347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

akşammmmmmm gel ama kavusma anınızı anlatttttt=)

kimse evlenme teklıfı almadı mı yahu cevap vermemıssnz hıc yokmu söle guzel hıkayelerınzz romantık merak ettımm=))

Ben çok aldım da hiç biri istediğim gibi olmadı. Bakalım gelince evlenme tekliflerinin en şahanesini edecekmiş.

Bu arada 130 beğeni almışım bende. Bakmıyorum artık oraya.

kimse evlenme teklıfı almadı mı yahu cevap vermemıssnz hıc yokmu söle guzel hıkayelerınzz romantık merak ettımm=))

ben 2.5 yıldır nişanlıyım ama hala evlenme teklifi almadım

bizimkine göre üni.de bana gümüş yüzük alması evlilk teklifiymiş ben söyleyeceklerini dinlemeden boynuna atlamışım aslında o zaman teklif yapacakmış ama ben yemedim hala ümüdüm var teklif edebilir diye bekliyorum

kavusma anımızı anlatırım anlatmaz olurmuyum tablet pc m her daım yanmda olacak fırsat buldkca giricem size yazıcam..

bende evlenme teklıfı aldım güzeldi romantıktı ama tam tamına istedgm gibi olmadı bu sefer daha guzel bir planı varmış göreceğizzzzzzzz

Ben çok aldım da hiç biri istediğim gibi olmadı. Bakalım gelince evlenme tekliflerinin en şahanesini edecekmiş.

Bu arada 130 beğeni almışım bende. Bakmıyorum artık oraya.

bende öle ya cok aldm yuzukte aldım ama değişik bişeyler olsun istıyorum inşşallah istedıgınden de guzelını alırsn canım bu ara sen kaclıydın? ben 89 dogumluyum

olsun canım oda tatlıymıs boynuna atlaman fln bnce yapar bır süprizzzzz görürsün =)

ay cok heycanlı yaaaa =)) bnm kuzenım oltanın ucuna yuzuk takmıstı kızda cekmıstı yuzugu ama bnce hıc romantık deıl bu nedense begnmedım cok zorlama gbı gelmıstı bana

bende öle ya cok aldm yuzukte aldım ama değişik bişeyler olsun istıyorum inşşallah istedıgınden de guzelını alırsn canım bu ara sen kaclıydın? ben 89 dogumluyum

Canım aslında benim hiç öyle bir isteğim yok biliyormusun olmasada olur biz zaten evli gibiyiz. Gördüğüm an ben bu adamla evlenicem demiştim ve 5.5 ay sonra da evleniyorum allah nasip ederse.

Bu arada 88 doğumluyum bende.

merhaba bebekler,
maşallah muhabbet bol olmuş 10 larca sf okuyamadım valla
umarım herkes iyidir heyecan dorukta sanıyorum

Kızlarrrr spora gittim ikinci bi kriz de orda geçirdim... hocalarımın biri benden 5 yaş küçük tamam mı yeni mezun.. bana abla diyor... abla dedi jartiyer ne oluyor ay bana bi gülme geldi içimden dedim Gel ben seni bizim topiğe götürem Nena ablan anlatsın sana hepsini... sonra ordaki kızlar da başladılar konuşmaya bunun hakkında... valla buı sefer ben açmadım konuyu o sordu babydollardan filelere kadar hepsini konuştuk iyi mi.. ben spora bu konudan kaçmak için gittim o konunun içine düştüm

hüüümm çekiyorsun bu konuları heralde neden acaba yanıııııııı babydoll ne ya ben bılmıorum cok mu cahıl kalmısım nena ve hümden acıklama beklıorum

hüüümm çekiyorsun bu konuları heralde neden acaba yanıııııııı babydoll ne ya ben bılmıorum cok mu cahıl kalmısım nena ve hümden acıklama beklıorum

Sn. Nena cevap bekleniyor efendim sizden.

Birazdan g-string babydoll uzmanı Nena hanım açıklama yapacak.

Az sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…