347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzular kalplerinizin gümbürtüsünü taaa buralardan hissediyorumm heycanlı yarenler sizi seviyorum

Kızlar geçmişi okumadan yaziyorum direkt telden.. eve geldim ama babamın arkadaşı aradı akşam bize geleceklermis.evde de birşey yok.. zaten ne zaman benim özel.bi durumum olsa.bize misafir gelir.. evi supurecegim sonra da Pogaca falan yapacağım spora gidip geleceğim bu işler bitince geleceğim.. kızlar yazın gelince okurum ben sizi uzun uzun yazın akşama görüşürüz inşallah.. erken uyumayın beni depuk manyağı yapacaksınız tamam mi gelince.. ben uyuyamama bu gece bugün bile 7 de kalktım heyecandan... kocaman öptüm size haber vereyim dedim sonra merak edersiniz diye

3 dakika sonra kuzunun uçağı kalkıyor. Güle güle Bingöl, güle güle Elazığ, güle güle Diyarbakır bir daha görüşmemek üzere hoşçakalın.

Selam heyecanları tavan yapmış ,sevdiceklerine kavuşmuş yada kavuşmasına ramak kalmış , kalp atışları hızlanmış yarenleriimm

kusura bakmayın dün gelemedim depüklemeye , baya baya hasta oldum sevgilimin gelmesine 1 gün kala , ne diyelim sağlık olssuunn

işte bu uçan tekmeli , ters taklalı depük benden
NENA , TRİPLİİ , DYG , VANILLA_SKY a gelsiinn , mutluluğunuz daim olsun canlarımmm

unuttuğum yoktur inşAllahh

Eklentiler

• $KedininUcanTekmesi.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52

Ahahahah süpermiş bu. Hemen çaliyurum depükünü. Bende diğer hatun kuşlara atacağım.

Son düzenleme:
Ahahahah süpermiş bu. Hemen çaliyurum depükünü. Bende diğer hatun kuşlara atacağım.

aayyy şekerim sizin gibi fıstıkları orjinal bi depük ile depükleyeyim dediimmm

buyur depe depe çal depüğümü , herkeslere att , bana bile atabülürsüüünnn

Safagi attirirken bnim icin saat 3 te okul bittigi andi hep.simdide farkli olmayacak:) 5dk sonra dogan gunes diyecegim bananee:)
Hayirli yolculuklar tripliii.en basindanberi az bilgi alisverisi yapmadik.sansliydik acemiliktede ustadada ayni yerlere gittiler.vay bee zaman gecmis bitmis resmen.

Evet canım benim bugünlere biz hep birlikte geldik. Burası olmasaydı bu zaman bu kadar çabuk geçermiydi hiç sanmıyorum. Hepiniz hayatımda iyi ki varsınız. Onlar askerde yeni arkadaşlar kazandılar bizde burda. Askerliğin hayatımıza katkıları hiç şüphesiz burda sizi tanıdıktan sonra çooook fazla oldu diyebilirim.

Zaman geçmiş bile yarım saattir yukarıda bizimkisi. 16:35'te Sabiha'ya inecek uçağı. Sevgilim önce allaha sonra 2 saat İstanbul'a emanet.

ben işten çıkarken doğan güneş diyorum güneş batttığı anda doğacak günweş benim vee yarenlermizin olucak iyiki sizi tanımışım çok mutluyum bu şafağı hep beraber yedik iyiki varsınız kızlar

ece nen duygu vanilya herhalde bugün kavuşuyorsunuz dördünüzde hade kızlar siz kavuşun bize sıra gelsinnnn

Ben bugün burdan ayrılamıyorum ya sizlerin sevinçleri kavuşma mutluluklarını okudukça mutlu oluyorum Allahım bozmasın ağzınızın tadını inşallah

işte bu da benim şafak haritaammm

Eklentiler

• $AÞKIMMM.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 26
Sevgili dyyg, tripli, nena ve vanilla_sky (adını unutttuğum ve bugün kavuşan herkes)
Benden size kocamaaaaaannnnnn bir depük. Uçun sarılın yarinizee :))
Allah birdaha ayrılık göstermesin inşallaah

Eki Görüntüle 607949

Ben bugün burdan ayrılamıyorum ya sizlerin sevinçleri kavuşma mutluluklarını okudukça mutlu oluyorum Allahım bozmasın ağzınızın tadını inşallah

Daha yazmaya başlamadık bile kavuşalım asıl o zaman görün burdaki coşkuyu yazılarımızdan taşacak mutluluğumuz.

Darısı başınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…