ayyy inşallah bi fırsat olurda görüşürsünüz. nasıl güzel olur.ilaç gibi gelir valla
şuan giyindim süslendim akşamki ve sabahki suratsızlığım yok nişanlımada güzel bi mesaj attım ohhhgelsinlerde hemencik düğünlerimizi yapalımda kavuşalım artık
amin tatlım amin dua edin sizde... askere giderken herkes sevdiceğime, kısa dönemler askerliği bitirip giderken senin hala devam etmen zoruna gidicek diyolardı.şimdi anlıyorum gerçekten benm bile zoruma gitti :) tek tesellimiz mart'ta yeni asteğmenlerin gelmesi ozmn saymaya başlıcak benimki şafagı :)
selam canlarr
eşim sabah çıktı , şimdide yolda adanaya gidiyor , yarın akşama buraya gelecek , acaip duygular içerisindeyim , triplii ve nenayı okuyunca çook mutlu oldum ama gözümden akan yaşlara engel olmadım , çok ağlattınız keratalar benii
kaç gündür duygusuz hallerim buna çıkacakmış demekki , üstünede eşim aradı , hepten kopardım kayışı , ooofff fenalardayımmm
dün bugün kavuşan herkese sonzun mutluluklarr fıstıklarr , hepinizi öpüyorum , Allaha emanet olunnn
Kızlar gelin home girmiş evim.nette.
Ben bunun pikesini aldım işte ama bu sefer o girmemiş nevresimi girmiş.
http://www.evim.net/nevresim/cift-kisilik-nevresim-takimi-yeliz-gul-kurusu_p106162?cid=9164
çok şıkmış canım iyi günlerde kullan. bende böyle sade şeyleri seviyorum
Haydi merci haydi merci haydiiii tam zamanı anlat şimdi haydiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?