- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
kudurduk artıkk saatler kala çıldrıtcz burayııııoku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınız yahuu
Bizimkide bir oyun söyledi gelince onu alacakmış çok pahalı dedim, çıkmadı korsanı n'apayım dedi. Kızıyorum oyunlar çok pahalı diye X-box aldı o orjinal olmayanları da çalıştırıyor diye.
Geçenlerde de kavga ettik salona kuracakmış x-boxını. Valla cıngar çıkartırım, gece koyarım yastığını yorganını salonda x-box'ına sarılarak uyursun dedim.
Dijitürk maç kanalları yetmiyormuş gibi bir de x-box çıkartacak başıma. Salonda kablo kablo.
Büyük ekranda maç izlemenin keyfi başka oluyormuş efendim, paşa torunu.
ohhh ne kadar güzelll canııım çok sevindim senin adınaa Eki Görüntüle 605007
oku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınız yahuu
Bizimkide bir oyun söyledi gelince onu alacakmış çok pahalı dedim, çıkmadı korsanı n'apayım dedi. Kızıyorum oyunlar çok pahalı diye X-box aldı o orjinal olmayanları da çalıştırıyor diye.
Geçenlerde de kavga ettik salona kuracakmış x-boxını. Valla cıngar çıkartırım, gece koyarım yastığını yorganını salonda x-box'ına sarılarak uyursun dedim.
Dijitürk maç kanalları yetmiyormuş gibi bir de x-box çıkartacak başıma. Salonda kablo kablo.
benimkide xbox hastasıdır ama bence keyifli ya biz birlikte bile oynuyoruzmaçta izliyoruz allah tan o yana hiç sıkıntım yok.. aslında bakma çok eğlencelidir x box Eki Görüntüle 605012
hoşgeldin şafakdaşımm :))
hoşbulduk canımm
kızların yazdıklarını okuyunca bian bizde kavuşucaz gbi hissetim ben bile heycanlıyım şuan
yaaa bende öyle oluyorum ne güzel heyecanlılar ama bizde görücez inşşallah o günleri. ŞAFAK NE KADAR ZENGİN OLURSA OLSUN BİRGÜN FAKİRLEŞMEYE MAHKUMDUR. benim sloganım bu
yaaa bende öyle oluyorum ne güzel heyecanlılar ama bizde görücez inşşallah o günleri. ŞAFAK NE KADAR ZENGİN OLURSA OLSUN BİRGÜN FAKİRLEŞMEYE MAHKUMDUR. benim sloganım bu
canım çok güzel bi kızsın maşallah sana. kimseyi takma kafana böyle insanlar beyinlerinden engelli insanlar. kimse saniyeler sonrasında neler olacağını bilemez. sevdiğinle aranda problem yoksa üzülmeye değmez. askerlik bitince bütün engelleri beraber aşarsınız Allahın izniyle merak etme
çok teşekkur ederım .bende sorunların cozuldugu gunlerı gormek ısıtoyrum.sadece mutlu olmak ıstıyorum o kadar..
hoşbulduk canımm
kızların yazdıklarını okuyunca bian bizde kavuşucaz gbi hissetim ben bile heycanlıyım şuan
167 canım(
daha çok var
öle deme ben daha 456 dan geri sayım yaptım.kısa donemmı senın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?