Gözünaydın canım
Sağolun kızlar kısaca bahsediyorum sonra uzun uzun yazıcazz nasılsaa ben yarın bekliyodum öyle demişti bana 1 gün önceden geldii süprizz yapmış tüm herkes biliyomuşş birtek bana süpriiizz iştee kız arkadaşımla yemeğe gittik akşamm onlar ayarlmşlar oraya geldiii:))) şok olduum baya kal geldiii valla şuan çok mutluyum uyucam yarın onunlayımm:)) müsait olnca detayları yazıcammm hinizi öptümm kızçeler
kavuşanlar adına çokkk ama çok seviniyorum ama içimde burkulmadı değilbenimkine mesaj attım isyanlardayım sana neden uzun dönem çıktı bütün arkadaşlarım bugün yarın kavuşuyolar kısa dönem olsan sende şimdi gelicektin dedim :) takma bizde yaza düğün yapcaz bunu düşün dedi off offf :) yerinizde olmak çok isterdim şuan. çok şanslısınız canlarr :))
Sevgili kızlar.
Sizler an itibariyle şu satırları okurken benim sevgilim Elazığ hudutlarına girmiş bulunmakta.Yok hayır sevinçten delirmeyeceğim merak etmeyin.Sadece hala şoktayım.
Salak salak gülüyorum herşeye.Hatta şu anda 7.sınıflara sınav yapıyorum.Rahat kopya ceksinler diye kafamı iyice gömdüm bi laptopa bi telefona.Çek oglum rahat rahat,bak kızım arkandakine..
Gün bu gündür.
Hayat ne guzel agaclar çiçekler falan..
Sevgiler...
İmza: Chelzy
günaydınnnnnnnMadem safak dogan gunes bende sabah 5te uyanir gunesin dogmasini beklerim.
Biz heyecandan uyandik daha dogrusu uyuyamadik:)
Degisik bir heyecan.İlk gorustugumuz an gibi.
Su 5ayda uzdugum seni cileden cikarttigim zaman oldu ama hersey icin tesekkurler sevgilim.
ilk oncelikle 13 agustostan 18 ocaga kadar beni bir guncuk bile habersiz birakmadigin,istisnasiz hergun aradigin icin(hatlarin gitmesi disinda) cok tesekkur ederim sevdigimm.tabi gitmeden habersiz birakma beni hic mafffolurum yoksa diye 68386838296927362 defa tembihlememin etkisi vardirdiye dusunuyorum:)
Yasadigin herseyi an be an benimle paylastigin icin
Cook zorluklar cekip(kim kalir 3hafta ktmde yahuu)yilmadigin icin
Sana verilen emirleri layikiyla yapip beni gururlandirdigin icin
Askerde bile nazima,turlu turlu triplerime katlandigin icin
Tesekkur ederim.
Allah kavuştursun hemencecik.Günaydın canlarım heyecandan uyuyamıyorum ya bugün akşam olmaz bana burdan kavuşan bütün arkadaşları sabah enerjisi ile depüyorum ve bir daha hiç ayrilmamaları için dua ediyorum darısı bize ve bekleyen bütün yarenlere bende burdan eşime teşekkür etmek istiyorum sabırla bu işin üstesinden geldiği ve beni hiç merakta bırakmadığı için hepinizi öpüyorum kızlar uyumaya çalışacağım yoksa geçmiyor zaman
ne zaman gelecek eniştegunaydin kizlar su anda tarif edilemez bi heyecan icindeyim ama eminim ki hepiniz ayni seyi hissediyosunuz. gece hic uyuyamadim bakiyorum saat 3, sonra aradan baya bi zaman geciyo oh kesin 4 olmustur diyorum bi bakiyorum 3u 10geciyo. neyse sonuc olarak sabah oldu ve son dakika heyecanimi sizinle paylasmak istedim. e zaten siden baska kiminle paylasicm ki... 5 aydir yanimda oldugunuz icin hepinze minnettarim. allah artik hcbirimizi ayirmasin sevdigindennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?