347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım bi evin eksiği hiç bitmiyo ki hep al hep al

ne diyoruz kafaya tokadan başka bişey takma

sen nişanlınla mutlumusun mutlusun o zamaman sorun yok

allah htyrlı işler versin hepimize önce sağlık tabiki her şey yerine gelir mesele kalp kırmamak alınır veya alınmaz ama her şeyin adabı var söyleme şekli var öbür tarafta nasıl hesap verileceği düşünülmesi lazım valla heleki sizinle konustuktan sonra iyice bi rahatladım dahada takmıyorum kafama suan inanın çok relaxım koyverdim gitti her şey oldgu kadar ...

bu arada sana tavsiyem kaba taslak fiyat cıkarmayın çok yanıltıo sen ne yap bılıomsn bı defter ayarla kendıne onu bölmelere ayır atıorum 2 sayfa yatak odası ıcın ayır 2 sayfa salon takımı 2 sayfa masa takımı 1 sayfa camasır mak için 1 sayfa bulasık mak. icin ayır
sonra sey yap küçük başlıklar at magaza adı yatak odası modelin adı ölçüleri magaza tlf num. ürün fiyatı gibi sora gittign her yerde bunları bu sekılde doldur her urun ıcın evde ailelerle birlikte analiz edersinz en mantıklısı bu yoksa nerede ne baktgnı unututrsn yada cok begendıgın magazalardan kart al kartın arksna ürün modeli ürün fiyatı atıorum taksit seceneklerini yazıp versinler kıyaslamaları bu sekılde yap en mantıklısı dier türlü kafan karısır

Buz dolabında en iyi vestel diyor herkes.. çamaşır da arçelik bulaşık da bosch fırın da siemens

Kız aman diyim vestel alma hiç bir şeyini öyle onun osu güzel bunun busu güzel diye de alma. Beyaz eşya şans işi birazda. Araştırıp tek bir markadan al şahsen ben öyle yaptım çünkü ilerde eve bir teknik servis çağırdın mı hepsini gösterebilme imkanın oluyor.

heyyyy selamlar,

kaç gündür kavuşmamızı yazamayacak kadar meşguldüm ev işleri, iş hayatı, kocamla hasret gidermememiz derken :)
bakıyorum da kavuşmalar bitmiş tripler başlamış bile :))

vestelden memnun olmayanları bende çok duydum. ama dediğin gibi gerçekten şans işi

bide aynen herşeyi aynı markadan almak çok mantıklı kısmetse bende öyle yapacağım hepsini arçelik düşünüyorum

Hastalığım geçmedi sabah doktora gittim, bronşit olmuşum doktor 2 gün rapor verdi. İğne verdi. Annem geldi bana bakmaya.

Nena senin içinde bulunduğun durum her evlenme arefesinde oluyor ne yazıkki. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum düğün olup bittikten sonra tam mutlu olucağınız zaman eşinin ailesinin ve kendi ailenin kırgın olmaması en önemlisi. Herşey olur herşey edinilir ama araya bir soğukluk girerse o insanlarla bir ömür geçireceksin hiç birşeyin tadı kalmaz. Kendi ailene nişanlının ailesiyle ilgili hiç olumsuz birşey yansıtma. Nişanlınada olumsuz şeyler söyleme gider ailesine söyler bir anne bana oğlunun söyleyeceklerini tavrını az çok bilir, senin söylettiğini bilirler, senin düşüncelerini anlıyacakları için tatsız şeyler olmasın. Evlilik de en önemli şey huzur.

Birde siz düğünün erken olmasını istediğiniz için bu sefer siz istediniz diyip bütün zorluklarla sizi başbaşa bırakırlar. Biraz bekle herşey yoluna girer en geç 1 ay içinde iş bulunur düğünde olur istediğiniz tarih de şu 1 ay sabret. Şöyle düşün ya yedek subay olsaydı diye düşün o zaman da bekliyecektin.

heyyyy selamlar,

kaç gündür kavuşmamızı yazamayacak kadar meşguldüm ev işleri, iş hayatı, kocamla hasret gidermememiz derken :)
bakıyorum da kavuşmalar bitmiş tripler başlamış bile :))

hoş geldin canımm. rutin tempo başladı demek

bekliyoruz ama ayrıntıları ona göre

hoş geldin canımm. rutin tempo başladı demek

bekliyoruz ama ayrıntıları ona göre

valla çok bi detay yok ya tipik kavuşma sahneleri sevinç gözyaşları, şaşırmalar, inanamamalar :) iki gündür işten gidip yemek yapmak ve diğer ev işleriyle yüzleşince acaba 12 ay mı gitseydi diye düşünmedim diil :))

benim içinde ütü olayıyla yüzleşmek çok zor olucak benimki hergün takım elbise giyoyor pantolon ütülemekden nefret ediyorum.

Kızlar gitmeyin sevgililerinizin nişanlılarınızın üzerine ailelerini hele hiç takmayın da sallamayın da biraz sabredin. şu dönem çok hassaslar kaygıları var

geçmiş olsun çok dikkat et kendine stankicim...

evet bende yansıtmıorum zaten aıleme huzursuzluk olmasın diye kendi kendimi yiğip bitiriodum ama artık onuda yapmayacagım ...

onların derdi gökhanın iş bulup her şeyi gökhana aldırmak kendi evlatları için bile olsa para harcamak istemıolar borca girmek istemiolar huyları öyle gökhan bana hep derdi de inanmazdım şimdi nişanlıyım içlerindeym ve askıma hak veriyorum kendi basımıza cabalıcaz artık

aman almasınlar bişey boşver ya sonra da yaptık ettik lafları bitmez. az sabredin kendiniz yapın kafanız rahat olsun, kimseye de malzeme vermemiş olursunuz...

aman almasınlar bişey boşver ya sonra da yaptık ettik lafları bitmez. az sabredin kendiniz yapın kafanız rahat olsun, kimseye de malzeme vermemiş olursunuz...

ya kızlar siz böyle söyledikçe ben çok fena gaza geliorum da evet vs.. burdan herkesi destekliorumda acaba yapabilecekmiyiz bu acabalar hiç bitmio kafamda bi kaç ay sonra herşey netleşir ozaman bakalım neler oluyorrrrrrrrrrrr

kızlarrr dua edenler allah razı olsun aşkım işe girdi pazartesi başlıyor hiç beklemiyorduk bu iş ona tecrübe olucak maaşı düşük ama bizde ilk etapta o miktardan başlar diyorduk çok mutluyum onun adına çok seviniyorum ilk adımızda tamam tecrbüe olsunda güzel firmalara başvursun

bizim için en iyisini esirgemeyen canlar herkese çok teşekkürler sevdiğim ilk kez ekmeğinin peşine kendi işiyle düşecek çok mutluyum çooook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…