347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkide xbox hastasıdır ama bence keyifli ya biz birlikte bile oynuyoruz maçta izliyoruz allah tan o yana hiç sıkıntım yok.. aslında bakma çok eğlencelidir x box Eki Görüntüle 605012

ohhh ne kadar güzelll canııım çok sevindim senin adınaa Eki Görüntüle 605007

Bende kendi adıma ama asıl geri sayım o geldikten sonra başlıyor benim ömrüm geri saymakla mı geçecek yahu.

Sıra düğünde, sonra 9 ay bebekte say.

Bizimkini zamanında çok beklettim, şimdi sıra bende sanırım. Çok mu beddua etti bu çocuk bana n'aptı bilmiyorum ki.:18:
Say baştan say.

Benim babam maç hastasıdır... Diyor ki paşamız digitürk alacağım her haftasonu babamla maç keyfi... oldu canım dedim haftaiçi çalışalım haftasonu da full maç izleyelim sadece tuttuğu takımı da izlemez bizimki trt 3 de 2. ve 3. lig oluyor ya gündüz onları bile izler

benimkide xbox hastasıdır ama bence keyifli ya biz birlikte bile oynuyoruz maçta izliyoruz allah tan o yana hiç sıkıntım yok.. aslında bakma çok eğlencelidir x box Eki Görüntüle 605012

Benim istediğim maymunlu oyunu alsa keyifli ama bizimkisi hep kanlı oyun alıyor, onu vur onu öldür kendini kaybediyor ortalık kan revan ben oynayamıyorum öyle oyunları birden bir adam çıkıyor karşımıza korkuyorum ben irkiliyorum, çok gerçekçi oyunlar.

Kendisi koyu beşiktaşlı, holigan resmen maç izlenmiyor onla. Bir ara beni her maça onlara davet ediyordu, uğurlu geliyormuşum. Babası aman kızım yakın oturma kolu falan çarpar bir yerine bir şey olur diyordu. Beşiktaş maçlarında kendini kaybediyor.
Annesi diyor ki bir keresinde alt komşuları yukarı çıkmış avizesi düştü diye. 1.92'lik adam zıplarsa avizede düşer, ev tepelerinede yıkılır tabi. Birde biz kiracı olcaz valla koyarlar bizi kapının önüne bizimki böyle yaparsa.

Allahım nedir bu bizim şu oyunlardan çektiklerimiz sizdedemi böyle sorun var.benmki askere gitmeden oynardı evinede aldı askere gitti, şimdi gittiği yerdede buldu kendi gibi birini gidiyolar 3-4 saat oyun oynuyolar çıldırmamak elde değil :)

ayy oyun demeyin bana bi tanede benim başımda var. oyun dedimi akan sular durur beni bile unuttuğu vardır oynarken
nasıl bi hastalıksa askerde bile oynuyo bende sinir oluyorum

Mutlu olanlar el kaldırsın kutla kutla kutla.... ohhhh ohh yandan

[video=youtube;kSORH4PoOas]http://www.youtube.com/watch?v=kSORH4PoOas[/video]

hoşbulduk canımm
kızların yazdıklarını okuyunca bian bizde kavuşucaz gbi hissetim ben bile heycanlıyım şuan

yaaa bende öyle oluyorum ne güzel heyecanlılar ama bizde görücez inşşallah o günleri. ŞAFAK NE KADAR ZENGİN OLURSA OLSUN BİRGÜN FAKİRLEŞMEYE MAHKUMDUR. benim sloganım bu

çok teşekkur ederım .bende sorunların cozuldugu gunlerı gormek ısıtoyrum.sadece mutlu olmak ıstıyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…