347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber hayırlı olsun
maaş önemli değil canım zamanla artar tecrübe çok önemli şimdi dediğin gibi

gizcim harika bir haber verdin bize süper oldu hadi allah utandırmasın hayırlı işler şimdiden bak her şey yolun da gidiyor mutlu oldum adınıza ya benimkide bugün itibariyle firmalara başvuru yapıo bakalım ne zaman bulucak

eşim bugün ayrılış muayenesine girmiş dün son nöbetini tutmuş yarın terhis çarşısı var. Bitiyor mu ne askerlik.

kızlar çok sevinçliyim inanın beklemiyordum adam eylül diyordu dank etti onada çok sevindim çok inanamıyorum bir işe girdi artık hazırlıkalrımız hızlanır

kızlar çok sevinçliyim inanın beklemiyordum adam eylül diyordu dank etti onada çok sevindim çok inanamıyorum bir işe girdi artık hazırlıkalrımız hızlanır

çok iyi olmuş e artık sizde bşyler yaparsnz enişte işli güçlüdaha ne olsun ki

Canımmmm gözün aydınnnn. Çok hızlı olmuş

evet hızlı oldu inan şok oldum ben hala askerim diyip duruyoo şakasına pazartesi başlıcak dinlensin başlasın cumartesi çalışırmı aceba bende bunu merak ediyorum :)))))

nenam allah razı olsun çok saol bizim çok ihtiyacımız avrdı istediğimiz öyle büyük maaş değildi her mühendisin işe girişte aldığıyla aynı mikatr bize şimdilik yetecektir

Giiiiiizzzz inanamıyorum canım çok sevindim allahım bende böyle bir haberle gelmek istiyorum. Darısı başımıza.

ya gizcim tecrübesi olmayan birinin aldgı maaş çokta önemli değil siz başlangıcı yaptnz buna sevinin ilerde ne paralar kazanır o hiç para vermeseler bile siz tecrübe edinicek ona bakın yine az cok bi maaşıda var öenmli olan bu harika yani...

benm nişanlım stajını burger kıng de yapmıştı 5 kuruşta vermemişlerdi yani ama burger king olması ona cok iş fırsatları sundu....

ecemmm canım gam umudum yoktu inan yaniii hiç bilmiyordum bile gireceğini bendi tufaya getirdi baskı bile yapamaıdm kızmaya hazırlıcaktım 1 2 ay sonra kendimi

nena inan şaşkınım vallla ya şükür adım atabilecez artık cidden yaaaa rahatladım

Benimki en kötü ihtimalle eski işine geri dönecek. İşinin maddi imkanları iyi ama haftada 1 gün izni ve arada gece vardiyaları var. Ben cumartesi pazar tatili olan bir iş istiyorum hafta sonları sosyal faliyetlerimiz ve şehir dışı kaçamaklarımız olsun diye ama eski iş yerinin sağladığı maaşdan daha iyi bir iş bulamazsa yine oraya girecek yapıcak birşey yok.

Çok sevindim canım benim ya hazırlıklar başlasın artık giz nişanlanıyor.

Kızlar takipteyiizz yzamadım giz hayırlı olsun canım çok seviindiimmm herşeyinii paylaş bizimlee onlarada şafak sayalım evlilik ve sonrakileree

Son düzenleme:
Selam fıstıklarım

ben geldim nasılsınız ? keyifler ne alemde ? bendne iyilik diyeyim iyi olsunn , sevgilim cumartesi akşamı evimizdeydi , inanılmaz duygu yoğunluğu yaşadımm , çookk özlemişim sevdiceğimi çooooookk ,evim aydınlandı ,yüreğim aydınlandı ,ruhum aydınlandıı , harika bi duyguydu benim için

bu kadar sevinç yaşarken , 3-4 gündür bulutların üstündeyken malesef dün yengemin acı haberini aldım , duygularım karma karışık oldu , cenazeyede gidemedik , buralardayız halen , ne diyelimm hayat bazen en güzel zamanlarda bir şekilde en acı yanını gösterebiliyor , Rabbim herkesin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşAllahhh

umarım herşey yolundadır , öpüyorum herkesii

Başın sağolsun canım... ben iyiyim çok şükürrrr... 63lü kiloya düştüm sonunda

Allah rahmet eylesin canım.

Benim doğduğum gün dedemin babası ölmüş seni kucağıma aldım hem sevinçden ağladım hem babama ağladım der. Hayat insana karmakarışık duygular yaşatabiliyor ne yazıkki.

Allah sevdiklerine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…