347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin canımm, benim için son zamanlar hiç geçmek bilmedi 100 den aşağı saydığımız günler sanki daha hızlıydı, şafak yaklaşınca daha beter oldu benim için

Banada son1 ay geçmiycek gibi geliyor şimdi biraz yavaş ama 100lerden aşagı daha hızlı düşcez inşallah

Plakalara düşünce daha hızlı geçiçek sanki gelsinde harita boyayalım

nehrinil canım geçicek sizinkide valla son 20 30 lar çok zor geçti yaklaştıkça şafaklar hepimizi sıkıştırdı şu anda bişi anlamıyorsunuz son düzlükte sabır felan kalmıyor allaha şükür iyi şekilde bitiriyor bunuda

kızlar sevdikceklerinz gelince size benden biraz izin ama sonra gene buraya dönün emi
bu topik hiç kapanmasın en büyük destekçilerimsiniz hepiniz iyiki varsınız
tabikide izmire yolu düşen herkesi beklerim yemekler, kahveler, tatlılar, dedikodular ohh sefa yaparızz

Son düzenleme:

Biz anca yiyelim zaten potansiyel var maşallah

Hahahaha naptım ne ettim bizimkini ikna ettim, sen sığmazsın pegasusun koltuk aralığı dar, gel ben seni koridor oturtayım aşkım bacaklarını koridora uzatırsın hem arkası exit, boş olursa oraya atlamanda kolay olur bak yanınada arkadaşını oturtucam dedim, cam yok ama arkadaşın var sohbet ede ede gelin dedim. Kabul etti, çok şükür.
14D koridoru aldım, yanınada arkadaşını oturttum 14E.

Şimdi sıra İstanbul- İzmir uçuşunda.:83:

Benimki de bişey beğenmez böyle.... Bende şimdi pes 2013 ü indiriyorum gelir gelmez oynayacakmış sabahlara kadar

canım çok güzel bi kızsın maşallah sana. kimseyi takma kafana böyle insanlar beyinlerinden engelli insanlar. kimse saniyeler sonrasında neler olacağını bilemez. sevdiğinle aranda problem yoksa üzülmeye değmez. askerlik bitince bütün engelleri beraber aşarsınız Allahın izniyle merak etme

ohhh ne kadar güzelll canııım çok sevindim senin adınaa Eki Görüntüle 605007

Benimki de bişey beğenmez böyle.... Bende şimdi pes 2013 ü indiriyorum gelir gelmez oynayacakmış sabahlara kadar

Bizimkide bir oyun söyledi gelince onu alacakmış çok pahalı dedim, çıkmadı korsanı n'apayım dedi. Kızıyorum oyunlar çok pahalı diye X-box aldı o orjinal olmayanları da çalıştırıyor diye.
Geçenlerde de kavga ettik salona kuracakmış x-boxını. Valla cıngar çıkartırım, gece koyarım yastığını yorganını salonda x-box'ına sarılarak uyursun dedim.

Dijitürk maç kanalları yetmiyormuş gibi bir de x-box çıkartacak başıma. Salonda kablo kablo.

Büyük ekranda maç izlemenin keyfi başka oluyormuş efendim, paşa torunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…