347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugün çok yoğun yazamıyorum kızlar AMA TAKİPTEYİM OKUYORUUMM yaa mutlu günler bizi bekleerr triplii ne zaman çıkıcaksın işteen seenn ARTIIK

Son düzenleme:
Bugün çok yoğun yazamıyorum kızlar AMA TAKİPTEYİM OKUYORUUMM yaa mutlu günler bizi bekleerr triplii ne zaman çıkıcaksın işteen seenn ARTIIK

Yahu bende gideyim istiyorum artık aşağıda ismim gözükmesin ama yok 2 saatim var daha. Keşke dünkü yoğunluk bugün olsaydı, bizde bugün hiç yoğunluk yok zaman geçmek bilmiyor. Yarım saat sonra aşkım İstanbul'a inecek bakalım koridor yolculuğu nasıl geçti bizim paşanın. Egemen'den inciler az sonra.

Günün anlam ve önemini belirten şarkıyla geliyorum şimdiii aranıza

Gözleriii aşkaa güleeennn
Tazee söğütt dalısınnn
Gözlerii aşka güleennn
taze söğütt dalısınnnn
GELL BANAAA HER GECEEE SEENNN
Gönlüme doğmalııssıınnnn
Tatlıı gülüşşşş pek yaraşırrr
Gözleriii ömre bedeelll
Ah ne güzelll ne güzelll seni sevmekk ah ne güzelll ne güzeeeellll
DOĞ BENİM ÖMRÜMEE DOĞ DA GÜNEEŞŞ GİBİİİİ
Aşkımı tazele geelll
Tatlı gülüşşşşş pek yaraşıırr
Gözlerii ömre bedeelll
Ah ne guzeell ne guzelll seni sevmekk
Ah ne güzell ne güzeeellll:81::81::81:

ama ama ben bu şarkıyı çok severimmmm :)))

ece benmkine bende ön sırada koridor seçtim camlar hep doluydu bide bilerek ön sıra seçtim çabuk insin koşarak gelsin diyeee ayyyy geliyorlarrr hadee siz kavuşmayaa gidinizzzz

Chelzy gerçekten günümüzün anlamına ve önemine dikkat çekmişsin bu şarkıyla.

Az kaldı heyecan bastı artık yerimde oturamıyorum. Çıkıp dağları tepeleri aşasım var.

Giz beni iyi depüklemediler herhalde ondan laylaylom kavuşacağız biz. Hep bu kızlar yüzünden zaten bugünde gittiler beni burda yalnız bıraktılar. Neyse geç olsun güç olmasın.

Bugün arkadaşları, mahalleli yüzünden yüzünü görebilirsem de iyidir. En yakın arkadaşıyla birlikte gitmişti askere. Bugün o da gelmiş. Ben onu tamamen unutmuştum. Bir araya geldiler mi askerlik dışında başka muhabbet dönmez artık.

Şuan aşkım İstanbul'a ayak basmış durumda. Doğu artık çooook gerilerde kaldı bizim için.

Bizimki yarın beni işten alacak hala ona da inanamıyorum ben. Değişik geliyor.

Selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum.
Evde nette problem var bu gece depük gecesine de katılamayacağım. Ama benim adıma da bi depük atın.
Sevgilim yarın sabah 8.30da İstanbul'dan ayrılıyor.
Öğlen 2 gibi de yanımda olacak inşallah
Annesiyle sabahtan hazırlık yapacağız.
Ona sürpriz olsun diye odasını ben hazırlayacağım.
Hediyelerimi tek tek yatağın üstüne koyacağım

Ayrıca aşk olsun ben yokum diye mi bu kadar kaynattınız

camnım hadi hayırlııııı olsun sizede sanada bir depük yollarım akşam ben hediye almadım geldiğinde bişiler yapacam :))) mektup yazdım kutuyada güller haribolar ama yarın veremicem

ece kavuşmana 1 saat felanmı kaldı kuzu

Bugün kavuşacaklara ışık hızında depük yolluyorum
Kavuşun artık gün bitsin de sıra bize gelsin

Ofisten çıkmama 40 dakika kaldı. Uçağı İzmir'e 19:30'da inecek ben 19:40'ta kucaklayacağım sevdiğimi.

Kızlar ben hala inanamıyorum ya bittiğine bitti mi gerçekten askerlik???

Bana depük neyin yerine çimdik atın bence ben bir kendime geleyim.

Sedulu doğru söylüyorsun biz kavuşalım artık sıra size gelsin.

Heyecandan öleceğim.

Ölme kız lazımsın sen sevdiceğine
Yedik askerliği ya şaka gibi geliyor bana da.
Bugün son kez çıktı dışarı sevgilim telefonda sürekli şaka gibi diyor.
Bi daha yok yani

bitti bitti artık şafak falan yok, telefon başında beklemek yok, sters sinir yok askerlikle ilgili herbişey yok
mutluluk var huzur var aşk var

Yarın akşam fırsat bulursam duygularımı yazarım
Dibimde sevgilimle
Hiç ayırmıcam onu yanımdan 5 aydır hasretim tenine, kokusuna, yüzüne bakmaya, herşeyine
Allah'ım hayırlısıyla tüm askerlerimizin sağ salim dönüşünü nasip etsin

Bizimkine diyorum ki hayır gerçek değil bu. Sanki şimdi saat 18:00 olunca sen nöbetine gideceksin, sabaha kadar nöbet tutacaksın bende sabah uyanıcam ve rüyaymış diyeceğim.
Bende inanamıyorum aşkım, sonunda gördüğüm rüya gerçek oluyor diyor. Kıyamam.

Kızlar ben makyajımı tazelemeye, parfümlenmeye, saçlarıma şekil vermeye gidiyorum.

Sonrada ofisten çıkıp kayınpederimle buluşup havaalanına gidiyoruz.

Ellerim titriyor şuan. Kalbimin ritmini bir duysanız... Kızlar ben ölmezsemde bayılıcam bu heyecandan. Hayır hayır ağlamak istemiyorum sevinçten olsa bile.
Bu heyecanı varya bu heyecanı bir daha nerde yaşarız bilmiyorum.

Ben gidiyorum hepinizi çok seviyorum.

Yarın görüşmek üzere, sabah 09:00'da ofise gelince ilk iş 18'inde kavuşacak yarenleri depmek olacak. Hiç birinizi unutmadım merak etmeyin.

Bol şans tatlımmmmm ilk fırsatta gel bize anlat olanlarıııııı ben sabah 7de uyanırım kesinnn bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…