347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

seninde çok az kalmış canım olsun iyikide geldi unutulmayacak bir anı oldu işte size.
herkes face te birbirini eklemiş ben face kullanmıyorum nolacak şimdi sizden haber alamayacak mıyım?

Ya biz ya biz biz senin söz, nişan, düğün resimlerini göremiycez feysten . Sen en iyisi feys aç

Ya dün orjinal depük resimleri aradım bulamadım google amcadan

çok ama çok sevindim Ececimmm :)))) sevincini paylaşıyoruz burda, an itibariyle sevdiceğinlesindir kesinnn, bol bol doyun birbirinize.. umarım 118 gün sonrada DOĞU bizden çok uzakta oluur Eki Görüntüle 608334

tabi yalnız bir adaya düşmüş gibim smile lerle felan konuşurum

slm kızlarr askeri teskere alan varmı bugünn benim askerim yarın terhis oluyoo çook şükür rabbim tüm asker yolu bekleyenlere yaşatsın bu mutluluğu....

Ya dün orjinal depük resimleri aradım bulamadım google amcadan

ben bi tane buldum , bugün gidenleri onunla depükledümm , görmedinmii ?

tabi yalnız bir adaya düşmüş gibim smile lerle felan konuşurum

slm kızlarr askeri teskere alan varmı bugünn benim askerim yarın terhis oluyoo çook şükür rabbim tüm asker yolu bekleyenlere yaşatsın bu mutluluğu....

hadi canım seninde gözün aydınn , kendimizle birlikte senide depükleyelimm bu gecee

hatta al sana uçarlı ,kaçarlı atarlıı bi depüükk

ben geldim su anda otel odasinda oturuyorum tek basima. offff bu gece sabaha varir mi dersinizzz

haklısın canım 5.5 ay kaldı sizinde yarısı bitti sabır sabır.. düğün ne zaman hayırlısıyla

azı gıttı cogu kaldı dıye moral verıyorum kendıme yapcak bısey yok:) canım dügün tarıhımızı daha netlestırmedık ama yakın zamanda netlestırcez.muhtemelen ramazan bayramından sonra dıye dusunuyoruz:)

Ya biz ya biz biz senin söz, nişan, düğün resimlerini göremiycez feysten . Sen en iyisi feys aç

hiç açasım yok amaburdan arkadaşlığımız devam ederde inşallah bir şekilde haberdar ederim canım

ben geldim su anda otel odasinda oturuyorum tek basima. offff bu gece sabaha varir mi dersinizzz

ayyy çok heyecanlı,artık uyuyamazsın bu gece arada uyuduğunda da hep ona kavuştuğunu görürsün rüyanda

Kızlar bu bir toplu depük merasimidir. Hepinizi depüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Adı resimde olmayanlar varsa kavuşma tarihiniyazdırmadığı için unuttuklarımdır. Kusura bakmayın

Müge seni de bu topic de depücemmmmmmmm hiç bir yerlere kaçma

Eklentiler

• $ŞAFAKBİTER.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

bayıldımmm bayıldıımm kuzummm ,ellerine sağlıkkk
ama unutmaki bu doplu depdüklerünün hepsüü senü aynu anda deperse noluuurrr

selam kızlar saka gibi resmen bitti.sevdiceğim sabah 9da cıkıyormus kapıda bekleyecem onu

ben yokummmmmmmmmmmmmmm :)

selam kızlar saka gibi resmen bitti.sevdiceğim sabah 9da cıkıyormus kapıda bekleyecem onu

ben yokummmmmmmmmmmmmmm :)

hadi bakalım ,benimkide 9 gibi çıkacakk , ama sizz aynı şehirdeydiniz dimiii ,aaaa kocamı istiyomm üleeyynnn :84::84::84::84::84:

senüde ben depeyüüümmm

evet canım aynı sehirdeyiz yarın için izin aldım gidip kapıdan ellerimle teslim almak istedim

süpperrr
çok özendim valla, bende gidip ellerimle alacaktım ama benim herüfüm isemedi , canım şimdiden gözünüz aydıınn , mutluluklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…