347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

internetim yok müdürün bilgisayarından giriyorum :18:
Bugun kavusacaklar sankı kavusmus gıbıyım zaten şimdi bile ben .
fena heyecan var.
Ece ben onlıne check ın yaptım ama bileti bastırıp gonderemedim.Nolucak şimdi?

KıZlar sizi aylardir takip ediyorum ancak yazmaya hiç vaktim olmadı Allah herkesi bir an önce yarenine kavuştursun benimki yarın gelecek beni de depukler misiniz

Pamugu hoşgeldin. Nerde yaptı askerin askerliğini? Seni de depük listesine ekleyelim.

Canım havaalanında o bastıracak biniş kartını. Sen check-in yapmışsın tamamdır.

ececikkkkkkkkkk bugünnn güzel bir gün neticede sende güzelsin azcık sabret kavşcan gözü saçını görmicek kavuşma anı ama yinede sen güzelsin yahuu diyarbakır olaylarını takipteyim inşallah kaza bela olmadan kavuşacaksınız

duygucummm duygucuummm çok mutluyum senin adına kauvşuyosunuzzzz

sağol canım..... darısı sanaaaa.... bugun benım yaşayacağım mutlu anı yarın sende yaşıyacaksın. yarın kaçta bileti

Duygu kaçta geliyordu 13:00'de mi yahu çok az kalmış dur seni de depükleyüm canımmm.

Hep bugünü bekledim depüğümü atmadan göndermem.

sağol canım..... darısı sanaaaa.... bugun benım yaşayacağım mutlu anı yarın sende yaşıyacaksın. yarın kaçta bileti

11 401 vee ben ağlamm diyordum yaa hani ağlamam diordum bunu yazarken bile ağlıyorum düşüp bayılcam sanki orda offfffffffffff napacam yahuu

Duygu kaçta geliyordu 13:00'de mi yahu çok az kalmış dur seni de depükleyüm canımmm.

Hep bugünü bekledim depüğümü atmadan göndermem.

ewt cnm 13.00 da inşşallah..... ikimizde çok heycanlıyız arayıp duruyor .. çıktın mı evden öyle yaptın mı geç kalma ....... tatlım buda bende sana :=) akşam kalbinin egemenine kavuş inşallah......

Eki Görüntüle 607672

11 401 vee ben ağlamm diyordum yaa hani ağlamam diordum bunu yazarken bile ağlıyorum düşüp bayılcam sanki orda offfffffffffff napacam yahuu

tatlım sanada bir depükkkkkkkkkk... yarın burda olamayabilirim....... ben çıkıyorum kendinize cici bakın.. bir daha hiç ayrılıklarımız olmasın inşallah..... iyiki varsınız kızlar .. birbirimizin halinden bir biz anlardık zaten

Eki Görüntüle 607673

Kızlar ben 349. dönem gönderdim askerimi.. sevinçlerinizi imrenerek okudum.. Darısı bizim başımıza.. sizin adınıza çok sevindim.. Gözünüz aydın...

Duyguuuu birde gelmicekmiş gibi konuşmuşsun bir daha. Mutlaka gel kavuşunca sana bir süre izin ama daha kavuşma hikayeleri dinleyecek bu topik. Çeyizlerde devam ediyor. Hüm'ü beni evlendiricez daha hep birlikte, sonra sıradakileri... Kimse sevdiğine kavuşunca burayı bırakmayacak öyle anlaştık. Daha hamile kalacağız yahu, ömrümüz uzun. Bu güzel ortamı bozmayalım.:13:

Kızlar ben 349. dönem gönderdim askerimi.. sevinçlerinizi imrenerek okudum.. Darısı bizim başımıza.. sizin adınıza çok sevindim.. Gözünüz aydın...

Darısı başınıza inşallah. Bizim topik foruma damga vurdu, arkadaşlığımız, dostluğumuz çok başkaydı bizim burda. İnşallah sizinde öyle olur o zaman zaman çok güzel geçiyor. Hafızalardan silinmeyecek bir anı oldu bize. Askerliğin bitmesine çok seviniyor insan ama aynı heyecanla topiğin devam etmeyeğini düşünerekte üzülmüyor değil.

Daha dügün heyecanlarınızı bebek heyecanlarınızı paylaşacaksınız bence devam eder üzülmeyin belki ilk 1-2 hafta sevdiğinize kavuşmanın heyecanıyla daha seyrek girişler olur ama eminimki sonra yine devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…