347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hüm gördüm bebeğim paylaştıklarını güzel günlerde kullan. Ben bu tarz takımları çok seviyorum, çeyizimdede günlük yok gibi hep böyle benim. Hala da gözüm doymuyor. Sade ama sadeliğin içindeki ihtişamı gösterişi seviyorum galiba ben. Hiç uçuk renklere gitmem. Çok az kaldı inşallah çok güzel olacak, çok özeniyoruz zor beğeniyoruz. Hepimiz mutlu günlerde kullanalım inş.

İnşallah canım bende çok seviyorum bunları sanki daha bi huzur verecek bunların üstünde yatmak Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hayırlısıyla :123::123::123::119:

Yatıyorum kızlar bende. Ojelerimi sürdüm saatler oldu ama 1 saat önce parlatıcımı geçtim inşallah yattığımda yastık, yorgan izleri çıkmaz tırnaklarımda.

Atarsa 3. Hepinizi öpüyorum yarın iş var ama ilk defa haftasonunun bittiğine üzülmüyorum. Aksine hiç bu kadar hızlı geçmesini istememiştim. İnşallah bu hafta yoğun geçer hızlıca, vakit nasıl geçti anlamayız.
İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

iyi geceler canım öptüm

Tavuk topice dönmüş burası
Erkenden yatıyor herkes

hadi bakalım allah yol açıklığı versin canım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

Aşkım az önce aradı ve şu an ne yapıyorum biliyor musun seninle aynı havayı soluyorum Ankara'ya indim şimdi dedi :) Van KTM'de tanıdığı gelen çıkıyomuş,onlarda bi yolunu bulup çıkmışlar oaradan Yarın sabah görücem onu inanamıyorum bittiiiiiiiiiiii bittiiiiiiiiiiii bitiiii :)
İlk depüklenecek ben miyim yoksa :))

Süper bi haber bu gözün aydın canım
İlk depükler sana gelecek

ay gözünaydınnnnnn çok sevindim senin adına çok heyecanlıııııı ben olsam şimdi gelirdim kapının önüne sevgilisiyseniz zor tabi

ayyyy ne güzel bi süpriz o öyleee
hadi gözünaydın canımm

ay gözünaydınnnnnn çok sevindim senin adına çok heyecanlıııııı ben olsam şimdi gelirdim kapının önüne sevgilisiyseniz zor tabi

:Evet tatlım sevgiliyiz yarın sabah 9'da çok önemli bi finalim olmasa gitmiştim yanına şimdi, Ben de okulun kampüsünde kalıyorum buraya giremez ama aylarca bekledik bi gece daha bekleriz napalım :)

ayyyyyy ben bile heyecanlandım valla süpeeeeeer bir haber gözünaydın canım

Ayyy ne güsell yaaa gözün aydın canım. Zaman daraldıkça daha çok zorluyo Şu perşembede bi gelse artık bizde sevinçten çıkdırsak

:Evet tatlım sevgiliyiz yarın sabah 9'da çok önemli bi finalim olmasa gitmiştim yanına şimdi, Ben de okulun kampüsünde kalıyorum buraya giremez ama aylarca bekledik bi gece daha bekleriz napalım :)
ankara daki.ilk.buluşma sizin demek...benden baska.ankara da.olan yoktu sen geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…