medyada da kullanıyorum o yüzden herkes biliyor onu diye değiştirmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…