347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayyy yivrum beğendiğine çok sevindim. Yiyesim geliyor benim bu kokuyu. Atkım falan hindistan kokuyor. Bizimkinin geldiği günde boca edeyim diyorum o sarılana kadar uçar biraz nasılsa.

Belki Elazığ'a götürmezler Chelzy'im sizinkileri de Diyarbakır'a götürürler.

kızlarrrrr bu şarkı benden size gelsin belki daha önceden paylaşılmıştır ama ben görmedim. 2 hafta önce askerime bi kaç hediye gönderdim hediyelerimin arasına bi cd koydum sadece bu şarkıyı yükledim, dinlemiş inanın ağlamış kıyamam zevkler tartışılmaz ama beni çok etkileyen bi şarkı

Candan Erçetin - Gel Yeter [1995] - YouTube

Kok hindistan hindistan mis gibim ohh.
Bende çok seviyorum boca edeyim başımdan aşağı.
Annem hep der assolıstler gibi o ne oyle diye :)
Napayım ama parfüm manyaklığım var.

Canım bir ıhtımal dıyarbakıra goturebılırler çünkü Elazıg full doluymus.Tabi eger 17 sıne kalırsa Bingolden cıkıs ozaman Elazıga gıdebılırler cunku 17 sınde baya kişi çıkacak.
Farketmez neresi olursa.Dıyarbakırda olursa nede olsa esnek bilet var degıstırırız Dıyarbakır -Istanbul seklınde.Ama thy nın aksam varmış.Bılet yanarsa da yansın.Onur Aır de var uygun saatte o gun dıyarbakırdan.Belirsizlik cok zor bişey ya.Elini kolunu bağlıyor insanın.

Merhaba arkadaşlar sizin bu son günlerinizi görünce çok seviniyorum bizlere umut oluyorsunuz negüzel Allahım hayırlı kavuşmalar nasip etsin artık saatleriniz var sınırlı inşallah bizede nasip olsun sizinde 121lerden sonra nasıl geçmişti dahamı hızlı merak ediyorum şuan iyi geçiyor gibi ama bakalım

Benim için en zor kısım 30lardan sonrasıydı.... 100lü rakamlar daha çabuk geçmişti son zamanlar geçmek bilmedi.... İnşallah mayıs gelin hemencecik ben sevdiceğimie ebedi kavuşurum :123::123: Sizde asker kavuşması yaparsınız

Aldem Müslüm'e bağladın iyice. Bitti kızım artık yarın Adana, askerde son günleri kendine gel Aldeemmm.
hahahahaaa ayy tripliii çok güldüm yaaa ofistee kahkahalarlaaaaaaa Allah senii ya tamam tamam oynamalara başlıyoruummm
ayy nasıııll güldüümmm deliii kııızzzzzz

Amin canım inşallah Allahım cümlemize nasip etsin :123:

Valla o rakamların kıymetini bilin dicem komik olcak ama valla o rakamlar kolay gitti bizde. Hele ki 81 dediğimiz günden sonrakiler.

Bende 20'ler bitmek bilmedi. 30'dan düşerken çok zorlandım. Say say bitmedi yahu.

Depük manyağı yapın beni.

hahahahaaa ayy tripliii çok güldüm yaaa ofistee kahkahalarlaaaaaaa Allah senii ya tamam tamam oynamalara başlıyoruummm
ayy nasıııll güldüümmm deliii kııızzzzzz

Aferin bando takımını da gönderiyorum ben şimdi.

Son düzenleme:

amin canımm, benim için son zamanlar hiç geçmek bilmedi 100 den aşağı saydığımız günler sanki daha hızlıydı, şafak yaklaşınca daha beter oldu benim için

Gönderrrr dü dütttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…