347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

,
Aslanın gözleri parıldayarak geliyorrrr

anladım canım, benimki de şırnak'a gidecek bir hafta sonra. inşallah zaman bizim için çabuk ilerler...

Allah sabır versın.zor gercekten.bızımkınınde şark gorevı olucak uzman çavuş oldu.askerlıgı bıttıgı zaman egıtım egıtımden sonra dogu şark görevv

Selam fıstıklarımm , ben geldiimm

dün pek görünmedim ortalıkta

keyifler nasılll ? hazırmııı herkeeessss

ben yine şapşallaştım bu aralarr , bakalım hayırlısıı ....

Amin canım, hepimiz inşallah sağsalim kavuşuruz, şark görevi nedir peki?

yani meslek olarak devam edecek.mart sonu gelıyor bır kaç hafta ızın sonra(izmir-kayseri-isparta) 3 uncunden bırınde uzmanlık komando egıtımı alıcak.sonra kura ıle dogu şark görevıne gonderılecek.

yani meslek olarak devam edecek.mart sonu gelıyor bır kaç hafta ızın sonra(izmir-kayseri-isparta) 3 uncunden bırınde uzmanlık komando egıtımı alıcak.sonra kura ıle dogu şark görevıne gonderılecek.

anladım canım oda zormuş geldikten sonra tekrar devam edecek yani :/ Allah kolaylık versin...

hemde çok zor (((

benım ıcın şafak karanlık o yuzden..

öyle deme canım,, yine de şafağı yiyicez bir şekilde. evet meslek olarak olması kötü olmuş ama o devamlı göreve gideceği için sende onun yakınında olamaz mısın? gerçi söylemesi kolay o da çok zor birşey bilemedim ki :/ allah sabrını verir inşallah canım

selamlar kuzucuklarım
gene çok kaynatmışsınız okuyupta geleyim

lolamys hoşgeldin aramıza canım geç olmuş biraz ama olsun biz hep buradayız inşallah:13:

bızde ole dusunuyoruz.yanı şark görevıne gıderken eger cıddı bırşeyler olursa kısmetse tabi.
işte aıle tanısması olsa bır su nısan ayın da bakalım işler karısık bıraz.

kızlarrr bugün tıklanma rekoru kırdım sayenizde 100 üstünde begendi aldım oleyyyyyyyyyy

ya bugun kalabalıktık muhabbette ateşliydi artı işlermde yogundu bi yandan onlarla ilgilendm vakit çok çabuk geçti yarında aynen böle olsun kalabalık olalım yavrular vakittt geçsin ben perşembe yokum sizle muhattap olamıcammm hıhhhh kusura bakmayın daha önemli işlerim olacak en alevlisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…