347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hasretiniz bitti ne guzel hepinize gipta ederek bakiyrm darisi bizim basimiza ve tum sevenlerin sevdiklerine kavusmasina... Cok ozluyrm coookk(

Bugün hasta olduğumiçin evden çalışıyorum. Akşama kadar buralardayım : )

Ucaga bindiikkkk:))
Pilot keske bati yerine kuzey koordinatlarina gitse de yanima gelebilse..olsun ama aylardan beridir sesini boyle mutlu boyle piril piril boyle neseli duymuyordum yetti o bana.mesajlari gulucuk dolu:))haftaya yanindayim hurgeneral sevdigimmm:)

Belki birçoğunuz kavuştu belkide saatler dakikalar kaldı sadece yarinize kavuşmaya çok seviniyoruz mutlu oluyoruz sizi gördükçe gittiginiz gibi gelin buraya sevinçlerinizi kavuşmalarınızı paylaşında bizlerede moral olsun mutlu güzel yarınlar sizlere arkadaşlar Allahım ayırmasın sevdiginizden sizleri :123:

Sende bize takil kuzum:)) 349yarenleri 347ler sizin sevinclerinizi okudukca mutlu oluyrm hepsi gecicek bizde sizin gibi sevincez ve depklencez:) sevdiginzle bi daha ayrilmadan bi omur diliyrm size Allahim mutlulugunuzu daim etsin hepinizin...

ben ortadayım canım hem 347.dönem yareni hemde 349.dönem yareni ama sizinkiler bile benimkinden erken gelicek aman allahım :))

347. KISA DONEM SAFAK SAYACI şafak saymayı bitirdi ben hala şafak sayıyorum ya la

Duygularımı nasıl anlatsam, nerden başlasam bilmiyorum. Hislerim karmakarışık, hala inanamıyorum geldiğine. Aynı şehirde aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum. Ne kadar zaman bu böyle devam eder hiç bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var ki bu bile tarif edilemez bir mutluluk.

Dün uçağı geç iniş yaptı. Hani şurda yaşadığımız aylar, günler, saatler varya orda beklediğim 10 dakika bir ömre bedeldi. Anlatılamaz yaşanır derler ya sanki bizim yaşadığımız o an için söylenmiş bir söz olsa gerek...
Saat 19:45'te ona sarıldığım an hayatımda herşeyin durduğu andı. Ben ona sarıldığımda bir biz gerçektik sanki etraf donmuştu. Tam çıkış kapısında sarıldık birbirimize, kimsenin farkında olmadık. Arkadan çıkan diğer yolcuların bile... Birileri uyardığında ben çekildim, o kapının yanına doğru bir adım atıp gel buraya dedi ve çekti kendine tekrar sarıldı uzun uzun. Kokladık, öptük deli gibi. Hiç bitsin istemedim o an ve tabi gözlerimden yaşlar istemsizce aktı. Bu sefer mutluluktandı ama uzun sürmedi. Daha çok güldüm. Dün hep güldüm. Telefonla arayanlara, evdekilere hep güldüm.
Taksideyken ben bunların hepsini rüyamda gördüm, şuan gördüklerimin aynısı gerçekleşiyor dedi. Kıyamadım.
Hala gidecek gibi hissediyorum.
Sanki yine yol iznine geldi bir kaç gün kalıp gidecek gibi...
Az kalacak misafir gibi...​

kızlar günaydın geriye dönük henüz okumadım ama biliyorum ki hepiniz meraktasınız ve ben önce size yazıp sonra okuyacagım bugün evdeyim sevgilim kahvaltıya gelecek yaşasın....

başlıyorum öhöm öhöm önce bi öksürdüm tabi

sabah erken uyandım zaten bütün gece bölük pörçük uyudum sersem sepet uyandım derken hemen bir duş aldım duştan sonra komple bir kremlendm sonracıgıma kıyafetlerım hazırdı sadece ütülenmesi gerekiyordu bende hemen başladım ütülemeye ütüledikten sonra giyindim süslendim kokumu sıktım ve en son olarak ayakkabılarımı giydim çıkıcam tam çıkıodumki babannem haberleri izlio 1. ve 2. kööprü yyolu tıkalı haberi geçiyor çok sinirlendm babam arabayı bırakmıştı sevglmi onunla almaya gidicektim ama trafik oldgu için yetişemem die düşünüodum ve yola koyuldum taksiye bindim bi kaç km sonra taksiden indim trene bindim ordan metrobüs belli biyere kadr gttim yine başka bir metrobüse bindim 30 dklık yol sonunda ındım başka bir metroya bındım derken o metro havalımanı ıcıne kadr gtti nese baktımki xray cihaznda kuyruk allahım dedm yetişemicem o anı kaçırıcam derken soyundum saat kemer mont tablet tlfn ne varsa cıkardm kutuya koydum bnde guvenlıkten gectm ayagımda topuklular ha düştüm ha düşecem koşa koşa 2. kata cıktım misafir bekleme yerine baktım ucagn ınmesıne 20 dkka var ama bnm saatıme göre nese 20 dkka geçti anons yok ucak ınmedı e tabi ben türlü türlü senaryo üretiorum uçak normal iniş saatinden tam yarım saat sonra indi anons verildi mardin uçağı havalimanımıza iniş yapmıştır die siz beni görmeyin kalbim varya saniyede 1500 şiddetinde atıo ben başla aglamaya hüngür hüngür daha cocuk yok meydanda ben ucak ındı dıe aglıorum derken 15-20 dkka sonra bızımkı göründü ben onun görünce dahada agla mıllette bana bakıo umurumdamı tansıyonum cıktı hısseettım nese bizimki beni gördü bana dogru geldi uzaktan bıopucuk yolladı hemen bagajını almak ıcın gıttı ben ona uzaktan bakarak 5 misli agla bu dayanamadı arkdsını dıktı valızlerın oraya alda gel demiş benm bana koştu ben ona koştum havalimanı insan kaynıo bız bı sarıldık koklaştık öpüştük o anı ömrümün sonuna kadar unutamam peçete çıakrdı cebınden gözyaşlarımı sildi ben bı 10 dkka sonra yavasca kendıme gelmeye basladım sarılıorz sohbet edıoruz arkdsı hala valiz beklıo sonra ben ona demişimki şuur kaybımı yaşadm ne dediğimide hatırlamıyorum sen istikakını doldurdun 160 gün yoktun ömrünün sonuna kadar benden 1 gün bile ayrı geçiremezsn ama htrlamıorum o anlatıo ... nese kokladım kokladm doyamadm asker kokuo kurban oldgum can o yaaa cannnn derken arkdsıda bızımle geldı o da kocaelıde oturuo bı avmye grdk bsyler yedık aksam 5 te onlardaydık kayın valıdem dolmalar sarmalar börekelr çöekler yapmış bnde iştah kalırmı 2-3 tane sarma yedım hepsi o başkada bsy yemedım benımkıde benı beslemeye çalışıo iştahım gitmiş yermiyim evde de yengelerı falan vardı halaları bı ara onlar kalkıp gittiler kayın validemde siz oturun ben bi namaz kılayım demez mii o canımıza minnet öpüştük kokaştık ahahhaa

derken aksam kardeşi,abisi,babası geldi hasret gdermeceler askerlik anıları gırgır şamata oldu geç bi saatte de beni eve bıraktı bızde kahve faalan ıctı annemlerde cok ozlemıs sarılmacallar oldu vs... daha detaya grsem uzarda sevgilim gelcek hazırlanmam lazm

bugünd ekavusacak olanlara allah kolaylık versin çok zor sakın aglamayın he maymuna dönersnz bnm gibi tipim bir kaydı anlatamam size fırsat bulunca oto atıcam görürsnz gözler aglamaktan şiş vaziyette he bide aldgı gümüş hediyernde resmini gün içinde atıcam sekerlerim

bugun depücem beni depenleri fırsat bulursam

Allahım birdaha ayrılık göstermesin canım okurken ben ağladım ya ne zor nekadar muhteşem bir duygudur çok mutlu oldum bizlerede nasip olsun inşallah hasret gider bol bol yarinle artık güzel günler sizin

Allahım birdaha yaşatmasın bizlerede nasip etsin kavuşmayı o anı o kavuşma heycanını mutlulugunu tahmin edebiliyorum ama yaşamak çok ayrı insan inanamaz inşallah birdaha yanından ayrılmasın sevdigin canım mutluluklar sizin olsun

Bu arada iyi dileklerini ileten, benimle burda heyecanlanıp, burda hüzünlenen, burda mutlu olan herkes iyi ki hayatımdasınız.

Askerim çok iyi durumda. Psikolojik olarakta, fizik olarakta çok iyi. Kilo verince çok fit olmuş. Nişanlım olduğu için söylemiyorum zaten dünya güzeli bir çocuktu, hala aynı güzellikte. Doğu onu hiç yıpratmamış. Güneş görmedikleri için kar onu hiç yakmamış. Kokusu, kaç gün duş almamış olmamasına rağmen yıllardır sarıldığımda duyduğum aynı koku. Takside işte bu kokuyu dünyada hiç bir şeye değişmem diye fısıldadım kulağına... Bende seni dedi.

Diyarbakır Ktm'den havaalanına gelirken pkk'lı 10-15 yaşlarındaki bir grup çocuk yollarını kesmiş ama bizim için kötü olan herşey geride kaldı artık.

Bugün iş çıkışımda beni almaya gelecek. Hala rüyada olduğumu düşünüyorum. O kadar alışmıştım ki o kapıdan 5.5 aydır yalnız çıkmaya bugün el ele çıkacağız. Eğer bu bir rüyaysa da hiç bitmesin. Biz hep uyuyalım.​

sen anlattın ben yaşadım sanki yaa agladım burda off benım ne zaman bıtecek bu şafak ..canım sıze cok mutluluklar ınsallah herşey gonlunuzce olurr.

canım yaa Allah ım huzurunu hıc bozmasın.ınşallah bır daha ayrılık gormezsınız..

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama yazdıklarınızın sıkı takipçisydim bazen misafir bazen üye olarak görünüyordum zaten
Benim de sevgilim şu an yolda
Bu anlar bile hayal gibi
O kadar heyecan verici ki
Hayırlı olsun kızlar hepimize rabbim bir daha uzun ayrılıklar vermeisn inşallah
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…