sevmek sevilmek ne güzel bi duygu ya kavuşmalarr ne güzeel bir mutluluuk Allahm nazarlardan saklasın hepimizi kızlaar aşklarımızla güzel dünyaaa artık hep gülücük olsun yüzümüzde mutlu olalıımm inşallaah hepinizin kavuşmasını okuyunca ayrı ayrı mutlu oluyorum ya Allahm bir daha ayrılık yaşatmasıınnBu arada iyi dileklerini ileten, benimle burda heyecanlanıp, burda hüzünlenen, burda mutlu olan herkes iyi ki hayatımdasınız.
Askerim çok iyi durumda. Psikolojik olarakta, fizik olarakta çok iyi. Kilo verince çok fit olmuş. Nişanlım olduğu için söylemiyorum zaten dünya güzeli bir çocuktu, hala aynı güzellikte. Doğu onu hiç yıpratmamış. Güneş görmedikleri için kar onu hiç yakmamış. Kokusu, kaç gün duş almamış olmamasına rağmen yıllardır sarıldığımda duyduğum aynı koku. Takside işte bu kokuyu dünyada hiç bir şeye değişmem diye fısıldadım kulağına... Bende seni dedi.
Diyarbakır Ktm'den havaalanına gelirken pkk'lı 10-15 yaşlarındaki bir grup çocuk yollarını kesmiş ama bizim için kötü olan herşey geride kaldı artık.
Bugün iş çıkışımda beni almaya gelecek. Hala rüyada olduğumu düşünüyorum. O kadar alışmıştım ki o kapıdan 5.5 aydır yalnız çıkmaya bugün el ele çıkacağız. Eğer bu bir rüyaysa da hiç bitmesin. Biz hep uyuyalım.
347. KISA DONEM SAFAK SAYACI şafak saymayı bitirdi ben hala şafak sayıyorum ya la
şuan yazdıklarınızı gözümden yaşlar süzülerek okuyorum. nasıl duygulandım anlatamam. bir daha hiç mi hiç ayrılmayın
dün bütün akşam 5 karış suratla oturdum nişanlımla konuşurken bile yüzüm gülmedi hatta oda farkına vardı ne o zoraki konuşuyosun sanki noldu falan dedi. sanki onun suçu hala askerde olması gibi surat yaptım. bu güne kadar iyi kötü geldim ama şu kalan 164 gün gözümde o kadar büyüyo ki dayanamıcam artık. gece gözüme uyku girmedi ağlarken uyumuş kalmışım kim bilir saat kaçtı.
hemen temmuz olsun istiyorum bende kavuşmak istiyorum yeterrr diye bağırasım var.
moralim çok yerindeymiş gibi bide annemin günü var bugün işin yoksa koştur dur misafir ağırla. havada kapkara iyice iç karartıyo
canim benimm su yazdiklarini okudum cok kotu oldumkeske yazmasaydim.
Su anda ne desem olmayacak uzulme dayan diye.ama insallah temmuz geldiginde senin terhis mutlulugunu birlikte paylasacagiz bundan emin ol emi.
İnciçiçeğim temmuzda mutluluğunu burda birlikte paylaşacağız sen hiiiiç üzme kendini.
sağol canım benim
ben gideyimde bi üstüme başıma çeki düzen vereyim hala pijamalarımla oturuyorum. misafirlerle uğraşırken kafam dağılır akşamada eski halime dönerim büyük ihtimal öpüyorum hepinizi
Neler yaptınız bakem
misafirlere mi. annemin komşu günü sadece tek çeşit die anlaşmışlar bitek kısır var oda bi orduya yetcek kadar yanında turşu
şuan yazdıklarınızı gözümden yaşlar süzülerek okuyorum. nasıl duygulandım anlatamam. bir daha hiç mi hiç ayrılmayın
dün bütün akşam 5 karış suratla oturdum nişanlımla konuşurken bile yüzüm gülmedi hatta oda farkına vardı ne o zoraki konuşuyosun sanki noldu falan dedi. sanki onun suçu hala askerde olması gibi surat yaptım. bu güne kadar iyi kötü geldim ama şu kalan 164 gün gözümde o kadar büyüyo ki dayanamıcam artık. gece gözüme uyku girmedi ağlarken uyumuş kalmışım kim bilir saat kaçtı.
hemen temmuz olsun istiyorum bende kavuşmak istiyorum yeterrr diye bağırasım var.
moralim çok yerindeymiş gibi bide annemin günü var bugün işin yoksa koştur dur misafir ağırla. havada kapkara iyice iç karartıyo
Benim annemin tek çeşit diye anlaşılan komşu gününü annem her seferinde 4-5 çeşit yaparak bozduğu için bizimkiler onu başaramıyor.
aynı duyguları paylaşıyoruz paylaşıcazda canım bende dünden beri bi buruğum yazdım hattabugün askerim ankaraya eğitime geliyo bi hafta orda.aramızda 4 saatlik mesafe var ama yine göremicem onu hiç vakti olmucakmş.dua ediyorum inşlh bir gün eğitime ara verirlerde ankaraya giderim onu görmeye 5 ay çabucak geçsin temmuz gelsin bizde kavuşalım bizde yazalım buraya kavuşma anımızı :) sıkmayalım canımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?