347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hümmmm gözün aydın bebeeemm , hadi bakalım bu son ayrılığınız olsun inşAllaaahhh,mutluluğunuz daim olsuunn

buarada faceye bekliyorum huhucuuummm , eklemedin daha

Hümmmm gözün aydın bebeeemm , hadi bakalım bu son ayrılığınız olsun inşAllaaahhh,mutluluğunuz daim olsuunn

buarada faceye bekliyorum huhucuuummm , eklemedin daha

Teşekkür ederim tatlım hiç açmaya fırsatım olmadı ki misafirdi bilmem neydi buraya da hep telden hızlı hızlı yazdım

Canım sana mesaj gönderdim ama görmedin sanırım.
Gelince hemen sordum o da anında söyledi nereli olduğunu ne iş yaptığını falan tanıyormuş yani

canım benim eşime sordum şimdi , abini tanıyor hatta abini bende tanıyorum

kurban bayramında eşimin yanına gittiğimde abinde memleketten dönmüştü, sanırım babaannen vefat etmişti (Allah rahmet eylesin) , bi kaç saat oturduk muhabbet ettik , hatta düğüne davet etti , eşimde bi mani çıkmassa gideriz demişti

abin için "askerlikten görüşeceğim bi kaç kişiden biri" diyorduu

Evet canım ananem vefat etmişti, mekanı cennet olsun
Çok sevindim ya demek tanışıyorsunuz, gelin mutlaka ben de davet edeyim
Benimkine de gelirsiniz inşallah ama şimdiden söyleyim babamın daha haberi yok evleneceğimden
Konu açılırsa yüreğine inmesin adamcağızın
Ay ben de hemen heyecan yaptım, inşallah gelebilirsiniz

Selam hatunlar ben geldim. Bizde bugün yağmurlu bir günde önce Medya Markt'a Footbal Manager oyununu almaya gittik. 80 tl oyuna para verdi bizim ki. Ben içimden ah Egemen efendi sen askerden yeni gelmemiş olacaktın ben sana bunu aldırırmıydım acaba dedim. Kendimi tuttum, ses çıkarmadım. Sonra kendi evimize giderken almak için yeni bir dizüstü bilgisayar baktık. Ordan çıkıp Agora'ya gittik. Bilmeyenler için Agora İzmir'in Balçova semtinde bir avm. Günler önce hayalini kurduğum Sbarro'dan iki kişilik pizza ve kola söyledik. İtiraf etmeliyim yediklerim hiç bu kadar lezzetli gelmemişti. Yemekten sonra 2 beden incelen aşkıma kot bakmaya gittik. Mavi, Levis derken aradığımızı Colins'te bulduk. Hadi bir Collezzione'da yapalım dedik ki keşke demeseymişiz, orda da 2 kot beğendik hadi onları da alalım dedik ama kasaya gittiğimizde bir süpriz bizi bekliyordu, yetersiz limit!!! Aşkım bana kötü bir bakış attı, kalsın diyip çıktık. Ve bizimkinin en nefret ettiği durum olduğu için çok kızdı. Biliyordum içindeki alışveriş canavarını durduramayacağını, aklıma geldi benim oralarda dedi. Ben de o kadar almışmıyım hiç farkında değilim diye salaktayım. Kısacası biraz hır gür geçti bugünde. Son dakka golümü de attım hem suçlu hem güçlü olaraktan, sen beni çok özlememişsin ki ilk günden başladın kızmalara diye. O da ben sana baştan sordum dedi. Ece geldiğimde alışveriş yapacağım dedim dedi. Ne yapayım aşkım seni görünce aklım uçtu, o kadar harcama yaptığımı unutmuşum dedim. Ben hala salaktayım ama damardan girip duygu sömürüsüne bağlayıp olayı lehime çevirmem lazım. Bizim ki yermi tabi hah yine acıtasyon yine acıtasyon, bir de uzat çeneyi dedi. Ben üzüldüğümde çeneyi öne doğru büzerim. Kısacası acı tatlı bugünü bitirdik. O değil pantalonlarını almadan önce D&R'a girmiştik. Grinin Elli Tonu diye bir kitap var onu almak istiyordum, baktım devamıda var kitabın ilk serisinden başlayayım dedim. Bizimki alacaktı ki kalsın aşkım çok pahalı şimdi ben 10 güne kalmaz bunu bitiririm sonra 2.sini almak isterim sonra 3.sünü derken... O anladı benim okumamın sonu yok vazgeçtik böylece almaktan. Şimdi diyorum iyi ki almamışız yoksam Colins'teki pantolonu da alamayacaktı. Kıyamam zaten bol gelen pantolonlardan geçirmiş üstüne birini, belini de kemerle sıkmış düşmesin diye. O zaman harbi kahrolurdum işte. Şimdi bile üzüldüm. İçimden kendi kartlarını tükettiğin yetmiyor gibi bir de çocuğunkini bitirdin diye kendime söylendim. Kartlara karşı zaafım var. Hepsini kırıp atmam lazım bir çırpıda. Çeyiz manyağı oldum çıktım.

Bu arada Gizcim ve Mercim de kavuşmuş. Darısı diğerlerinin başına.

Hepinizi öpüyorum. Yeni maceralarla en kısa zamanda dönerim.

İyi geceler kıdemli eski asker yarenleri...

Benim sevgilimin gönlünü almam lazım. Biraz miyav miyav, biraz da Nena'lık yaptım mı bu iş tamamdır.

Son düzenleme:
hüümmm hümmm gözünaydın canımm

sporuda farketmiş seninki demekki gözle görünür bi şekilde işe yaramış rejim ve spor

evet anneannendi dimi ,Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahh

he valla aynen tanışıyoruz şekerim , abin tam eşimin tarzında bi insan , oturduk çok güzel vakit geçirdik o zaman

sırasıyla değilmi yavrım bu düğünler , önce abininkine sonra seninkine geliriz inşAllahh
ee ne demişlerr "en son babalar duyar" ben bile babadan önce duyduumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…