seninde çok az kalmış canım olsun iyikide geldi unutulmayacak bir anı oldu işte size.
herkes face te birbirini eklemiş ben face kullanmıyorum nolacak şimdi sizden haber alamayacak mıyım?
ayy yavrum sanada geçmiş olsun kuzumm , bende çok fenayımm , ilaç falan içtim , şimdide takılıyom buralardaaa
bacıımm aylarca gayet iyiydik , tam herifler gelecekken noldu ayol bizeeeahahah heriflere bulaştırmassak iyidirr
yok kuzum benimkide yarın sabah çıkıyo , bu gece beni depükle olurmuubizde seni 23ü gece depüklerüüzzz canımm
Chelzy gerçekten günümüzün anlamına ve önemine dikkat çekmişsin bu şarkıyla.
Az kaldı heyecan bastı artık yerimde oturamıyorum. Çıkıp dağları tepeleri aşasım var.
Giz beni iyi depüklemediler herhalde ondan laylaylom kavuşacağız biz. Hep bu kızlar yüzünden zaten bugünde gittiler beni burda yalnız bıraktılar. Neyse geç olsun güç olmasın.
Bugün arkadaşları, mahalleli yüzünden yüzünü görebilirsem de iyidir. En yakın arkadaşıyla birlikte gitmişti askere. Bugün o da gelmiş. Ben onu tamamen unutmuştum. Bir araya geldiler mi askerlik dışında başka muhabbet dönmez artık.
Şuan aşkım İstanbul'a ayak basmış durumda. Doğu artık çooook gerilerde kaldı bizim için.
Bizimki yarın beni işten alacak hala ona da inanamıyorum ben. Değişik geliyor.
bebüşüm monolog yapma bari , benle karşılıklı konuşuyomuş gibi yaapp
chickpeas : stanki hoşgeldin bebeeem
stanki : hoşbuldum şekerim , nasılsın ??
chickpeas : iyiyim yavrum aynı , naptın bugün ? keyifler nasıl ?
.
.
.
.
bla bla bla blaa
Ya dün orjinal depük resimleri aradım bulamadım google amcadan
tabi yalnız bir adaya düşmüş gibim smile lerle felan konuşurum
slm kızlarr askeri teskere alan varmı bugünn benim askerim yarın terhis oluyoo çook şükür rabbim tüm asker yolu bekleyenlere yaşatsın bu mutluluğu....
ben geldim su anda otel odasinda oturuyorum tek basima. offff bu gece sabaha varir mi dersinizzz
haklısın canım 5.5 ay kaldı sizinde yarısı bitti sabır sabır.. düğün ne zamanhayırlısıyla
hoşgeldin Mervecimm , geçer geçer bu kadar geçti sabaha kadarda geçeerrr
Ya biz ya biz biz senin söz, nişan, düğün resimlerini göremiycez feysten . Sen en iyisi feys aç
ben geldim su anda otel odasinda oturuyorum tek basima. offff bu gece sabaha varir mi dersinizzz
Kızlar bu bir toplu depük merasimidir. Hepinizi depüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Adı resimde olmayanlar varsa kavuşma tarihiniyazdırmadığı için unuttuklarımdır. Kusura bakmayın
Müge seni de bu topic de depücemmmmmmmm hiç bir yerlere kaçma
Eki Görüntüle 608361
Kızlar bu bir toplu depük merasimidir. Hepinizi depüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Adı resimde olmayanlar varsa kavuşma tarihiniyazdırmadığı için unuttuklarımdır. Kusura bakmayın
Müge seni de bu topic de depücemmmmmmmm hiç bir yerlere kaçma
Eki Görüntüle 608361
selam kızlar saka gibi resmen bitti.sevdiceğim sabah 9da cıkıyormus kapıda bekleyecem onu
ben yokummmmmmmmmmmmmmm :)
hadi bakalım ,benimkide 9 gibi çıkacakk , ama sizz aynı şehirdeydiniz dimiii ,aaaa kocamı istiyomm üleeyynnn :84::84::84::84::84:
senüde ben depeyüüümmm
evet canım aynı sehirdeyiz yarın için izin aldım gidip kapıdan ellerimle teslim almak istedim
bende yokumm benim sevgilimin ne zaman çıkıca belli dil daha yaa....
süpperrr
çok özendim valla, bende gidip ellerimle alacaktım ama benim herüfüm isemedi , canım şimdiden gözünüz aydıınn , mutluluklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?