Bugün sonunda aşkımla birlikteydim... cumartesi pazar göremedim.onu sinir.oldum nişan sayesinde.. pc mi de.ona verdim kardeşleri pc.sinin şarj aletini.bozmuş işi vardı.ona verdim.bilgisayarimi.. yarın onlara gideceğiz ohh bizde sonunda bi gün geçirdik yani
ne yaptınız bakalım kızlar keyifler yerinde mi?
Benim keyif süper sevgilim geldi daha ne olsun
Bol bol vakit geçiriyoruz doyamadık daha
iyi yaptın canım...millet carsilar.sinemalar.dolu şey yaptı.ben daha.bugün gördüm.yeni.yüzünu vallaoo ben ilk tribimi bile yaptım dün çok saçma bişey yaptı kendi de farketti ama çok sinirlendim öpmeden indim arabadan böyle arkamdan bakakaldı ohhh
ece canım çok çok saol inşallah allah izin verirse hayırlısı olsun bu onun ilk iş görüşmesi yeni mezun deneyimi yok ama onun adına seviniyorum
sizin içinde buzdolabında arçelik ve samsunga iyi diyorlar ve siemens bende bosch güzel diyen duymadım açıkçası canım
sizin için de dua edicem ececim hayırlı güzel bir işe girsin dieee
günaydın kızlarr benim canım çok sıkkın:2::2: nişanlım babasıyla konuşmuş baba hazirana nikah tarihi almamız lazım yer kalmıyor yoksa demiş kayın pederimde iş bulmadın ne nikahı düşünüyorsunuz deyince benimkinde larterler atmış iş bulunur biz tarihi alalım yarın evlenmeyecezki demiş neyse kayın pederimde siz durun daha ben size istedgnz tarihi alırım sen işini bul demiş vs... ondan sonra dedim ki ozaman eylül olsun ayrıca senin iş bulmanı niye bekliyolarki dedim onlar üstlerine düşeni yapsınlar nikahta takılanlarla bi süre ben idare ederm en azından bir kısmıyla hepsini harcıcak halim yok kiramı vs.. ailem öderdi nişanlımda dün isyanlardaydı çok ağladım o da bana üzüldü sen sıkma canını istediğimiz tarihte olacak benim iş bulamama gibi bir durumum yok 2 üniv. okudum 2 yabancı dilim var sektörümde 5 yıl deneyimim var ben iş bulamayacksam kim bulucak dedi her şeyin 4*4 lük olucak sen sıkma canını dedi:2::2: ama ben çok üzüldüm kaç aylar önce dedim bende tripliii bana tepki gösterio var ama yapmıyolar egoistler gökhan iş bulunca ona paslıcaklar her şeyi biliyorum ben biz nasıl kalkıcaz bütün yükün altından çok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil ya dünyanın en fakir insanları evlenio biz mi evlenemicez cıldırmamamak elde değil bana akıl verin nasıl davranıcam bilemedim tavırmı koysam gıtmesem aramasam mı dıorum bu konuyu aileme anlatamam araları cok iyi bide bozulsun istemiyorum anca sizden yardıma labilrim
nişanlım benim üzüldüğümü görünce o hışımla gitti 5 tane milli piyango aldı bana başka şans bırakmadılar dedi...
bende dedimki tarihimizi alalım sende işe gir eşyaları taksit maksit alırız eylülde yapalım hem borçta azalır dedim ailenede davetiye verirsin misafir gibi gelip gitsinler söle dedim korkmasınlar hiç 5 kuruş istemiyoruz onlardan dedm napim ben yaaa offf
ece canım çok çok saol inşallah allah izin verirse hayırlısı olsun bu onun ilk iş görüşmesi yeni mezun deneyimi yok ama onun adına seviniyorum
sizin içinde buzdolabında arçelik ve samsunga iyi diyorlar ve siemens bende bosch güzel diyen duymadım açıkçası canım
sizin için de dua edicem ececim hayırlı güzel bir işe girsin dieee
Nena üzüldüm inan ki ama işte gerçekten çok önemli bizde çok istiyoruz haziran olsun hatta herkes haziran'a tarih alacağımızı biliyor ama benim annem şart koştu ego işe girmeden hayatta izin vermem evlenmenize diye. Bende o işe girmeden böyle bir sorumluluğun altına girmem. O yüzden deli gibi asılıyorum iş konusunda, askerden geldi iş iş iş başının etini yedim çocuğun.
Bizimkinin ailesinde yok mesela 30 bin tl gibi kredi çekecek ve krediyi bizimkinin babasıyla babaannesi ödeyecek biz borçsuz harçsız evlenicez ve takılara hiç dokunmayacağız, direkt bankadan kasa kiralayıp oraya koyacağız. Çünkü ileri ki zamanda en azından bir 50 bin peşinatımız olsa bir 50'de biz kredi çekip ev alalım diyoruz birikim yapmaya çalışacağız bir süre, kiraya verilen para bana boşa harcanan para gibi geliyor.
Aslında işe girmekle de bitmiyor her şey önemli olan işe girmek değil, işinde kalıcı olmak.
Allah yuva kuracak olana yardım edermiş. İnşallah işe girer Gökhan en kısa zamanda, herşey hallolur sen sıkma tatlı canını. Biz en büyük engeli aştık artık gerisi de en kısa zamanda yoluna girer.
Ayrıca babası tek başına karar veremez, tarihi de kendi alamaz. Aileler bir araya gelir konuşulur. Babası bir sinirle söylemiştir öyle diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?