abooo olamaaaaazzz stresten ne olacağı belli olmuyor iştee canımm sakin ol azzcıkkVeee dıdıdım insan regl olcak bugünü mü bulur evet ben buldum, kasık ağrılarım başladı sanırım geliyorlar.
Veee dıdıdım insan regl olcak bugünü mü bulur evet ben buldum, kasık ağrılarım başladı sanırım geliyorlar.
Eki Görüntüle 607729
Kavuşan ve kavuşacak olan, bu gün kavuşacaklara da benden bi depük gelsin bende bu gün kavuşuyorum.Hiç ayrılmayın bundan sonra inşallah seviyorum hepinizi...
canım yalnız değilsin benimde regl yarın başlıyor ve sancıları şimdiden geldi sağolsun bu mutlu günlerde bizi yalnız bırakmıyor senin yazıları okuyunca çok fena heyecan yapıyorum ben ya allah ayırmasın hepimizi bir daha inşallah benim ki yarın akşam gelecek inşallah
Tripliii hic sorma elazig dan beklenmeyecek performans.
daha o safhalar var tabi ya dusundukce stres oluyorum ben:)tanisma,isteme,soz,nisan.amaninnn.beynini yicem yine selcugun herseyde.
asiri kalabalik olur bugun havaalanlari zaten gidin bekleyin sevdiceklerinii.
bugun havalanlari otogarlar aslinda kamralari cikisa odaklamali kavusma anlatini goruntulemek icin
Selam kizlarr size canakkale yollarindan seslenyorum. daha istanbuldan yeni cikabildi otobus malum trafik. Hava gunesli ve acik ucus yuksekligimiz 50cmtahmini varis suremiz 5 saat. Koltugum tek kisilik ve rahat. Kamil koc iyi gunler dilerrrrrrr
Selam kizlarr size canakkale yollarindan seslenyorum. daha istanbuldan yeni cikabildi otobus malum trafik. Hava gunesli ve acik ucus yuksekligimiz 50cmtahmini varis suremiz 5 saat. Koltugum tek kisilik ve rahat. Kamil koc iyi gunler dilerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?