347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

vuhu bir süpriz kavuşma ve biz depük gecesi yapamıcaz puknas hayırlı olsun çok sevindim bende bir süpriz beklemyorm biletine bakıyorum çünkü henüz checkin açılmamış rezervasyon nosunu söledi ama yarın çarşısı var

kızlar çarşıya çıktımı sizinkiler hiç bu haftaiçi benmki bugün revire gitti kontrele veee hep boş boş takıldı ayyy süpriz yaparsa ki ben herşeyi perşembeye ayarladım batışlardayım amanınnnn :)ama keşke bir süprizde bizden gelse söz valla hepinizi geceleri depcemmm

bunlar puknascığıma :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hadi yaa olsun sen genede bitir hazırlıklarını nolur nolmaz

bende persembe yapıcam aksam kuaforden tıksınıorum sen nasıl yapıosun canım etlerı fln kesıomusun

Evet hazırlıklar tamam gibi perşembe günü ağda işleri var sadece

Canım apartman görevlimizin kızı kız meslek lisesinde okudu daha bu sene mezun oldu o yapıyor bana ay bi de güzel elleri var masajı harika maşallah diyorum sen ilerde çok iyi bi bakım uzmanı olacaksın

Bugün yazdıklarınızı okuyunca korktum bu kızlar son 2 gün kaldı diye kurtlarını dökmüşler bırakıp gidecekler mi ne diye. Neler yazmışsınız yahu ben utandım Şimdi şap sırası sizde biraz sakinleşin

Bugün eve geldim dedemin insanlarını izledim ağladım, o sırada eşim aradı telefonda da ağladım ben ağlayınca o da ağladı. Tam kendime geldim kavuşanları okudum yine ağladım. Çok ağlağım şu an önümde 1 kova biscolata var oturdum yedim etkisini bekliyorum.

ay ne güzel ya ne sanslısın temız temız yapmıstr keske bana da yapan olsa ama ben kuaforlere maalesef guvenemıorum kendım yapıcam yıne =) yarın ancak kaş bıyık fln aldırmaya gıderım

haahahahhah valla ben belki onunla sakinleşirdim ama nena ya şap falan etki etmez

Verdiğin kilolar geri gelmesin kızzz.... neyse ağlama modunda herşey serbesttir... bende geçen ülker antep fıstıklı kocaman yedim

Puknas gözün aydın canım, çok kısa yazmışsın canım. Bunu kabul etmiyoruz roman gibi yaz

sağolun canlarım darısı sizlere inşallah
kısa bir özet geçtim stankiciğim:)

Verdiğin kilolar geri gelmesin kızzz.... neyse ağlama modunda herşey serbesttir... bende geçen ülker antep fıstıklı kocaman yedim

Sefan olsun ye gitsin. Annemlerde aldığım kiloyu hala geri vermeye çalışıyorum eve gelince tartıldım 64.1 sabah tartılsam 63 küsürde olurum belki

ben yatıyorum kızlar uzun bir aradana sonra büyük bir huzurla.
herkese iyi geceler öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…