347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Öğle tatilime son 20 dakika. 1 saat dışarda yemek yiyerek oyalansam saat 13:00'de ofise dönücem. Geçer mi 5 saat???

Poffff bugün benim öfleyip pöflemelerimi dinleyeceksiniz sanırsam. Alacağınız olsun tam benim kavuşacağım günde kimsede yok.

Bizimkinin arkadaşları binmiş, sana 5 saat taktık diyorlarmış. Ben sana bir takarım dedim. Şu çocuk gelsin önce ümüğüne sarılcam galiba. Adam geliyor hala geç geliyor diye laf söylüyor yahu.

Veee dıdıdım insan regl olcak bugünü mü bulur evet ben buldum, kasık ağrılarım başladı sanırım geliyorlar.

Dugun dernekler var ama daha aileleri tanistirmayanlar var burda:) misal ben:) bunlarin heyecanini paylasacagizz.
cogumuz calisiyoruz zaten isyerlerinde okullardayiz.hergun illaki giriyoruz buraya zaten yinede aktif olacagina eminim.
acisiyla tatlisiula cok guzel gunler gecirdik.
yeri geldi birinin derdi hepimize dert oldu meraklandik uzulduk.mutlulugu ona keza.

kizlar bu arada ktm hakkindaki dusuncelerimi biliyosunuz.mesaj geldi kuzumdan:) yavrum play station oynuyorum diyor.Ah ktm son gun mu yapilir bu guzellik bize

kızlar nena'yada depük atalım şuan gökhanına kavuştu galiba en son yoldaydı havalimanına gidiyodu. kavuştu heralde :))

Şuan öğle tatilinde yemekteyim zaman geçirmek için oyalanıyorum.
Hala da inanamıyorum ya bittiğine.

Damla ofise gideyim ilk iş seni depmek olucak. Akşamda toplu depip sevgilime doğru yola çıkacağım. Zaman birazcık daha hızlı geçebilir misin acaba. Rica ediyorum.

Chelzy daha isteme var dimi? Bak tekrardan heyecan yaptırdın bana. Tuz atacağız daha kahveye. Ooo daha çook işimiz var. Bu arada Elazığ Ktm ve playstation ha? Aşmışlar kendilerini. Ben sana demedim mi senin ki çoook şanslı olacak diye...

Ofise dönmeye son 20 dakika. Aşkıma kavuşmaya gitmeye son 5 saat 20 dakka. Pooooffff.

Allahım sen biliyorsun amin.

Veee dıdıdım insan regl olcak bugünü mü bulur evet ben buldum, kasık ağrılarım başladı sanırım geliyorlar.

canım yalnız değilsin benimde regl yarın başlıyor ve sancıları şimdiden geldi sağolsun bu mutlu günlerde bizi yalnız bırakmıyor senin yazıları okuyunca çok fena heyecan yapıyorum ben ya allah ayırmasın hepimizi bir daha inşallah benim ki yarın akşam gelecek inşallah

chlezyyy biz daha burdayız tek tek ilk heyecanlar anlatılacak burada ece ece vakit sana geçmiyor sabret akşam enişteylesin nenada gökhan enişteyi kyakaldıysa vuhuuuu

Ben ders çalışıyorum kızlar başka türlü vakit geçmiyor akşam da kuzenimde kalacağım sabahı nasıl ederim bilmiyorum

Tripliii hic sorma elazig dan beklenmeyecek performans.
daha o safhalar var tabi ya dusundukce stres oluyorum ben:)tanisma,isteme,soz,nisan.amaninnn.beynini yicem yine selcugun herseyde.
asiri kalabalik olur bugun havaalanlari zaten gidin bekleyin sevdiceklerinii.
bugun havalanlari otogarlar aslinda kamralari cikisa odaklamali kavusma anlatini goruntulemek icin

Eki Görüntüle 607729

Kavuşan ve kavuşacak olan, bu gün kavuşacaklara da benden bi depük gelsin bende bu gün kavuşuyorum. Hiç ayrılmayın bundan sonra inşallah seviyorum hepinizi...

Damlam bu da benden sana gelsin. Uç sevdiceğin kollarına.

Aldığım duyumlara göre Nena eve gitmeyi beklemeden havaalanının kıytı köşelerinde sıkıştırmış Gökhan'ı.

Canım benim amin. Ofisten çıkmadan depücem hepinizi.

Selam kizlarr size canakkale yollarindan seslenyorum. daha istanbuldan yeni cikabildi otobus malum trafik. Hava gunesli ve acik ucus yuksekligimiz 50cm tahmini varis suremiz 5 saat. Koltugum tek kisilik ve rahat. Kamil koc iyi gunler dilerrrrrrr

Ayyy haberlerde verse ne güzel olur. Nerdeee ruhsuz havaalanlarında öyle düşünce.

Askerlik ve ktm en güzel zamanlarmış şu son gün yok mu son gün geçmiyor saatler dakikalar.

Son düzenleme:
Selam kizlarr size canakkale yollarindan seslenyorum. daha istanbuldan yeni cikabildi otobus malum trafik. Hava gunesli ve acik ucus yuksekligimiz 50cm tahmini varis suremiz 5 saat. Koltugum tek kisilik ve rahat. Kamil koc iyi gunler dilerrrrrrr

iyi yolculuklar bize aralarda bıldırrr durumlarını =)

Oooo bebeğim sen rahat hat almışsın. Bizde aldık ondan İstanbul'a giderken de yine didişerek gittik. Rahatsızlığımızdan rahatsız olup birbirimize sarmıştık. Bize hiç rahat gelmemişti. Ben huysuzlanmıştım. Dönüşte zaten normal aldık. En son ikimiz farklı sıralarda uyuyorduk. Otobüsten inince buluşmuştuk. Ama şimdi akıllandık her yere uçakla gidiyoruz. Uzun yolculuklar bize göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…