Hava iyimiş aslında ama pazartesi ve salı operasyon için kullanılacakmıs helıkopterler.
Bıze de bır ıhtımal carsamba kaldı.
Elazıg ktm de zaten tıklım tıklımmış.Bununla avunuyoruz.
Ama işte ne zaman gidicez stresi o yetiyor insanı yiyip bitirmeye.
Tripliii canım onu soylemyeı unutmusum.Geldiler hındıstancevizleri.Çok hafif ve çok tatlı bir koku.Kullanmaya başladım bile.
canmm vala ALlahm sabrını versin çok zor askerlik ayrı şehirde yaşamak gbi değil ayrı dünyalar gbi bu askerlik olayıııısizin ne guzel 6 ay bız bekle bekle 15 ay :)
sizin ne guzel 6 ay bız bekle bekle 15 ay :)
canmm vala ALlahm sabrını versin çok zor askerlik ayrı şehirde yaşamak gbi değil ayrı dünyalar gbi bu askerlik olayıııı
canım bizde okulların bitmesini bekledik ama bu kadar hakkımız olsun.
Ayyy yivrum beğendiğine çok sevindim. Yiyesim geliyor benim bu kokuyu. Atkım falan hindistan kokuyor. Bizimkinin geldiği günde boca edeyim diyorum o sarılana kadar uçar biraz nasılsa.
Belki Elazığ'a götürmezler Chelzy'im sizinkileri de Diyarbakır'a götürürler.
Kızlar bugün kalabalığız ama yarın ,perşembe ve cuma kimsecikler bi süre burada olmicak garanti veriyorum
Hümeyramm beni 3 gün 3 gece depebülürsünüz.
Bugünden başlayın siz beni depmeye anca.
Merhaba arkadaşlar sizin bu son günlerinizi görünce çok seviniyorum bizlere umut oluyorsunuz negüzel Allahım hayırlı kavuşmalar nasip etsin artık saatleriniz var sınırlı inşallah bizede nasip olsunsizinde 121lerden sonra nasıl geçmişti dahamı hızlı merak ediyorum şuan iyi geçiyor gibi ama bakalım
hahahahaaa ayy tripliii çok güldüm yaaa ofistee kahkahalarlaaaaaaa Allah senii ya tamam tamam oynamalara başlıyoruummmAldem Müslüm'e bağladın iyice. Bitti kızım artık yarın Adana, askerde son günleri kendine gel Aldeemmm.
Benim için en zor kısım 30lardan sonrasıydı.... 100lü rakamlar daha çabuk geçmişti son zamanlar geçmek bilmedi.... İnşallah mayıs gelin hemencecik ben sevdiceğimie ebedi kavuşurum :123::123: Sizde asker kavuşması yaparsınız
Merhaba arkadaşlar sizin bu son günlerinizi görünce çok seviniyorum bizlere umut oluyorsunuz negüzel Allahım hayırlı kavuşmalar nasip etsin artık saatleriniz var sınırlı inşallah bizede nasip olsunsizinde 121lerden sonra nasıl geçmişti dahamı hızlı merak ediyorum şuan iyi geçiyor gibi ama bakalım
hahahahaaa ayy tripliii çok güldüm yaaa ofistee kahkahalarlaaaaaaa Allah senii ya tamam tamam oynamalara başlıyoruummm
ayy nasıııll güldüümmm deliii kııızzzzzz
Amin canım inşallah Allahım cümlemize nasip etsin :123:
Valla o rakamların kıymetini bilin dicem komik olcak ama valla o rakamlar kolay gitti bizde. Hele ki 81 dediğimiz günden sonrakiler.
Bende 20'ler bitmek bilmedi. 30'dan düşerken çok zorlandım. Say say bitmedi yahu.
Depük manyağı yapın beni.
Aferin bando takımını da gönderiyorum ben şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?