Yarın akşam fırsat bulursam duygularımı yazarım
Dibimde sevgilimle
Hiç ayırmıcam onu yanımdan 5 aydır hasretim tenine, kokusuna, yüzüne bakmaya, herşeyine
Allah'ım hayırlısıyla tüm askerlerimizin sağ salim dönüşünü nasip etsin
kavuşanlar adına çokkk ama çok seviniyorum ama içimde burkulmadı değilbenimkine mesaj attım isyanlardayım sana neden uzun dönem çıktı bütün arkadaşlarım bugün yarın kavuşuyolar kısa dönem olsan sende şimdi gelicektin dedim :) takma bizde yaza düğün yapcaz bunu düşün dedi off offf :) yerinizde olmak çok isterdim şuan. çok şanslısınız canlarr :))
Sizinde paranız birikiyor canım aldığı maaşın ne kadarını harcar ki orda ohh ne güzel yani bu yönden bakarsan da uzun iyi.. Benimki hatta uzun mu istesem diyordu sırf bu yüzden
düğün paramız çıksın diye kendide uzun dönem istemişti zaten canım şans işte istediğide oldu :) para birikiyo birikmesinede bu şafağı düşündükçe başlarım parasına keşke kısa dönem çıksaydı diyorum :)
çok.çok heyecanliiieheheh doğan güneşciler kalmışız burda bir tekk
Dogan gunes grubu aynen cheakim:)
bu arada ece su anda kimbilir nasildir:) kavusmasina 20 dk kaldi 19:40ta kavusuca demisti:)
138 gün sonra aşkım a kavuşmak.... Allah im heyecandan bayilmak istemiyorum yarın
STANKİİİİ hoşgeldin beeebeeeemm
Hoşbuldukkkkk okuya okuya geldim, bugün fazla yazan olmamış gözüm kesti
Geçmiş olsun bu arada bende çok hastayım öyle böyle değil.
Sen kavuştun mu yoksa canım:44:
Herkes yavaştan gidiyor sanki topikten 24 Ocak'a kadar topic benimle
Artık tek başıma konuşmaya sıkılırsam bir siz yazmış bir ben yazmış gibi mesajlaşırım bir kendi yerime bir sizin yerinize. Çok zor geliyor aylarca şafak saydığınız kişilerle aynı anda aynı duyguları yaşamamak ama keşke izne gelmeseydi de diyemiyorum izne geldiği zamanda çok değerliydi benim için.
Herkes yavaştan gidiyor sanki topikten 24 Ocak'a kadar topic benimle
Artık tek başıma konuşmaya sıkılırsam bir siz yazmış bir ben yazmış gibi mesajlaşırım bir kendi yerime bir sizin yerinize. Çok zor geliyor aylarca şafak saydığınız kişilerle aynı anda aynı duyguları yaşamamak ama keşke izne gelmeseydi de diyemiyorum izne geldiği zamanda çok değerliydi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?