347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahah koptummm
buarada bende Pegasus'a geçtimmmm

lkomşular falan bizim de aynı sizin gibi... Annem de diyor ağır ol biraz bu ne böyle herkes sayıyor

aman ya ne olucak sanki agır olmalık bir durum yokki spontane gelişio her şey sen farkında olmadan saydırıosun ay bugun şu kadar kaldı bugün bu kadar kaldı insanlardada otomatik yer edinio zaten

aman ya ne olucak sanki agır olmalık bir durum yokki spontane gelişio her şey sen farkında olmadan saydırıosun ay bugun şu kadar kaldı bugün bu kadar kaldı insanlardada otomatik yer edinio zaten

Amnannnn benimki öyle işte ağır dur görünce ağzın kulaklarında olmasın bilmem neee

kimisi öyle boşver takma bnmki öyle demez desede ben takmam zaten zorlamı kapatayım agzımı 5 ay yeternce somurttum artık agzım kulaklarmda olma zamanı

heheheh aynen canım... Cuma onu ben alıcam evine götüreceğimmm biraz durup dönerim sonra cumartesi annemlere akşam oturmasına gideceğiz pazar evde olur dinlenir pazartesi artık gezmelere başlarız

Günaydın kızlar.Bugunde gidemedik biz
Daha bişey demek istemiyorum.Nasip böyleymiş.
Yarına bakıyoruz artık.

Bugün burası kalabalık ne güzel yeni arkadaşlarda görüyorum aşağıda.

Böyle olsun bugünde muhabbetimiz bol, işlerimiz yoğun olsun hemen geçsin.

Atarsa 1.

Bitti artık.:118:

Yarın akşam da Kuzey Güney'i izlicem ve yatıp uyucam hemen sabah erken kalkmam lazım saçlar maşa yapılacak. Makyaj malzemelerim, parfüm çantaya atılacak mis gibi karşılamam lazım aşkımı.

Parfüm demişken Chelzy'im geldi mi hindistanların?

Herkes hindistan almaya gitmiş başka bir şey almış çıkmış zaten.

Günaydın kızlar.Bugunde gidemedik biz
Daha bişey demek istemiyorum.Nasip böyleymiş.
Yarına bakıyoruz artık.

ayyy canımmm yaaa yine mi hava kötü aslında biraz düzelmiş türkiye genelinde ama inşallah çıkar artık ktmler daha kötü oluyormuş.. yarın çıkar bi gün kalır orda sonra da hürgeneral deriz inşallah

heheheh aynen canım... Cuma onu ben alıcam evine götüreceğimmm biraz durup dönerim sonra cumartesi annemlere akşam oturmasına gideceğiz pazar evde olur dinlenir pazartesi artık gezmelere başlarız

bende perşembe sabahı alıcam onlara gidicez artık gece dönerim 12-1 duruma göre sonra eve geçerim cuma bize gelicek sabah kahvaltı hazrlcm öğlen yemeği akşam yemegi derken akşam çıkarız dışarı birer bira içeriz ohhh sonracıma ben onu yine eve bırakırım evime gecerim c.tesi pazar brunch yapıcaz marinada sonra ver elini adalar uzun bir büyük ada yürüyüşü romantik romantik

evettt yarın kuzeyim var onu izler yatar uyurum sabahta son rötuşları yapar vınnnlarım

ohh ohh yürüyün bakalımmmmmm

Kızlar bugün kalabalığız ama yarın ,perşembe ve cuma kimsecikler bi süre burada olmicak garanti veriyorum

Hava iyimiş aslında ama pazartesi ve salı operasyon için kullanılacakmıs helıkopterler.
Bıze de bır ıhtımal carsamba kaldı.
Elazıg ktm de zaten tıklım tıklımmış.Bununla avunuyoruz.
Ama işte ne zaman gidicez stresi o yetiyor insanı yiyip bitirmeye.

Tripliii canım onu soylemyeı unutmusum.Geldiler hındıstancevizleri.Çok hafif ve çok tatlı bir koku.Kullanmaya başladım bile.

Kızlar bugün kalabalığız ama yarın ,perşembe ve cuma kimsecikler bi süre burada olmicak garanti veriyorum

Ben olacağım kesin.
17'si kavuşacağım.
Sabah ofise geldiğimdede kavuşma hikayemi anlatacağım.

Ve daha 18'indekileri depeceğüz, kimse bir yere gidemez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…