kuzular kalplerinizin gümbürtüsünü taaa buralardan hissediyorumm heycanlı yarenler sizi seviyorum
darısı başına inşallah cabucak gecer gelir senın askerınde.=)
Heyyyyyy kimler kavuştu kimler bugün kavuşuyo son durum ne???
kuzular kalplerinizin gümbürtüsünü taaa buralardan hissediyorumm heycanlı yarenler sizi seviyorum
Canım benim darısı başına inşallah.
3 dakika sonra kuzunun uçağı kalkıyor. Güle güle Bingöl, güle güle Elazığ, güle güle Diyarbakır bir daha görüşmemek üzere hoşçakalın.
Selam heyecanları tavan yapmış ,sevdiceklerine kavuşmuş yada kavuşmasına ramak kalmış , kalp atışları hızlanmış yarenleriimm
kusura bakmayın dün gelemedim depüklemeye , baya baya hasta oldum sevgilimin gelmesine 1 gün kala , ne diyelim sağlık olssuunn
işte bu uçan tekmeli , ters taklalı depük benden NENA , TRİPLİİ , DYG , VANILLA_SKY a gelsiinn , mutluluğunuz daim olsun canlarımmm
unuttuğum yoktur inşAllahh
Ahahahah süpermiş bu.Hemen çaliyurum depükünü. Bende diğer hatun kuşlara atacağım.
Safagi attirirken bnim icin saat 3 te okul bittigi andi hep.simdide farkli olmayacak:) 5dk sonra dogan gunes diyecegim bananee:)
Hayirli yolculuklar tripliii.en basindanberi az bilgi alisverisi yapmadik.sansliydik acemiliktede ustadada ayni yerlere gittiler.vay bee zaman gecmis bitmis resmen.
Ben bugün burdan ayrılamıyorum ya sizlerin sevinçleri kavuşma mutluluklarını okudukça mutlu oluyorum Allahım bozmasın ağzınızın tadını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?