347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu forumda yalnız kalacağım günleri çok kafama takıyordum. Şimdi bu durum eşimin geliceğine işaret ettiği için bu durumunda keyfini çıkartıyorum. sabaha kadar yazabilirim

Bu forumda yalnız kalacağım günleri çok kafama takıyordum. Şimdi bu durum eşimin geliceğine işaret ettiği için bu durumunda keyfini çıkartıyorum. sabaha kadar yazabilirim

şişttt yalnız değilsinnnn kızların çoğunun daha ilk günü o yüzden yoklar. yarın hepsi burda olur yine

Gözün aydın canım.

Ve mutlu son

Aminnn canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Evlenin sizin gibi sevgi pıtırcıkları getirin dünyaya

Gözün aydın canım.

Ve mutlu son

akşam akşam moralim bozuldu yine otobüsten indiğimizde teyzesi ordaydı, yarım ağızla gel bırakalım seni de dedi. yok ben servisle giderim evimin önünden geçiyo dedim binmedim tamam ozaman dedi nişanlımı da aldı gitti yaa gerçi beni de yemeğe bekliyolardı ama ben gitmek istemedim teyzesi yüzünden

kızlar ben uyumaya gidiyorum dün gece uyumadım hiç o yüzden şimdiden uykum geldi herkese iyi geceler...

Canım insanların hissettiği duygular farklıdır ama, ben böyle bir durumda sırf amacına ulaşmış olmasın diye inadına gider otururdum yemeğe birde sürekli gülümserdim. Onun amacıda o zaten bir fotoğrafı kesip koyan insan yan yana olmanızdan haz etmeyecek insandır. Bitişik ikiz gibi olun sizi mutsuz edemeyeceğini bilip vazgeçsin.

İş hayatında da böyle evlilikte de böyle, yüz yüze bakmaya mecbursan yüzüne gülüp herşey yolundaymış gibi davranıyorsun ne yazık ki.

bende bundan sonra öyle davranmayı düşünüyorum canım ama bu kadar yorgunluğun ve duygu yoğunluğunun üstüne kaldıramazdım bide onu. annem de tutturdu gitme diye kadın beni üzcek diye korkuyo oda. neyse bundan sonra herşeyi yoluna sokmaya kararlıyım ben herkes yerini de haddini de bilicek gerekirse rol yapıcam ama yapıcam

keske gitseydın onun üzünden sen neden canını sıkıyorsun ki canım.gitki onu takmadığını anlasın

keske gitseydın onun üzünden sen neden canını sıkıyorsun ki canım.gitki onu takmadığını anlasın

evet bencede gitmeliydim ama annem istemedi özellikle söyledi üstüne basa basa gitmiceksin diye. çünkü biliyo ki hareketleriyle bile üzücek beni bişey söylemesine de gerek yok.

Eşimde hasta bir espiri yapıyorum yarım saat sonra anlayıp gülüyor. Babama anlatıyorum uğurun idrak yolları kapanmış geç anlıyor diyorum babam da idrar yolları anlamış acıyormuymuş diyor

evet bencede gitmeliydim ama annem istemedi özellikle söyledi üstüne basa basa gitmiceksin diye. çünkü biliyo ki hareketleriyle bile üzücek beni bişey söylemesine de gerek yok.

anneni dinlemekte iyi yapmıssın çünkü onlar hep haklı cıkıyor bizim göremediklerimiz görüyor.
kilebek ve mercii gözünüzaydın kızlar bir daha hiç ayrılmayın inşallah

sağol canım darısı senin basına

MERCİİ & KİLEBEKK mutluluğunuz ,aşkınız daim olsun kuşlarrr , öpücükledim sizlerii

evet kuşum adanada ailesini görecek önce , yarında akşama doğru evimize gelecekk

canım benim sevdiceklerimiz şuan aynı havayı soluyorlarrr dimiii

ahahah banada iyi gelin desinlerrr , puhahahah

Kızlar lar lar şafak 6 geçer mi

geçer bebeeeemm geçerrr üzme canınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…