tümmmmm yorumları okudum ve geldim canlarımmmmm oh oh yandan
Saat 4te evden çıktım vardığımdan 4.25ti park sorunu olduğu için ancak yaptım 4.30da gelecekti otobüs.. mesaj attım park ettim hemen yukarı çıkıyorum diye koşa koşa gittim ki canım otobüsten yeni inmiş daha valizini bile almamış.. topuklu çizmelerimde koştum ama milletin arasından geçtim sarıldım boynunaaa... ohh dedim çok şükür... sarıldıktan sonra bi düzelip bi baktım sensin demi canım diye şokta gibiydimm... yüzü küçülmüş canımın zayıflamış... sonra aldık valizini çıktık hemen direksiyona geçti beyfendi gezdik falan evlerine gittik 6ya doğru yemek çay falan pc de fotolarını gösterdi arkadaşlarıyla falan..sonra çıktık ben önde o arkada arabasıyla bize geldikk... arkadan beni takip ediyor bakayım dedi nasıl olmuş sürüşün Bizde de 1.5 saat falan oturdu sonra da yolladım ay şimdiden çok özledimmm... yarın arkadaşının nişanına gidecek erken gelirse pazar göreceğim bi daha.. Darısı kavuşamayanların başına kızlarrrr
Sanki biraz kesmişsin canımne oldu kıstırmacalar
Sanki biraz kesmişsin canımne oldu kıstırmacalar
Hümmmm gözün aydın bebeeemm , hadi bakalım bu son ayrılığınız olsun inşAllaaahhh,mutluluğunuz daim olsuunn
buarada faceye bekliyorum huhucuuummm , eklemedin daha
Türk filmlerinde adam Pul koleksiyonu gösterir ya o da foto gösterdi
Ben de abime kavuştumm
Ben de abime kavuştumm
gözün aydın canımm , abine eşimi soracaktın en sonn , sordunmuu ?
ahahah "gel yavrum sana pul koleksiyonumu göstereyim haaa"
Canım sana mesaj gönderdim ama görmedin sanırım.
Gelince hemen sordum o da anında söyledi nereli olduğunu ne iş yaptığını falan tanıyormuş yani
canım benim eşime sordum şimdi , abini tanıyor hatta abini bende tanıyorum
kurban bayramında eşimin yanına gittiğimde abinde memleketten dönmüştü, sanırım babaannen vefat etmişti (Allah rahmet eylesin) , bi kaç saat oturduk muhabbet ettik , hatta düğüne davet etti , eşimde bi mani çıkmassa gideriz demişti
abin için "askerlikten görüşeceğim bi kaç kişiden biri" diyorduu
hüümmm hümmm gözünaydın canımm
sporuda farketmiş seninki demekki gözle görünür bi şekilde işe yaramış rejim ve spor
Evet canım ananem vefat etmişti, mekanı cennet olsun
Çok sevindim ya demek tanışıyorsunuz, gelin mutlaka ben de davet edeyim
Benimkine de gelirsiniz inşallah ama şimdiden söyleyim babamın daha haberi yok evleneceğimden
Konu açılırsa yüreğine inmesin adamcağızın
Ay ben de hemen heyecan yaptım, inşallah gelebilirsiniz
Kızlar saat 12 ye geldi ya bi an aklımdan şafak atacak dedim haaa ay hayal gibi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?