ya bugun kalabalıktık muhabbette ateşliydi artı işlermde yogundu bi yandan onlarla ilgilendm vakit çok çabuk geçti yarında aynen böle olsun kalabalık olalım yavrular vakittt geçsin ben perşembe yokum sizle muhattap olamıcammm hıhhhh kusura bakmayın daha önemli işlerim olacaken alevlisinden
teşekkürler canımm , iyi olmaya çalışıyoz , şafak sıkıştırdıkça sıkıştırıyoo :26::26::26:
sende hoşgelmişsin, sefalar getirmişsinn[/Q]
hosbuldukkk=) hemde nasıl sıkıstrıyor sormaaaaa
kimse evlenme teklıfı almadı mı yahu cevap vermemıssnz hıc yokmu söle guzel hıkayelerınzz romantık merak ettımm=))
kimse evlenme teklıfı almadı mı yahu cevap vermemıssnz hıc yokmu söle guzel hıkayelerınzz romantık merak ettımm=))
Ben çok aldım da hiç biri istediğim gibi olmadı. Bakalım gelince evlenme tekliflerinin en şahanesini edecekmiş.
Bu arada 130 beğeni almışım bende. Bakmıyorum artık oraya.
ben 2.5 yıldır nişanlıyım ama hala evlenme teklifi almadım
bizimkine göre üni.de bana gümüş yüzük alması evlilk teklifiymiş ben söyleyeceklerini dinlemeden boynuna atlamışım aslında o zaman teklif yapacakmış ama ben yemedim hala ümüdüm var teklif edebilir diye bekliyorum
kavusma anımızı anlatırım anlatmaz olurmuyum tablet pc m her daım yanmda olacak fırsat buldkca giricem size yazıcam..
bende evlenme teklıfı aldım güzeldi romantıktı ama tam tamına istedgm gibi olmadı bu sefer daha guzel bir planı varmış göreceğizzzzzzzz
olsun o da bişeydr amaay cok heycanlı yaaaa =)) bnm kuzenım oltanın ucuna yuzuk takmıstı kızda cekmıstı yuzugu ama bnce hıc romantık deıl bu nedense begnmedım cok zorlama gbı gelmıstı bana
olsun canım oda tatlıymıs boynuna atlaman fln bnce yapar bır süprizzzzz görürsün =)
olsun o da bişeydr ama
bende öle ya cok aldm yuzukte aldım ama değişik bişeyler olsun istıyorum inşşallah istedıgınden de guzelını alırsn canım bu ara sen kaclıydın? ben 89 dogumluyum
merhaba bebekler,
maşallah muhabbet bol olmuş 10 larca sf okuyamadım valla
umarım herkes iyidir heyecan dorukta sanıyorum
Kızlarrrr spora gittim ikinci bi kriz de orda geçirdim... hocalarımın biri benden 5 yaş küçük tamam mı yeni mezun.. bana abla diyor... abla dedi jartiyer ne oluyoray bana bi gülme geldi içimden dedim Gel ben seni bizim topiğe götürem Nena ablan anlatsın sana hepsini... sonra ordaki kızlar da başladılar konuşmaya bunun hakkında... valla buı sefer ben açmadım konuyu o sordu babydollardan filelere kadar hepsini konuştuk iyi mi.. ben spora bu konudan kaçmak için gittim o konunun içine düştüm
hüüümmçekiyorsun bu konuları heralde neden acaba yanıııııııı babydoll ne ya ben bılmıorum cok mu cahıl kalmısım nena ve hümden acıklama beklıorum
hüüümmçekiyorsun bu konuları heralde neden acaba yanıııııııı babydoll ne ya ben bılmıorum cok mu cahıl kalmısım nena ve hümden acıklama beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?