KıZlar sizi aylardir takip ediyorum ancak yazmaya hiç vaktim olmadı Allah herkesi bir an önce yarenine kavuştursun benimki yarın gelecek beni de depukler misiniz
internetim yok müdürün bilgisayarından giriyorum :18:
Bugun kavusacaklar sankı kavusmus gıbıyım zaten şimdi bile ben .
fena heyecan var.
Ece ben onlıne check ın yaptım ama bileti bastırıp gonderemedim.Nolucak şimdi?
Pamugu hoşgeldin. Nerde yaptı askerin askerliğini? Seni de depük listesine ekleyelim.
Tripliii hosbuldum canım havacı benimki önce kutahya daydi şimdi eskisehir asker hastanesinde
Pamugu hoşgeldin. Nerde yaptı askerin askerliğini? Seni de depük listesine ekleyelim.
Tripliii hosbuldum canım havacı benimki önce kutahya daydi şimdi eskisehir asker hastanesinde
Kuzenimde Kütahya'da yaptı canım ama onun acemilik ustalık aynı yerde. Hala da devam ediyor askerliğe bu ay sonuna doğru gelir o izin kullandı ama ne güzel yerlerde yapmış sevdiğin askerliğini tehlikesiz.
depukleriz.son günlerde masallah herkes şu üstüne çıktı ziyaretciler siz sizihoşgeldiniz yarın kavusacaklarin sayısı 10 a çıktı hay masallah
ececikkkkkkkkkk bugünnn güzel bir gün neticede sende güzelsin azcık sabret kavşcan gözü saçını görmicek kavuşma anı ama yinede sen güzelsin yahuu diyarbakır olaylarını takipteyim inşallah kaza bela olmadan kavuşacaksınız
duygucummm duygucuummm çok mutluyum senin adına kauvşuyosunuzzzz
sağol canım..... darısı sanaaaa.... bugun benım yaşayacağım mutlu anı yarın sende yaşıyacaksın. yarın kaçta bileti
Duygu kaçta geliyordu 13:00'de mi yahu çok az kalmış dur seni de depükleyüm canımmm.
Hep bugünü bekledim depüğümü atmadan göndermem.
11 401 vee ben ağlamm diyordum yaa hani ağlamam diordum bunu yazarken bile ağlıyorum düşüp bayılcam sanki orda offfffffffffff napacam yahuu
ewt cnm 13.00 da inşşallah..... ikimizde çok heycanlıyız arayıp duruyor .. çıktın mı evden öyle yaptın mı geç kalma ....... tatlım buda bende sana :=) akşam kalbinin egemenine kavuş inşallah......
Eki Görüntüle 607672
Kuzenimde Kütahya'da yaptı canım ama onun acemilik ustalık aynı yerde. Hala da devam ediyor askerliğe bu ay sonuna doğru gelir o izin kullandı ama ne güzel yerlerde yapmış sevdiğin askerliğini tehlikesiz.
Canım çok güzel yerlerde yaptievet şanslıydı bu konuda.kuzenni hala orda yani kutahya da kizamik salgını varmış
duydunuz mu geç çıkış ihtimalleri varmış ordakilrrin
Kızlar ben 349. dönem gönderdim askerimi.. sevinçlerinizi imrenerek okudum.. Darısı bizim başımıza.. sizin adınıza çok sevindim.. Gözünüz aydın...
Darısı başınıza inşallah. Bizim topik foruma damga vurdu, arkadaşlığımız, dostluğumuz çok başkaydı bizim burda. İnşallah sizinde öyle olur o zaman zaman çok güzel geçiyor. Hafızalardan silinmeyecek bir anı oldu bize. Askerliğin bitmesine çok seviniyor insan ama aynı heyecanla topiğin devam etmeyeğini düşünerekte üzülmüyor değil.
Daha dügün heyecanlarınızı bebek heyecanlarınızı paylaşacaksınız bence devam eder üzülmeyin belki ilk 1-2 hafta sevdiğinize kavuşmanın heyecanıyla daha seyrek girişler olur ama eminimki sonra yine devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?