347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar hepimiz iyilik vardık ben son dönemlerde çok gelemedim gerçi ama su zor günlerin geçmesinde su birlikteliğimizin o kadar olumlu faydasıoldu ki. Bir cogumuz dostlarımızın ne kadar yalan olduğunu anladık hastalandık buraya koştuk, cenazemiz oldu burda paylaştık, ağladık buraya geldik, özledik birbirimize anlattık daha saymalar bitmez

Ben hepinize kendi adıma çok teşekkür ederim. Allah bir daha hiç birimize ayrılık göstermesin....

o kadar güzel anlatmıssın ki canım duygulandım inanki
bende sonradan katıldım aranıza ama öyle güzel bir ortam arkadaslık varki burda kimseyle paylasamadığımız seyleri burda paylastık.iyiki varsınız kızlarr

kızlar kuaföre gittim çeki düzen verdim ve yarıun 12 15 uçağıyla yarim geiyor depüüüün beniii yarının ilk kavuşanı kim oluyoooo huuuu

Stanki süpperrr olmuş bayıldımmm.Ellerine sağlık.

Kızlar fena hastayım .Lahana bebek gibi okula gıdp dısarı cıkmama ragmen soguk hava nerden gırdıyse artık gogsume inmiş.Nefes alırken batıyodu 2 gündür.Şimdide bogazlarım agrıyo.
Kullanmam sakıncalı olsa da antıbıyotıge basladım.
Neysem en azından halsiz düşürmedi pek yani şimdilikk.
Laptopum bozuktu ya kendi kendine düzeldi ama garıp garıp sesler cıkartıyor su anda.Tırsmaktayım

yarin ilk kavusan benim galiba sabah 7.30-8.00 gibi cikio askitom. beni ara ben seni kapidan alicam dedim ama belki arayamayabilirim dedi. bende nolur nolmaz diye oda numarasini verdim cunku telefonu yok. yani yarin sabah uyanipta onu odamin kapisinin onunde bulabiliriimmm: 1:

Sabah ise gidicem Oglen cikip terminale gidicem esim öğlen 12-1 gibi gelmiş olacak ve aksam 6da kpds dersim var tam 3 saat ve ben derse gideceğimi cesaret edip söyleyemedim henüz :)

kizlarrr ben uyumaya gidiyorum yarin heyecandan olmezsem eve doner donmez anlaticam tum detaylari. herkese iyi gecelerrrrr

Çok sevdimmmm canım çok teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…