347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gözünaydın canım

Sağolun kızlar kısaca bahsediyorum sonra uzun uzun yazıcazz nasılsaa ben yarın bekliyodum öyle demişti bana 1 gün önceden geldii süprizz yapmış tüm herkes biliyomuşş birtek bana süpriiizz iştee kız arkadaşımla yemeğe gittik akşamm onlar ayarlmşlar oraya geldiii:))) şok olduum baya kal geldiii valla şuan çok mutluyum uyucam yarın onunlayımm:)) müsait olnca detayları yazıcammm hinizi öptümm kızçeler

ayy gözünaydın canım ne hoş süpriz olmuş. bidaha hiç ayrılmayın inşallah
iyice hasret giderin ayrıntıları bekliyoruz

ilk kez haftaiçi bu saatte buradayım uyku tutmuyor hoş yarın izinliyim ama 12:30 sularında allahında izniyle kavuşuyorum depüyorum hepinizi kocaman sevgiller

Sende bize takil kuzum:)) 349yarenleri 347ler sizin sevinclerinizi okudukca mutlu oluyrm hepsi gecicek bizde sizin gibi sevincez ve depklencez:) sevdiginzle bi daha ayrilmadan bi omur diliyrm size Allahim mutlulugunuzu daim etsin hepinizin...

Ayyyy kızlarrr bugün tüm aksilikler beni buldu mutfak lavabomuz tıkandı aktı aktı sular saat 1 babam uğraşıyor hala... off tüm mutfak battı

Aşkım yarın ilçeden merkeze gitmek için 06.40da otobüse binecekmiş sonra da 8.30 da Ankara arabasına Allah ın izniyleeee benim yatmam ve 6da uyanmam lazım ama uyuyabilir miyim bilmem ben gündüz burdayım aşkım 5 gibi gelecek çünkü bol bol depersiniz beni.. daha nena ve ece yi dinleyeceğizz acaba ne yaptılar çok merak ediyorum

Saat 01.15... Doğan güneşin gecesinde dükkanı yine ve yine ben kapatıyorummmm Hüm şerefle Dükkanı kapatır herkese ii geceler... Hüm uyuyamayacak ama neyse

doğan güneşin gecesinnndenn herkese merhabaaaa,
kimisi sevdiceğiyle kavuştuuuuu şimdi mışıl mışıl uyuyorrr
kimisii hala şafak sayıyooo
kimiiside ben gibi uyuyamıyoooo heyecandannn :)
şaka maka geçti gittii hayırlısıyla
arada kontrol edermiyim buraya bilemiyorum ama herkes faceten ekleşmişşşş
bi gözüm hep burda olucakkk, allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnn
yakınlarınada boll booooool sabır versinnnnn
sanıyorum yarımız buluştu diğer yarımızda henüz bekliyorrr, ben cumartesiii kavuşcam akşam gelcek beyefendiii
hepinizi çok seviyorummm, güzel haberlerinizi burdan okuyor olucağımmmmm
hepinizzzz çok çokkk mutluu olunnnnnnnn

chelzyyyy çokk tatlısııınnnnnnn yaaaa
allah herkesi kavuştursunnnn :)))

Madem safak dogan gunes bende sabah 5te uyanir gunesin dogmasini beklerim.
Biz heyecandan uyandik daha dogrusu uyuyamadik:)
Degisik bir heyecan.İlk gorustugumuz an gibi.
Su 5ayda uzdugum seni cileden cikarttigim zaman oldu ama hersey icin tesekkurler sevgilim.
ilk oncelikle 13 agustostan 18 ocaga kadar beni bir guncuk bile habersiz birakmadigin,istisnasiz hergun aradigin icin(hatlarin gitmesi disinda) cok tesekkur ederim sevdigimm.tabi gitmeden habersiz birakma beni hic mafffolurum yoksa diye 68386838296927362 defa tembihlememin etkisi vardirdiye dusunuyorum:)
Yasadigin herseyi an be an benimle paylastigin icin
Cook zorluklar cekip(kim kalir 3hafta ktmde yahuu)yilmadigin icin
Sana verilen emirleri layikiyla yapip beni gururlandirdigin icin
Askerde bile nazima,turlu turlu triplerime katlandigin icin
Tesekkur ederim.

Günaydın canlarım heyecandan uyuyamıyorum ya bugün akşam olmaz bana burdan kavuşan bütün arkadaşları sabah enerjisi ile depüyorum ve bir daha hiç ayrilmamaları için dua ediyorum darısı bize ve bekleyen bütün yarenlere bende burdan eşime teşekkür etmek istiyorum sabırla bu işin üstesinden geldiği ve beni hiç merakta bırakmadığı için hepinizi öpüyorum kızlar uyumaya çalışacağım yoksa geçmiyor zaman

günaydınnnnnnn

Allah kavuştursun hemencecik.

Gunaydinn hummm :))
7bucukta evraklar verilicekmis bizimde
5ten beri ayaktayiz :)

gunaydin kizlar su anda tarif edilemez bi heyecan icindeyim ama eminim ki hepiniz ayni seyi hissediyosunuz. gece hic uyuyamadim bakiyorum saat 3, sonra aradan baya bi zaman geciyo oh kesin 4 olmustur diyorum bi bakiyorum 3u 10geciyo. neyse sonuc olarak sabah oldu ve son dakika heyecanimi sizinle paylasmak istedim. e zaten siden baska kiminle paylasicm ki... 5 aydir yanimda oldugunuz icin hepinze minnettarim. allah artik hcbirimizi ayirmasin sevdigindennn

Merciimmmde kavumusss.
Allahimm bize bu gunleri gosterdigin icim sukurler olsun.

ne zaman gelecek enişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…