347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada söz verdiğim gibi bugün kavuşacak asker yarenleri hepinizi sevgiyle depüyorum. Hepiniz çok mutlu olun. Bir daha ayrılık yaşamayın.

Aldebaran, Merci_88, Sedulu, Pernicketygirl, Giz08, Chickpeas, Chelzy, Hadedream, Lolamys ve Pamugu...

Arada unuttuklarım varsa bu depüklerim hepiniz için gelsin. Bugün mutlu bir gün olduğu için sizi gülümsetecek tarzda depükler gönderiyorum, hepinizi çok seviyorum.

sevmek sevilmek ne güzel bi duygu ya kavuşmalarr ne güzeel bir mutluluuk Allahm nazarlardan saklasın hepimizi kızlaar aşklarımızla güzel dünyaaa artık hep gülücük olsun yüzümüzde mutlu olalıımm inşallaah hepinizin kavuşmasını okuyunca ayrı ayrı mutlu oluyorum ya Allahm bir daha ayrılık yaşatmasıınn

öyle bir şey ki sevdiğinin yanında olamaması kendini hayattan soyutlamış dünyayla hiç bir bağın yokmuş gibi gelir... En basiti yürümekten,yeme-içmeden,gezmeden,bir şeyler almadan,birileriyle dışarı çıkmaktan hiç bir şşeyden zevk alamazsın sanki dünya da yaşanan her şey sahteymiş gibi gelir veya ben hep öyle hissettim 158 gün boyunca ta ki dün e kadar dün dünyanın ne kadar zevkli bir şey ne kadar yaşanılası bir yer odlgnu anladım çünkü sevdiğim yanımdaydı ağlamak,gülmek,konuşmak ve en güzeli saatlerc egöz kırpmadan bakışmaktı onun ellerini tuttugum an işte ben yaşıyormuşum dedim kendi kendime sıcacık dokunuşları sıcacık öpüşü masum bakışları beni ona bir daha aşık etti kızlar siz siz olun hep birlikte olun sevdgnzle kımsenın onu ezmesine izin vermeyn her zaman bir savunmacı kişilikle önünde arksın da sagın solunda olun çünkü ben 5 yıldır öyle yapıyorum ve ömrümün sonuna kadar da öyle yapacagm mutlulugum tarif edilemez dün o kadar güzel şeyler yaşadım ki çooooooook uzun yazmaya fırsatım yok ama yazacam bir gün hepinizi seviyorum

Şunu da eminim benim gibi kullanan olmuştur ama bunları görmek çok güzel hadi bi daha görün :)

Geçen Zaman (%100)
155 gün, 23 saat, 0 dakika, 0 saniye
Kalan Zaman
0 gün, 0 saat, 0 dakika, 0 saniye
Özetle, son 0 saniye...
(Hürgenerallll)

şuan yazdıklarınızı gözümden yaşlar süzülerek okuyorum. nasıl duygulandım anlatamam. bir daha hiç mi hiç ayrılmayın

dün bütün akşam 5 karış suratla oturdum nişanlımla konuşurken bile yüzüm gülmedi hatta oda farkına vardı ne o zoraki konuşuyosun sanki noldu falan dedi. sanki onun suçu hala askerde olması gibi surat yaptım. bu güne kadar iyi kötü geldim ama şu kalan 164 gün gözümde o kadar büyüyo ki dayanamıcam artık. gece gözüme uyku girmedi ağlarken uyumuş kalmışım kim bilir saat kaçtı.

hemen temmuz olsun istiyorum bende kavuşmak istiyorum yeterrr diye bağırasım var.
moralim çok yerindeymiş gibi bide annemin günü var bugün işin yoksa koştur dur misafir ağırla. havada kapkara iyice iç karartıyo

canim benimm su yazdiklarini okudum cok kotu oldum keske yazmasaydim.
Su anda ne desem olmayacak uzulme dayan diye.ama insallah temmuz geldiginde senin terhis mutlulugunu birlikte paylasacagiz bundan emin ol emi.

canim benimm su yazdiklarini okudum cok kotu oldum keske yazmasaydim.
Su anda ne desem olmayacak uzulme dayan diye.ama insallah temmuz geldiginde senin terhis mutlulugunu birlikte paylasacagiz bundan emin ol emi.

canımm keşke yazmasaydım olurmu hiç. kavuşma anlarınızı okudukça bende çok mutlu oluyorum. o kadar sıkıntı sonrasında tabikide mutluluğunuzu paylaşıcaksınız. bende sizinle birlkte burda heycanlandım. ama ne bileyim içim bi buruldu işte siz bana bakmayın düzelirim havada kapkara iyice boğdu beni. iyi varsınız hepinizde

İnciçiçeğim temmuzda mutluluğunu burda birlikte paylaşacağız sen hiiiiç üzme kendini.

Son düzenleme:
İnciçiçeğim temmuzda mutluluğunu burda birlikte paylaşacağız sen hiiiiç üzme kendini.

sağol canım benim

ben gideyimde bi üstüme başıma çeki düzen vereyim hala pijamalarımla oturuyorum. misafirlerle uğraşırken kafam dağılır akşamada eski halime dönerim büyük ihtimal öpüyorum hepinizi

canım arkadaşlarım,
hiç birinizi gerçek hayatta tanımıyorum ama,burda birbirimize o kadar çok destek oldukki,iyi günde kötü günde hep birlikteydik.normal hayatta arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı burada birbirimizle paylaştık belkide.her arkadaşımın kavuşma anını okudukça ben de aynı heyecanı tekrar yaşıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor...biz hepimiz çok mutlu olmayı hakediyoruz bence.Allah'ım hiç birimizi sevdiğimizden ayırmasın,daha kavuşamamış olan arkadaşlarımında kavuşma anlarını merakla bekliyorum.

inciçiçeğim seninde heyecanını temmuzda burda paylaşacağız inşallah,kendini üzme lütfen dayanmayana çalış mutlu günler seni bekliyor olacak bu bir sınav.

Aman aman evdeyken bu yemek programlarını izlerken gözü doyar insanın neler yaptılar neler.

Eeeeee artık askerliği bitirip evlilik yoluna doğru giden bayanlar. Artık evinizin ve işinizin kadını çocuklarınızın anası olma moduna girip mutfak alıştırmalarına başlarsınız artık

misafirlere mi. annemin komşu günü sadece tek çeşit die anlaşmışlar bitek kısır var oda bi orduya yetcek kadar yanında turşu

Benim annemin tek çeşit diye anlaşılan komşu gününü annem her seferinde 4-5 çeşit yaparak bozduğu için bizimkiler onu başaramıyor.

aynı duyguları paylaşıyoruz paylaşıcazda canım bende dünden beri bi buruğum yazdım hatta bugün askerim ankaraya eğitime geliyo bi hafta orda.aramızda 4 saatlik mesafe var ama yine göremicem onu hiç vakti olmucakmş.dua ediyorum inşlh bir gün eğitime ara verirlerde ankaraya giderim onu görmeye 5 ay çabucak geçsin temmuz gelsin bizde kavuşalım bizde yazalım buraya kavuşma anımızı :) sıkmayalım canımızı :)

Benim annemin tek çeşit diye anlaşılan komşu gününü annem her seferinde 4-5 çeşit yaparak bozduğu için bizimkiler onu başaramıyor.

valla 1 ay önce anneannemdeydi sıra yanına bide tatlı yapmıştık ama demedikleri kalmadı neden anlaşmayı bozdunuz diye insanlara iyilikte yaramıyor. annem gene tatlı yapacaktı ama yaptırmadım kötümüyüm ne nasılsa laf edecekler nie yapalım ki dimi ama

ayyy inşallah bi fırsat olurda görüşürsünüz. nasıl güzel olur.ilaç gibi gelir valla

şuan giyindim süslendim akşamki ve sabahki suratsızlığım yok nişanlımada güzel bi mesaj attım ohhh gelsinlerde hemencik düğünlerimizi yapalımda kavuşalım artık

Aşkım işten almaya gelecek beni çok heyecanlıyım. 5 aydan sonra ilk defa kendi şehrimizde el ele tutuşup yemeğe ve alışverişe gideceğiz. Çok heyecanlıyım sanki ilk defa buluşacak gibi. Akşam olsun diye bekliyorum yine zaman geçmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…