- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
amin canımm, benim için son zamanlar hiç geçmek bilmedi 100 den aşağı saydığımız günler sanki daha hızlıydı, şafak yaklaşınca daha beter oldu benim için
Valla o rakamların kıymetini bilin dicem komik olcak ama valla o rakamlar kolay gitti bizde. Hele ki 81 dediğimiz günden sonrakiler.
Bende 20'ler bitmek bilmedi. 30'dan düşerken çok zorlandım. Say say bitmedi yahu.
Aferin bando takımını da gönderiyorum ben şimdi.
Plakalara düşünce daha hızlı geçiçek sanki gelsinde harita boyayalım
Bunu söylemek istemezdim ama haritamda boyanmayı bekleyen bir il kaldı o da Adana.
Hümmm kutlamalar başladı.
:79::81::118::119::124:
Chelzy seninkinden var mı bir haber?
Nena bende askerim geldikten sonrada burda olucam daha evime halı, perde beğeneceğiz yahu nereye bana yardımcı olmalısınız fikir vermelisiniz birlikte döşeyeceğiz sonra da İzmir'e yolu düşenler bana gelecek, Müge'ye gelecek dimi Mügecim? Birimizde yemek, diğermimizde kahve içeceğiz. Kimse bir yere gidemez bırakmıyorum.
Aşkkuşum sende kavuştun bizleri unutma arada uğra. Gelişmelerden haberdar et.
hümmm kutlamalar başladı.
:79::81::118::119::124:
kızlar sevdikceklerinz gelince size benden biraz izin ama sonra gene buraya dönün emi
bu topik hiç kapanmasın en büyük destekçiklerimsiniz hepiniz iyiki varsınız
tabikide izmire yolu düşen herkesi beklerim yemekler, kahveler, tatlılar, dedikodular ohh sefa yaparızz
yaşasın:13: Kutluyoruzzzz
Hahahaha naptım ne ettim bizimkini ikna ettim, sen sığmazsın pegasusun koltuk aralığı dar, gel ben seni koridor oturtayım aşkım bacaklarını koridora uzatırsın hem arkası exit, boş olursa oraya atlamanda kolay olur bak yanınada arkadaşını oturtucam dedim, cam yok ama arkadaşın var sohbet ede ede gelin dedim. Kabul etti, çok şükür.
14D koridoru aldım, yanınada arkadaşını oturttum 14E.
Şimdi sıra İstanbul- İzmir uçuşunda.:83:
şuan o kadar doluyum kı anlatamam 3 hafta once ona konuyu açtıgımda cok uzuldu.elım kolum baglı dedı.bende askerden gelmesını beklıcem.ama sonrasında neler olucak bılmıyorum.ben kendıme engel olarak gormuyorum kı.kımseye muhtac degılım.unv bıtırdım bıttıgı gunden berıdır calısıyorum.
çırkın bır kızda degılım girip feyse bakabılırsınız bana www.facebook.com/28072011nazli kumral saçlı olan benim..
biz anca yiyelim zatenPotansiyel var maşallah
evet potansiyel var bnm diyet yalan oldu heyecandan hep yedim son 1 hafta da
Hahahaha naptım ne ettim bizimkini ikna ettim, sen sığmazsın pegasusun koltuk aralığı dar, gel ben seni koridor oturtayım aşkım bacaklarını koridora uzatırsın hem arkası exit, boş olursa oraya atlamanda kolay olur bak yanınada arkadaşını oturtucam dedim, cam yok ama arkadaşın var sohbet ede ede gelin dedim. Kabul etti, çok şükür.
14D koridoru aldım, yanınada arkadaşını oturttum 14E.
Şimdi sıra İstanbul- İzmir uçuşunda.:83:
Benimki de bişey beğenmez böyle.... Bende şimdi pes 2013 ü indiriyorum gelir gelmez oynayacakmış sabahlara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?