347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canlar kavuştum aşkıma havalanında ağlayanlar çığlık atanlar pankart açanlar öyle garip bir ambiansta aşkımla tam 1 de koştuk birbimize o gelmeden ağlamıştım kahkalar attımı bitttimi dedim uzun uzun anlatcam ailesinin evindeydim yeni geldim çok mutluyum çoook güzel bir gündü 2 gün kuzenimdeyim net paketimde yok ama gelip buraya yazacağım

Gizz gözün aydın bebeeem , Allah ayırmasınn

Gözün aydın canım, detayları bekliyoruz

Varyaaa siz şimdi haftayada karne tatiline girerseniz 26 yaşımdan sonra öğretmen olmadığıma pişman oldum

gözünaydın canım

gözün aydın tatlııımmm

Bu arada nasıl oldun canım, iyileştin mi ben annemlere geldim öksürürken boğuluyorum

aynen canım yaa , bende bi düzelemedim gitti , burun fırk fırk sürekli , boğazım dolu , öksürük tıkıyo , oohh herif gelsin onada bulaştıracamm

sende dikkat et kuşum kendine , anacığın baksın sana

kızlar uzun uzunmu bilmiyorum ama çok özlemişimmm çokk yani beni anca siz anlarsınız havalannnda vakit geçsin die kah ağladım kah arkadaşlarımla konştm gratis buldum kozmatik aldım gereksiz harcama ama vakiti geçiremedm oturdum kalktım olmuyor delirmiş gibiydim bekle alllah bekle gelmyor bariyeliler şapkalarını fırlatıyor antalyadan felan gelenelr benmki yok ankara bir türlü gelmiyor

sonra geliş anı çok garipti gördüm bayılcak gibi oldum zaten gelmeden ağlamıştım aşkım die çığlık atıp koştum millet pankart açtı fotoğraflar çekti neler neler heres asker karşılıyordu öyleydiii biz birbimize 5 dakkka kenetlendik ayrılamadık sıkıca elimizden tuttuk hiçbişi hatırlamıyorum sonrasını çok garipti bittimi gerçekten ne olurrr söle dedim 31 ocakta tam biticek dedi şimdi izin kullanmadm die erken bitiriyolar dediii ben irdelemedim

sonra ailesinin evine geldik öyle mutluydum ki beni çok iyi ağırladılar bu saate kadar onlarlaydım babannesi işte böyle güleç gelin istiyorum gülsün dünya gülsün böyle sıcak olsun dio herkes benmkine saırlırken biz babannesyle kucaklaşıp gülüyoruzzz çok güzeldi ailesi sayg ve sevgi içinde davrandılar bana çok mutluydum

benmki beni ailesi yokken kıstırmaya kalktı adama eğlence gibi geliyor yanıma gelip bir dudak ver hadi zorlama gizz diyip duruyor gel sana lavabyu gösterm hadi elini yıka diyor bakıyorm kolumdan mıncıklıyor gözü dönmüş delinin hiç korkmuyorrr paşa

baya benle oynadı durdu ama onu hiç böyle görmemmiştim psikolojisi ne kadar iyi olsada espirielr yapıp hayatta gülsede bişiler değişmiş onda bana deli gibi aşık ama garipmi değilmi bilmiyorm ama tekrar sabah kalkınca nizamiyede olacakmışım gibi sanki bunlar hayalmiş gibi geliyor dedi o yüzden garibime gitti inanamıyor yaşadığı ana

çok mutluyummm yaaa çoook kızlarrr yaniiii deli gibi gülesim ve ağlayasım var biz haketttik rabim birdaha ayrılık vermesin

canım benim dün yaşadıklarımı yaşamışsın ........ bende girdim gratis e :) bekle bekle vakit geçmiyor ölüyorum heycandan.. dizlerimin bağı çözülüyor..

Size aşk çok yakışmış şekerim

canım benim dün yaşadıklarımı yaşamışsın ........ bende girdim gratis e :) bekle bekle vakit geçmiyor ölüyorum heycandan.. dizlerimin bağı çözülüyor..

duygum inan aklıma geldin dün duyguda gratise girmişmidir gelen yolcuları beklerken yapılcak başka bişi yoktu çünkü heyecandan geberecektim aklıma geldin beni anca yaşayan anlar geberdim heyecandan bir ağla bir gül şu an ağlıyorum mesela garip bir durum bizimde psikolojimiz gitmiş alllah 460 gün yapanlara yardım etsin

Biraz önce tarhana çorbası yapmış içtim miss gibi. benim eşime bulaştırma imkanım yok aynı günde hasta olduk o da sümüklü bende

ayyyy kızlar bütün gün 5 ay gülemediğim kadar güldüm ne hallerdeyim düşünün yarın alışveriş veee sinemaaaaaa olcakkkk bugün ise beni kuzenme bıraırken yalnız kaldık bol bol konştk kimseyi istemedik yanımızdaaaa ohhh dedik

hepinizi öpüyore iyi geceler valla deli gibiyim heee

tümmmmm yorumları okudum ve geldim canlarımmmmm oh oh yandan

Saat 4te evden çıktım vardığımdan 4.25ti park sorunu olduğu için ancak yaptım 4.30da gelecekti otobüs.. mesaj attım park ettim hemen yukarı çıkıyorum diye koşa koşa gittim ki canım otobüsten yeni inmiş daha valizini bile almamış.. topuklu çizmelerimde koştum ama milletin arasından geçtim sarıldım boynunaaa... ohh dedim çok şükür... sarıldıktan sonra bi düzelip bi baktım sensin demi canım diye şokta gibiydimm... yüzü küçülmüş canımın zayıflamış... sonra aldık valizini çıktık hemen direksiyona geçti beyfendi gezdik falan evlerine gittik 6ya doğru yemek çay falan pc de fotolarını gösterdi arkadaşlarıyla falan.. sonra çıktık ben önde o arkada arabasıyla bize geldikk... arkadan beni takip ediyor bakayım dedi nasıl olmuş sürüşün Bizde de 1.5 saat falan oturdu sonra da yolladım ay şimdiden çok özledimmm... yarın arkadaşının nişanına gidecek erken gelirse pazar göreceğim bi daha.. Darısı kavuşamayanların başına kızlarrrr

Sanki biraz kesmişsin canım ne oldu kıstırmacalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…