Bu forumda yalnız kalacağım günleri çok kafama takıyordum. Şimdi bu durum eşimin geliceğine işaret ettiği için bu durumunda keyfini çıkartıyorum.sabaha kadar yazabilirim
evettt anlatma sırası bendeeee...
aşkıma çok rica etmiştim çıkmadan beni ara askeriyenin kapısında alıcam seni diye. sabah oda öyle yaptı sağolsun arar aramaz çıktım otelden koştum onu almaya. kapının önünde astsubayşar içeri girmek için baya bi kuyruk yapmıştı bende beklerken biraz denizin kenarına doğru yürüdüm. ben orda dururken bi baktım benimki çıkmış yürüyo, bide görmedi beni arkasından koşturmak zorunda kaldım nereye gidiyosun diyeyani çok bi romantik ve ağlamaklı olmadı ilk karşılaşmamız elinde bavulu vardı yere bıraktı kocamann sarıldık birbirimize offf nasıl özlemişim kokusunuuu ağlarım demiştim ama ağlamadım elinden tuttum beraber otele doğru yürüdük denizin kıyısında. Hiç konuşmadık sadece durup durup birbirimizin gözlerine baktık gördüğümüz gerçek mi diye. odaya çıkıp onun bavullarını bıraktık, sonra aşağı inip otelde güzel bi kahvaltı yaptık. ama doğru düzgün hiçbişey yiyemedim ben, hala rüyadaymışım gibi hissediyodum. elimi tutan o muydu, bana bakan gözler gerçek miydi... insan bulutların üstünde gibi hissediyo kendini. kahvaltıdan sonra odaya çıktık eşyalarımızı topladık onun bavulu çok ağır olduğu için onunkini ikiye böldük. tabi biraz da hasret giderdik bu arada 11 otobüsüne binip istanbula geri döndük artık aynı şehirde nefes alıyoruz bu bile muhteşemmm yarın bütün gün gezcez eğlenicez başbaşa. Allahım hala bittiğine inanamıyorum sanki her an geri gidicekmiş gibi hissediyorum.
mügecim sakın üzülme nişanlını da üzme oralarda onun hiç suçu yok. temmuzda senin de kavuşma haberlerini dinlicez burda
Kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum öyle mutluyumki yüzümde sürekli bir sırıtma herseye herkese inat gülüyorum.5,5ayın acısını çıkarıyorum belkidesabah 9da çıkacaktı sevdiceğim ben 9a 10 kala kapıdaydım.inanın 10 dakika bana bi 6ay gibi geldi nerdeyse. kapıdan yavaş yavaş askerler çıktıkça yüreğim ağzıma geldi.sevdiceğimi görünce sarıldım ne kadar ağlamayacağım diye kendimi tutsamda yaslar aktı gitti.Aslında onlar sevinç mutluluğuydu bu sefer.gözyaslarımı sildi ve ağlamak yok dedi çok mutluykuk cok eğlendik bütün gün boyunca.beraber gecirdiğimiz günlerin en güzel günler olduğunu anladık .bütün gün sarıldık koklaştık :127:elele tutuşmayı,bakışmayı,sarılmayı ona ait ne varsa nasıl özlemişim.
kızlar bidaha Allah hiçbirimize bu ayrılığı yaşatmaz inşallah.
Gözün aydın canım.
Ve mutlu son
akşam akşam moralim bozuldu yine otobüsten indiğimizde teyzesi ordaydı, yarım ağızla gel bırakalım seni de dedi. yok ben servisle giderim evimin önünden geçiyo dedim binmedim tamam ozaman dedi nişanlımı da aldı gitti yaagerçi beni de yemeğe bekliyolardı ama ben gitmek istemedim teyzesi yüzünden
Canım insanların hissettiği duygular farklıdır ama, ben böyle bir durumda sırf amacına ulaşmış olmasın diye inadına gider otururdum yemeğe birde sürekli gülümserdim. Onun amacıda o zaten bir fotoğrafı kesip koyan insan yan yana olmanızdan haz etmeyecek insandır. Bitişik ikiz gibi olun sizi mutsuz edemeyeceğini bilip vazgeçsin.
İş hayatında da böyle evlilikte de böyle, yüz yüze bakmaya mecbursan yüzüne gülüp herşey yolundaymış gibi davranıyorsun ne yazık ki.
akşam akşam moralim bozuldu yine otobüsten indiğimizde teyzesi ordaydı, yarım ağızla gel bırakalım seni de dedi. yok ben servisle giderim evimin önünden geçiyo dedim binmedim tamam ozaman dedi nişanlımı da aldı gitti yaagerçi beni de yemeğe bekliyolardı ama ben gitmek istemedim teyzesi yüzünden
keske gitseydın onun üzünden sen neden canını sıkıyorsun ki canım.gitki onu takmadığını anlasın
evet bencede gitmeliydim ama annem istemedi özellikle söyledi üstüne basa basa gitmiceksin diye. çünkü biliyo ki hareketleriyle bile üzücek beni bişey söylemesine de gerek yok.
kilebek ve mercii gözünüzaydın kızlar bir daha hiç ayrılmayın inşallah
anneni dinlemekte iyi yapmıssın çünkü onlar hep haklı cıkıyor bizim göremediklerimiz görüyor.
sağol canım darısı senin basına
askerim terhis oldu ama ne görebildim ne sarılabildm ailesine gitti....
Adanada ailesini mi görücek canım,
Herkes koştu sevdiceklerini karşılamaya ben eşimi havaalanından almaya gitmiycem ailesini göndericem, ben o gün 14 de kadar iş yerindeyim hava alanından direk yanına geleyim dedi yok dedim ailenin yanına git 1 saat zaman geçir sonra gelirsin iş yerinden beni almaya.
Görende ne iyi gelin diycek ama benim hain planlarım var
Kızlar lar lar şafak 6 geçer mi
chickpeasim yarın kavuşuyormuşsun ohhh sennde gözünaydın canım
sağolasın canım benim darısı başınıza olsun inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?