yok canım 347. dönemim bende :) benmkide yedek subay acemiliği Tuzla usta birliği Kars :)) çokkk teşekkürlerrr şimdiden :))
Pegasus'ta bana kafayı yedirtcek bugünde koridor veriyor yahu ben cam kenarını yakalayamıcak mıyım...Bizimkine dedim ki olmadı yapmayım aşkım ben check-inini sen havaalanında bacaklarım sığmıyor diye söyle exit'leri verirler boşsa rahat rahat gelirsin dedim. Ne dese beğenirsiniz aşkım sen yap uğraştırma beni havaalanında. Allahtan bu adam iş nedeniyle sürekli seyahat eden bir insan değil, yoksa ben ne yapardım. Ömrüm onun uçuşlarını planlamak ve yer beğendirmekle geçerdi.
lkomşular falan bizim de aynı sizin gibi... Annem de diyor ağır ol biraz bu ne böyle herkes sayıyor
aman ya ne olucak sanki agır olmalık bir durum yokki spontane gelişio her şey sen farkında olmadan saydırıosun ay bugun şu kadar kaldı bugün bu kadar kaldı insanlardada otomatik yer edinio zaten
Amnannnn benimki öyle işte ağır dur görünce ağzın kulaklarında olmasın bilmem neee
kimisi öyle boşver takma bnmki öyle demez desede ben takmam zaten zorlamı kapatayım agzımı 5 ay yeternce somurttum artık agzım kulaklarmda olma zamanı
Günaydın kızlar.Bugunde gidemedik biz
Daha bişey demek istemiyorum.Nasip böyleymiş.
Yarına bakıyoruz artık.
heheheh aynen canım... Cuma onu ben alıcam evine götüreceğimmm biraz durup dönerim sonra cumartesi annemlere akşam oturmasına gideceğiz pazar evde olur dinlenir pazartesi artık gezmelere başlarız
Ne gün geliyor canım onu da söyle.
Yedek subaymış çok pardon düzeltiyorum geri aldım sorumu dikkatsizliğime geldi.
bugün burası kalabalık ne güzel yeni arkadaşlarda görüyorum aşağıda.
Böyle olsun bugünde muhabbetimiz bol, işlerimiz yoğun olsun hemen geçsin.
Atarsa 1.
Bitti artık.:118:
Yarın akşam da kuzey güney'i izlicem ve yatıp uyucam hemen sabah erken kalkmam lazım saçlar maşa yapılacak. Makyaj malzemelerim, parfüm çantaya atılacak mis gibi karşılamam lazım aşkımı.
Parfüm demişken chelzy'im geldi mi hindistanların?
Herkes hindistan almaya gitmiş başka bir şey almış çıkmış zaten.
bende perşembe sabahı alıcam onlara gidicez artık gece dönerim 12-1 duruma göre sonra eve geçerim cuma bize gelicek sabah kahvaltı hazrlcm öğlen yemeği akşam yemegi derken akşam çıkarız dışarı birer bira içeriz ohhh sonracıma ben onu yine eve bırakırım evime gecerim c.tesi pazar brunch yapıcaz marinada sonra ver elini adalar uzun bir büyük ada yürüyüşü romantik romantik
Günaydın kızlar.Bugunde gidemedik biz
Daha bişey demek istemiyorum.Nasip böyleymiş.
Yarına bakıyoruz artık.
ayyy canımmm yaaa yine mi hava kötü aslında biraz düzelmiş türkiye genelinde ama inşallah çıkar artık ktmler daha kötü oluyormuş.. yarın çıkar bi gün kalır orda sonra da hürgeneral deriz inşallah
Kızlar bugün kalabalığız ama yarın ,perşembe ve cuma kimsecikler bi süre burada olmicak garanti veriyorum
Canım göreceksin Selçuk en şanslısı olacak aralarında O Ktm denen yerde 1 güncük kalacak çünkü.
bencede ya kimse byere gitmesiiiiiiiiinnnBen olacağım kesin.
17'si kavuşacağım.
Sabah ofise geldiğimdede kavuşma hikayemi anlatacağım.
Ve daha 18'indekileri depeceğüz, kimse bir yere gidemez.
bencede ya kimse byere gitmesiiiiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?