347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya usulüyle siz gelseniz diğerlerine gelme deyemeyiz çok kalabalık olacağız başbaşa görüşelim denecek, yada herkes gelecek öyle birine gel birine gelme dersen sonra başınızın etini yerler Ama sıkıntı yapma herşey olucağına varıyor.

sıkıntı ettim işte inşallah iyi olur....

aa bende geliyorum her akşam bakıyorum kimsecikler yok

canım yer ayarlamadık galiba vazgeçtik. 2 geceye 1800 verceğimize yatak odasına tv falan alırız dedi nişanlıcık bende haklı buldum kendisini

çok pahalıymış gerçekten,

sonra tv ye gigiturk aboneliği yaptırırsa bütün lig maçlarını izlemek zorunda kalmayın

çok pahalıymış gerçekten,

sonra tv ye gigiturk aboneliği yaptırırsa bütün lig maçlarını izlemek zorunda kalmayın

canım o Allah ın emri zaten yaşayamaz o maç izlemeden, bide bu 3d çıktı, geçen akşam gs-bjk maçını 3 boyutlu seyretti evde anlata anlata bitiremedi yandık yani

ii akşamlar fıstıklarr

en son girdiğimden beri 3 sayfa yazılmışş oo dedim ne güzel bi okuyayım bakalım neler olmuş

canım o Allah ın emri zaten yaşayamaz o maç izlemeden, bide bu 3d çıktı, geçen akşam gs-bjk maçını 3 boyutlu seyretti evde anlata anlata bitiremedi yandık yani

geçen akşam gs-bjk maçına eşimin abisi çağırdı bizi oda abonelik yaptırmış. Ben maç izlerken kendimi kaybederim iyiki gitmemişiz yenildik Allah'dan eşimle aynı takımlıyız ve eşim fanatik değil. Yoksa bu futbol evlilik için zararlı birşey.

kızlar iyi akşamlar bugün çılgın sevgilim güzel laflarıyla utandırdıda utandırdı beniii ya kıpkırmızı bir kız oldum ben sıklyom utanıyom en son yahu giz telde benim konuştum canavar kim dedi ağzım açık güldürdü beni deliii

tripli zara montta çok güzelmişşş

chelzy canım enişteye kavuşabildinmi bide madam coco dün msj attı bende hemen havlular aldım çeyize güle güle kullanalım bir adet madam cocodan battaniye almıştım çok yumuşacık

duygu canım çok ama çok sevindim çok güzel bir haber bu canım bizde aceba benmki tekmi gelse yoksa ailesiylemi bize gelse diye düşünüyoruz babam her ikisinede ok demiş anneme sölemiş

merve çok pahalı yok yaaaaa gerek yok gitmeyin kuzu yaaaa italya turu gibi bişi italyada 700 euro ahahah italyaya gidin en olmadı :)))))

hepicğinizi özledim kocaman öptüm mutluyum yaaaaa şükrediyorummmm

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun. Erkek arkadışınız, nişanlınız, eşiniz işinden askere gitmek için ayrıldıysa işsizlik maaşı için internetten başvursun yakın zamanda iş bulur inşallah tabide. Bulamazsa da 1-2 ay harçlık olur.

bencede çok zararlı ama anlatamıyorum benimkine aslında yatak odasına tv almasak daha mı iyi olur karar veremedim onada. lg den çok güzel beyaz bi tv buldum , beyaz yatak odası takımıyla hoş olur diye düşündüm tatil parasıyla onu alcaz. bugun de 2 tane yastık aldık , 2 tane kuş tüyü almıştım bunlar da değişik olsun diye bastırınca elinin izi çıkıp sonra eski haline geri dönenlerden aldım.

hergün sabahın köründe seminere gidince erkenden uykum geliyo yaaa perşembe son Allahtan sonra rahat rahat uyucammm

soğukta ne zordur erkenden gitmek. neyseki 2 güncük daha. sonra bol bol uyursun artık

valla öyle canım ya bide yarıyıl tatili oldugu için okulda da sadece bi sınıfın kaloriferini açıyolar bina buz gibi oluyo ısınmıyo hiç ders dinlerken de donuyoruz, çok şükür 2 gün sonra bitiyo bu azap

oyyy o daha kötüymüş. kalan tatilde iice dinlenir bol bol uyur acısını çıkartırsın artık

spora giden kızlar gelişmeler nasılll??? bende bugün bi spor merkeziyle görüştüm baya süper biyer zumba, pilates, yoga, spinning gibi grup dersleri de var, başlasammı başlamasammı bi türlü karar veremedim. aslında çok istiyorum ama en az 1 yıllık üyelik yapıyolar o kadar da gidebilirmiyim bilmiyorum. cihanı da ikna etmeye çalışıyorum ama o da işten sonra o kadar yol gelip gidemem eve diyo

bende uzun zamandır düşünüyorum yazılmayı aylardır hep erteledim ama şubat sonu gibi başlayım diyorum

senelik değilde ilk aylık falan deneme amaçlı kayıt olsa çok iyi olur aslında. bende devam edermiyim zor gelir mi falan die ikilemde kalıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…