kızlar dün gece çok komik bi rüya gördüm :))) facebookun ceo su mark zuckerberg benim patronumdu :))) bana sarkıntılık yapıyodu bende tokatı basıp sen beni ne sandın be diye bağırıyodum hatırladıkça gülüyorm ya
Heyecan durumu nasıl canımmmmm
çokkkkkkkk fazlllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gece kaç kez uyandımmmmmmmmmmmmm sayısını hatırlamıyorum
ben 1.30 da yatıp 7de dikildim yaaaa
bende 00.30 da yattım 8 bile değildi uyandım .. bekliyorum bekliyorum ses çıkmıyor.. sonra 09.15 de telefonum çaldı :=) bir ses bitanem diyor bana :=) baktım aşkım...... kendi hattını takmamış da arkadaşınınkini takmışlar :)
Herkeslere günaydın. Aşkım sabah'ın 08:00'inde özgürlüğünü ilan etmiş bulunmakta.
Serbest çıkış yokmuş topluca havaalanına götürmüşler.
Cenazeler yüzündende Diyarbakır çok karışıkmış.
Birde mezarlık havaalanın yanıymış sağ salim gelsin şu çocuk hayır yapacağım yeminle. Gidişi dönüşü sıkıntı oldu.
Şuan o halinden çok memnun dayın gelmesin deyip duruyor, havaalanında arkadaşlarıyla kahvaltı yapıyorlarmış.
Bu arada biz didişip duruyoruz, hayırdır inşallah. Akşama onun lafıyla kuzu sarması oluruz diye düşünmekteyim.
Gece hiç uyuyamadım halbuki ben pofur pofur uyurum diye düşünüyordum daha önce yol iznine geldiğinde bu kadar heyecanlanmamıştım ama bu sefer uyuyamadım. Kesin ben düğün geceside böyle olurum o zaman.
Birde sabah hiç saçlarımı maşa yapasım yoktu, ne makyajım ne saçım istediğim gibi olmadı halbuki normal zamanda bile daha güzel olur. Bugün o kadar isteksiz yaptım ki saçlarımı Ece bir kendine gel dedim. Şuan tepeye kuş yuvamı kondurdum ev modu oturuyorum ofiste.
Bugün geçer mi???:44:
çok sevindim senin adına canımmmm
Herkeslere günaydın. Aşkım sabah'ın 08:00'inde özgürlüğünü ilan etmiş bulunmakta.
Serbest çıkış yokmuş topluca havaalanına götürmüşler.
Cenazeler yüzündende Diyarbakır çok karışıkmış.
Birde mezarlık havaalanın yanıymış sağ salim gelsin şu çocuk hayır yapacağım yeminle. Gidişi dönüşü sıkıntı oldu.
Şuan o halinden çok memnun dayın gelmesin deyip duruyor, havaalanında arkadaşlarıyla kahvaltı yapıyorlarmış.
Bu arada biz didişip duruyoruz, hayırdır inşallah. Akşama onun lafıyla kuzu sarması oluruz diye düşünmekteyim.
Gece hiç uyuyamadım halbuki ben pofur pofur uyurum diye düşünüyordum daha önce yol iznine geldiğinde bu kadar heyecanlanmamıştım ama bu sefer uyuyamadım. Kesin ben düğün geceside böyle olurum o zaman.
Birde sabah hiç saçlarımı maşa yapasım yoktu, ne makyajım ne saçım istediğim gibi olmadı halbuki normal zamanda bile daha güzel olur. Bugün o kadar isteksiz yaptım ki saçlarımı Ece bir kendine gel dedim. Şuan tepeye kuş yuvamı kondurdum ev modu oturuyorum ofiste.
Bugün geçer mi???:44:
Kızlar biz annemle.pikocuya gideceğiz görüşürüz dönünce öptüm sizleri
depukleriz.son günlerde masallah herkes şu üstüne çıktı ziyaretciler siz siziKıZlar sizi aylardir takip ediyorum ancak yazmaya hiç vaktim olmadı Allah herkesi bir an önce yarenine kavuştursun benimki yarın gelecek beni de depukler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?