347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bir ay değil bir ömür geçti sanki biter mi bu askerlik

biz de öyle diyorduk ama inan bana 100ler daha çabuk geçiyor.. sonuna doğru hasret artıyor dayanma gücü azalıyor.. son 30 gün bana işkence gibi geldi... nişanlım gidip.onu gormeme izin vermedi seni görürsem bırakamam dedi... keşke gitseydim.134 gündür hasretim.yüzüne...imkanin varsa git gör onu gelme dese bile 2 gün çok.üzülürsün sonra geçer

yok canım belli değil daha. mart-nisan gibi 15 gün kullanıcak büyük ihtimalle. umarımı kalanını kullanmaya zorlamazlar
yoksa bizim şafak olur 199
inşallah olmaz canım zaten gelince izne alırsınız çoğu şeyi bakarsiniz bi kaybınız olmaz.inşallah hem hasret biraz gider hemde.işler plana koyulur
ben yatıyorum kızla temizlik var yarın evde...öğleden sonra gelirim.iş.bitince artık.herkes ii geceler

aynen canım bizde öyle dedik bakalım nolucak

bende kaçıyorum iyi geceler. şimdiden kolay gele

Kızlaaar,
Bugün benden mutlusu yook bu dünyada :) Sevgilim bu akşam konvoyla Çukurca'dan sağ salim Van'a ulaştı. :) Artık hayatımızda Çukurca yok kurtulduk :) Van'da 3 gün kalıp bitiriyor inşallah :) Çukurca olduğunu ilk öğrendiğimde sanki dünya başıma yıkılmış altında da ben kalmıştım ama bitti inanamıyorum kızlar rüya gibi hayaller yavaş yavaş gerçek oluyor yaşasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…