347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin tatlım amin dua edin sizde... askere giderken herkes sevdiceğime, kısa dönemler askerliği bitirip giderken senin hala devam etmen zoruna gidicek diyolardı.şimdi anlıyorum gerçekten benm bile zoruma gitti :) tek tesellimiz mart'ta yeni asteğmenlerin gelmesi ozmn saymaya başlıcak benimki şafagı :)

aynen canım 351 lerde bizim biletimiz olacak inşallahh :))

tripliiim elleriniz hiç ayrılmasın inşallah yapışık ikiz gibi hep beraber dolaşın

ben kaçıyorum akşama gelirim öpüldünüz

Son düzenleme:
selam canlarr

eşim sabah çıktı , şimdide yolda adanaya gidiyor , yarın akşama buraya gelecek , acaip duygular içerisindeyim , triplii ve nenayı okuyunca çook mutlu oldum ama gözümden akan yaşlara engel olmadım , çok ağlattınız keratalar benii

kaç gündür duygusuz hallerim buna çıkacakmış demekki , üstünede eşim aradı , hepten kopardım kayışı , ooofff fenalardayımmm

dün bugün kavuşan herkese sonzun mutluluklarr fıstıklarr , hepinizi öpüyorum , Allaha emanet olunnn

Adanada ailesini mi görücek canım,

Herkes koştu sevdiceklerini karşılamaya ben eşimi havaalanından almaya gitmiycem ailesini göndericem, ben o gün 14 de kadar iş yerindeyim hava alanından direk yanına geleyim dedi yok dedim ailenin yanına git 1 saat zaman geçir sonra gelirsin iş yerinden beni almaya.

Görende ne iyi gelin diycek ama benim hain planlarım var

veee bu depükte benden tüüüm bugün kavuşacak güzel yarenlerimizee.
Akşam ve hafta sonu boyunca buralarda pek olamayacağım.
Hepiniz uçun koşun saldırın sevgiliniizee :))

Kızlar.... Spora gittim evi hallettim saat 4 te evden çıkacağım geçmişi okuyamadım ama gördüm yazılanları okumadan geçtim döndüğümde önce hepsini okuyup sonra bir güzel kendi hikayemi yazacağım ancak gece olur ... dua edin hepiniz öpüldünüzzz

Selam kızlar canıma kavuşmaya bir saat kaldı şükürler olsun bugün bizim için gün kötü başladı eşimin telefonunu vermemiş komutanı akşamdan ve sabah o komutan eşim gittikten sonra gelmiş yani telefon orda kaldı ve ben ne bindiğini ne çıktığını haber alamadım çok üzüldüm ama yolda aradı canım haber etti arkadaşı arkasından yolladı telefonu yarın alacağız inşallah şu anda annemler de bekliyorum burda yemek çay falan ondan sonra eve geçeceğiz inşallah bugün onunla uyuyacağıma inanamıyorum hala çok mutluyum ve midem çok ağrıyor heyecandan aynı zamanda regl oldum sancım çok fena ama olsun artık askerlik bitti ya çok şükür darısı bekleyenlere olsun inşallah

Szn80 az kalmış canım, darısı daha kavuşamayanların başına.

Seni de depükleyelim o zaman.

Kbele nerelerdesin canım sen? Yaz hemen kavuşmanı merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
çok şıkmış canım iyi günlerde kullan. bende böyle sade şeyleri seviyorum

Canım evim.net benim en çok alışveriş yaptığım sitelerden. Hep kaliteli marka ürünler getirir. Ben daha tek bir kargomu geri göndermedim oraya ya da bozuk, yanlış ürün göndermediler. Birde her gün çok fazla evle ilgili ürün giriyor.

Birde beğendiğine sevindim canım ben bu takımın pikesini aldım. Aynısı sadece pikeli olanı.

Bu tarz ürünleri daha çok seviyorum ben daha öncede söylemiştim sadeliğin içinde bir ihtişam, bir albeni var. Haziran gelsin kullanayım artık, o günleri iple çekiyorum.

Bu arada 5 dakika sonra aşkım ofiste olacak, bayağı bir ses kopacak burda. Benimde ağzım kulaklarıma varır kesin. Rujumu tazeledim, yüzümde parlayan yerleri rötüjledim bekliyorum.

Çok hastayım bir gözüm toprağa bakıyor uğur uğurr diye sayıklıyorum annem diyor komutanın telefonunu ver bir arıyım erken göndersinler oğlumu. annem bu derse yapar

evettt anlatma sırası bendeeee...
aşkıma çok rica etmiştim çıkmadan beni ara askeriyenin kapısında alıcam seni diye. sabah oda öyle yaptı sağolsun arar aramaz çıktım otelden koştum onu almaya. kapının önünde astsubayşar içeri girmek için baya bi kuyruk yapmıştı bende beklerken biraz denizin kenarına doğru yürüdüm. ben orda dururken bi baktım benimki çıkmış yürüyo, bide görmedi beni arkasından koşturmak zorunda kaldım nereye gidiyosun diye yani çok bi romantik ve ağlamaklı olmadı ilk karşılaşmamız elinde bavulu vardı yere bıraktı kocamann sarıldık birbirimize offf nasıl özlemişim kokusunuuu ağlarım demiştim ama ağlamadım elinden tuttum beraber otele doğru yürüdük denizin kıyısında. Hiç konuşmadık sadece durup durup birbirimizin gözlerine baktık gördüğümüz gerçek mi diye. odaya çıkıp onun bavullarını bıraktık, sonra aşağı inip otelde güzel bi kahvaltı yaptık. ama doğru düzgün hiçbişey yiyemedim ben, hala rüyadaymışım gibi hissediyodum. elimi tutan o muydu, bana bakan gözler gerçek miydi... insan bulutların üstünde gibi hissediyo kendini. kahvaltıdan sonra odaya çıktık eşyalarımızı topladık onun bavulu çok ağır olduğu için onunkini ikiye böldük. tabi biraz da hasret giderdik bu arada 11 otobüsüne binip istanbula geri döndük artık aynı şehirde nefes alıyoruz bu bile muhteşemmm yarın bütün gün gezcez eğlenicez başbaşa. Allahım hala bittiğine inanamıyorum sanki her an geri gidicekmiş gibi hissediyorum.

mügecim sakın üzülme nişanlını da üzme oralarda onun hiç suçu yok. temmuzda senin de kavuşma haberlerini dinlicez burda

Kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum öyle mutluyumki yüzümde sürekli bir sırıtma herseye herkese inat gülüyorum.5,5ayın acısını çıkarıyorum belkidesabah 9da çıkacaktı sevdiceğim ben 9a 10 kala kapıdaydım.inanın 10 dakika bana bi 6ay gibi geldi nerdeyse.kapıdan yavaş yavaş askerler çıktıkça yüreğim ağzıma geldi.sevdiceğimi görünce sarıldım ne kadar ağlamayacağım diye kendimi tutsamda yaslar aktı gitti.Aslında onlar sevinç mutluluğuydu bu sefer.gözyaslarımı sildi ve ağlamak yok dediçok mutluykuk cok eğlendik bütün gün boyunca.beraber gecirdiğimiz günlerin en güzel günler olduğunu anladık .bütün gün sarıldık koklaştık :127:elele tutuşmayı,bakışmayı,sarılmayı ona ait ne varsa nasıl özlemişim.

kızlar bidaha Allah hiçbirimize bu ayrılığı yaşatmaz inşallah.

Bayrak koşusunda bayrağı alan atlet gibiyim. Bubble dan bayrağı alıp incicicegi35 e teslim edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…