347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

akşam gangamstyla yapıp bir depük gecesi organizasyonu yapacağım yihuuuuuuuuuu :)))))) buble senide depicez canım merak etme az kaldı az

sevgilim aradı. aramasını bekliyordum çıkmış ordan nasıl iyi geliyordu sesi. kurtuldum ordan diyor... bi kaç saat sonra yanımdaaaaaaaa olllllllaaaaaaaaacaaaaaakkkkkkk

kızlar dün gece çok komik bi rüya gördüm :))) facebookun ceo su mark zuckerberg benim patronumdu :))) bana sarkıntılık yapıyodu bende tokatı basıp sen beni ne sandın be diye bağırıyodum hatırladıkça gülüyorm ya

günaydınnn kızlarrr ne güzel son saatleriniz çok çok heyecanlı olsa gerek ahhh ahhh :))

çok sevindim senin adına canımmmm

Herkeslere günaydın. Aşkım sabah'ın 08:00'inde özgürlüğünü ilan etmiş bulunmakta.

Serbest çıkış yokmuş topluca havaalanına götürmüşler.

Cenazeler yüzündende Diyarbakır çok karışıkmış.

Birde mezarlık havaalanın yanıymış sağ salim gelsin şu çocuk hayır yapacağım yeminle. Gidişi dönüşü sıkıntı oldu.

Şuan o halinden çok memnun dayın gelmesin deyip duruyor, havaalanında arkadaşlarıyla kahvaltı yapıyorlarmış.

Bu arada biz didişip duruyoruz, hayırdır inşallah. Akşama onun lafıyla kuzu sarması oluruz diye düşünmekteyim.

Gece hiç uyuyamadım halbuki ben pofur pofur uyurum diye düşünüyordum daha önce yol iznine geldiğinde bu kadar heyecanlanmamıştım ama bu sefer uyuyamadım. Kesin ben düğün geceside böyle olurum o zaman.

Birde sabah hiç saçlarımı maşa yapasım yoktu, ne makyajım ne saçım istediğim gibi olmadı halbuki normal zamanda bile daha güzel olur. Bugün o kadar isteksiz yaptım ki saçlarımı Ece bir kendine gel dedim. Şuan tepeye kuş yuvamı kondurdum ev modu oturuyorum ofiste.

Bugün geçer mi???:44:

Geçer canım geçer... düzeltirsin se saçını başını işten çıkmadan bişey olmaz... bence sen abartıyorsundur güzel olmuşsundur sennnnnn

ececim bunca zaman nasıl geçti bugün de geçer elbette... sen zaten çok güzelsin makyaj saç baş sadece rutujjjjj.......

KıZlar sizi aylardir takip ediyorum ancak yazmaya hiç vaktim olmadı Allah herkesi bir an önce yarenine kavuştursun benimki yarın gelecek beni de depukler misiniz

KıZlar sizi aylardir takip ediyorum ancak yazmaya hiç vaktim olmadı Allah herkesi bir an önce yarenine kavuştursun benimki yarın gelecek beni de depukler misiniz
depukleriz.son günlerde masallah herkes şu üstüne çıktı ziyaretciler siz sizi hoşgeldiniz yarın kavusacaklarin sayısı 10 a çıktı hay masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…