,ece performansın tam gazz laf gönderme konusunda örnek alıyore seni:))))))) hümüm vallaha sadece lafta yani ama bebiş olacak kadar ileriye gidemez cızzzzkanunlarım vardı ama yıkacam birkaçını valla kural kural annem babam bile böle kurallı yetiştirmedi özgür yetiştim ama nedendir babanne ve annane etkisiyle gelenekçi oldum ki herkes bana babanne gibi hatunsun der ahahahaha
geleneklermi yıkıcam gelsin benim aslanım
anladım canım, benimki de şırnak'a gidecek bir hafta sonra. inşallah zaman bizim için çabuk ilerler...
Allah sabır versın.zor gercekten.bızımkınınde şark gorevı olucak uzman çavuş oldu.askerlıgı bıttıgı zaman egıtım egıtımden sonra dogu şark görevv
Amin canım, hepimiz inşallah sağsalim kavuşuruz, şark görevi nedir peki?
Selam fıstıklarımm , ben geldiimm
dün pek görünmedim ortalıkta
keyifler nasılll ? hazırmııı herkeeessss
ben yine şapşallaştım bu aralarr , bakalım hayırlısıı ....
yani meslek olarak devam edecek.mart sonu gelıyor bır kaç hafta ızın sonra(izmir-kayseri-isparta) 3 uncunden bırınde uzmanlık komando egıtımı alıcak.sonra kura ıle dogu şark görevıne gonderılecek.
anladım canım oda zormuş geldikten sonra tekrar devam edecek yani :/ Allah kolaylık versin...
hemde çok zor(((
benım ıcın şafak karanlık o yuzden..
selamlar kuzucuklarım
gene çok kaynatmışsınız okuyupta geleyim
lolamys hoşgeldin aramıza canım geç olmuş biraz ama olsun biz hep buradayız inşallah:13:
merhaba hosgeldın iyizz sen nasılsın =)
öyle deme canım,, yine de şafağı yiyicez bir şekilde. evet meslek olarak olması kötü olmuş ama o devamlı göreve gideceği için sende onun yakınında olamaz mısın? gerçi söylemesi kolay o da çok zor birşey bilemedim ki :/ allah sabrını verir inşallah canım
kızlarrr bugün tıklanma rekoru kırdım sayenizde 100 üstünde begendi aldım oleyyyyyyyyyy
ayy ben konşmalara geç kaldığım için gülme krizlerindeyim şuan artı beğene tıklaya tıklaya bi hal oldum
bugün coştuk canımmmmmmayy ben konşmalara geç kaldığım için gülme krizlerindeyim şuan artı beğene tıklaya tıklaya bi hal oldum
sanırsamsanırıme n cok beni begendin
bugün coştuk canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?