347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hümhüm o senin libido yüksekliğinden kaynaklanmasın kız etrafına iç çamaşırı konusunda ilim irfan sahibi oldğnu gösteren bakışlarmı atıyorsun kızzzzzzz

hümhüm o senin libido yüksekliğinden kaynaklanmasın kız etrafına iç çamaşırı konusunda ilim irfan sahibi oldğnu gösteren bakışlarmı atıyorsun kızzzzzzz

aslında hiç yok biliyor musun herşeyim beyaz benim tek bi tane siyah var sütyen... böyle konuştuğuma bakmayın siz.. şimdi çocuk gibi beyaz donlar giyiyorum hiç alışık değilim renkli şeylere

herkese iyi aksamlarr
yrn bizim buyuk gunumuz..
saka maka zor kolay heyecanli stresli bi sekilde gecirdik
yrn kavusmanin guzellini yasiycaz
bu zor donemimi atlattigim guzel kizlar
ismlerini sayamaicam simdi unuttuklarim olabilir die
herkese cok cok tesekkur ederim
darisi daha sevdiini askere gondermemis herkesin basina

herkes artik yuvasini kurar mutlu mesut yasar insallah
en zor en buyuk engel bitti bitio
herkesi opuyorum

merhaba nıkıta senıde burayı takıp ederken göruyordum ama uzun zamandır yoksun...ne guzel yarın kavusuyorsunz demek hayrlı olsun mutluluklar dılerım bundan sonrada =)

canımm hadi gözünaydın bitirdiniz çok şükür kavuşuyorsunuz
bi daha hiç ayrılmayın inşallah çok çok mutlu olun öpüyorum

kızlar bi gündüz gelmedim topiğin ahlakını bozmuşsunuz yaaa oku oku bitmedi sayfalar

Son düzenleme:
Tripliii canım sana özel mesaj atamıyorum burdan :26: duyyy sesimiiiii beni de face de eklermisin? 347. dönem yarenleri grubunu bulamadım burdan sen bana msj atabilirsen, bilgilerini gönder ben ekliyeyim seni

kızlaaaaaaaaaaaar

depükler bana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgilim sürpriz yaptı kavuştuk
darısı sizlere inşallah.rüya da gibiyim,bu ara hep rüyamda geliyordu uyanıyordum üzülüyorum.şu an gerçek sanırım

ciddimisinnnnnnnnnnnnn ayyy çok sevindim adına canım benim Allah ayırmasın bi daha ne güzel süpriz yapmışşşşşşşşş
ilk depük bendennnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 606006

gözün aydın canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…