- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
CANIM her şey illaki oluo yeterki çalışalım allah saglık versin eksik hiç bitmez annem 27 yıllık evli hala eksiği var her şey tam olması derdinde hiç bir zaman olmadım ana şeyler olsun geriye ufak tefek şeyler olur takılmayalım dimi amanişanlım saolsun her şeyi düşünüo yamak için çabalıo üzmüyor beni onu belkide o yuzden bu kadar sevıorum askere gittiğinde hakikaten bir yanım hep eksikti ... o aılesınden maddiyatı gecti manevi bşylerd ebeklıoda onu bıle alamıo amannn salla gitsin kimi ailelerde öle napalım o da bana denk geldi allaha şükür bnm ailem hep yanmda onunkiler olmayıversin dün agladım rahatladm sonra onada hıc bsyı takmıorum dedim sende takma dedim
inciciceğim sznd eher şeynz mükemmel olucak endişe etmeyn çalışırçabalar yaparsınız herkes öyle yapıo kaç kişi bu yaşlarda her şeyin sahibi ki istisnai durumlarda anca ölelerine denk gelıoruz
Kızlar yazdıklarınızi okudum.pc m.canım da.olduğu için begenemedim ama aynı durumlar herkes de geçerli...
Nenam.sikma canını...bende daha iş bulamadım eğer canım organize de bulursa bende gidip.orda arayacağım aileme azicik uzak olacagim ama.olsun ne yapalım araba alırsak inşallah gider geliriz.. dün canimla kim neyi alsın diye konuştuk bugün de dedim ilk görüşmemizde detaylı bi liste yapalım tahmini bi fiyat çıkartalım ona göre hareket edelim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun kalan 4 ay da bizi çok büyük işler bekliyor valla hakkımızda hayirlisi olsun artık
Buz dolabında en iyi vestel diyor herkes.. çamaşır da arçelik bulaşık da bosch fırın da siemens
Kız aman diyim vestel alma hiç bir şeyini öyle onun osu güzel bunun busu güzel diye de alma. Beyaz eşya şans işi birazda. Araştırıp tek bir markadan al şahsen ben öyle yaptım çünkü ilerde eve bir teknik servis çağırdın mı hepsini gösterebilme imkanın oluyor.
heyyyy selamlar,
kaç gündür kavuşmamızı yazamayacak kadar meşguldüm ev işleri, iş hayatı, kocamla hasret gidermememiz derken :)
bakıyorum da kavuşmalar bitmiş tripler başlamış bile :))
heyyyy selamlar,
kaç gündür kavuşmamızı yazamayacak kadar meşguldüm ev işleri, iş hayatı, kocamla hasret gidermememiz derken :)
bakıyorum da kavuşmalar bitmiş tripler başlamış bile :))
hoş geldin canımm. rutin tempo başladı demek
bekliyoruz ama ayrıntıları ona göre
E yazarsın artık, bekliyoruz duygularını.
valla çok bi detay yok ya tipik kavuşma sahneleri sevinç gözyaşları, şaşırmalar, inanamamalar :) iki gündür işten gidip yemek yapmak ve diğer ev işleriyle yüzleşince acaba 12 ay mı gitseydi diye düşünmedim diil :))
Hastalığım geçmedi sabah doktora gittim, bronşit olmuşum doktor 2 gün rapor verdi. İğne verdi. Annem geldi bana bakmaya.
Nena senin içinde bulunduğun durum her evlenme arefesinde oluyor ne yazıkki. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum düğün olup bittikten sonra tam mutlu olucağınız zaman eşinin ailesinin ve kendi ailenin kırgın olmaması en önemlisi. Herşey olur herşey edinilir ama araya bir soğukluk girerse o insanlarla bir ömür geçireceksin hiç birşeyin tadı kalmaz. Kendi ailene nişanlının ailesiyle ilgili hiç olumsuz birşey yansıtma. Nişanlınada olumsuz şeyler söyleme gider ailesine söyler bir anne bana oğlunun söyleyeceklerini tavrını az çok bilir, senin söylettiğini bilirler, senin düşüncelerini anlıyacakları için tatsız şeyler olmasın. Evlilik de en önemli şey huzur.
Birde siz düğünün erken olmasını istediğiniz için bu sefer siz istediniz diyip bütün zorluklarla sizi başbaşa bırakırlar. Biraz bekle herşey yoluna girer en geç 1 ay içinde iş bulunur düğünde olur istediğiniz tarih de şu 1 ay sabret. Şöyle düşün ya yedek subay olsaydı diye düşün o zaman da bekliyecektin.
geçmiş olsun çok dikkat et kendine stankicim...
evet bende yansıtmıorum zaten aıleme huzursuzluk olmasın diye kendi kendimi yiğip bitiriodum ama artık onuda yapmayacagım ...
onların derdi gökhanın iş bulup her şeyi gökhana aldırmak kendi evlatları için bile olsa para harcamak istemıolar borca girmek istemiolar huyları öyle gökhan bana hep derdi de inanmazdım şimdi nişanlıyım içlerindeym ve askıma hak veriyorum kendi basımıza cabalıcaz artık
aman almasınlar bişey boşver ya sonra da yaptık ettik lafları bitmez. az sabredin kendiniz yapın kafanız rahat olsun, kimseye de malzeme vermemiş olursunuz...
Nenam haklısın öyle yapalım tek tek bi defter tutup yazalım..
eda geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?