bir ay değil bir ömür geçti sanki biter mi bu askerlik
Kizlaaaar Nabersiniz???
ohh ohh bitireceğiz birlikte canım seninki de inşallahbizimde şafak 169
iyiyiz kız nerelerdesinben Hüm.. kullanıcı adımı değiştim.
bir ay değil bir ömür geçti sanki biter mi bu askerlik
:) diyorum bu yabancı nickler de kim :) biraz depresyondaydim atlatmaya çalışıyorum cuma gunü öğlen yanımda olacak esim Allah izin verirse...
ohh ohh bitireceğiz birlikte canım seninki de inşallah
evet bizimkide azalıyor yavaş yavaş :13:
canım yaa girme depresyona.falan.:-- - -( atlatırsin inşallah... bizde cuma akşama doğru 5-5.30.gibi Kavusuyoruz inşallah
bu aralar çok da aşırı konuşmadık aslındaHadi bakalım inşallah gecmise bakım dedim bakılacak gibi diil ne konuştunuz bu kadar :)
izin meselesi belli oldu mu canım...
ankara da sabah 9dan beri yağmur yağıyor durmadan.. şimşek çakıyor ve korktum
bu aralar çok da aşırı konuşmadık aslında
inşallah olmaz canım zaten gelince izne alırsınız çoğu şeyi bakarsiniz bi kaybınız olmaz.inşallah hem hasret biraz gider hemde.işler plana koyuluryok canım belli değil daha. mart-nisan gibi 15 gün kullanıcak büyük ihtimalle. umarımı kalanını kullanmaya zorlamazlar
yoksa bizim şafak olur 199
Tabi tabi belli oluyo çeyizler meyizler almış basını gitmiş :)
tabi sen kopuk kopuk geldiğin için öyle.oluyor.canım zaten evli kuzular.artık.çok gelemezler.:-- -( eşleri evde olacak zırt.pirt pc başına gecemezsiniz
inşallah olmaz canım zaten gelince izne alırsınız çoğu şeyi bakarsiniz bi kaybınız olmaz.inşallah hem hasret biraz gider hemde.işler plana koyulur
ben yatıyorum kızla temizlik var yarın evde...öğleden sonra gelirim.iş.bitince artık.herkes ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?