347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte bunlar aylık yapmıyomuş senelik en az dedi. benim de gitmem lazım artık bi disipline girmem lazım ya seneye gelinlik giycem bu kilolarla olmazzz

işte bunlar aylık yapmıyomuş senelik en az dedi. benim de gitmem lazım artık bi disipline girmem lazım ya seneye gelinlik giycem bu kilolarla olmazzz

yazıl gitsin canım yaa belki hoşuna gider devam edersin iyi olur

bende hiç gidip konşmadım evin yakınnda 2 tane var ama senelik mi yapıyorlar bilmiyorum. gelinlik için herşeye katlanıcaz napalım, benimde sıkılaşmam lazım böyle olmuyo

bende başkoycam bu işe yapcak bişey yok koşcam koşcam vercem kiloları

ben hep hani derler ya tek yastıkta kocayın dedikleri yastıktan olsun istemişimdir ama hiç bir yerde yok

zumba süper ya ben internetten videolarına bakıyorum çok eğlenceli. Halk oyunlarına gidiyordum bu dönem bıraktım seneye gidermiyim bilmiyorum ama bende plates düşünüyorum, sanırım sadece düşünmekle kalıcam.

Bu aralar tam olarak ne istediğimi bilmiyorum kafam çok karışık, herşeyi düşünüp sonra vazgeçiyorum.

başla canım hem vakit geçirmiş olursun hem kafan dağılmış olur.

ben hep hani derler ya tek yastıkta kocayın dedikleri yastıktan olsun istemişimdir ama hiç bir yerde yok

aa ben görmüştüm geçen sene onlardan satan biyer, hemde acayip güzel kılıfları vardı üstünde, arkadaşım evlendiğinde ona alıp düğünde eline vercektim de nişanlım tutturdu ayıp olur diye o yüzden daha normal bişey aldım. dur bi bakınıyım bulurum belki

eskiden yaparlarmış kız çeyizlerine hep onlardan kullanırlarmış

anneannem hala öle tek uzun yün yastık kullanıyor diğerini sevmiyormuş

demi yaa bende öyle düşünüyorum ama her ay başlıcam diyorum kalıyo

Ya sporu kilo vermek için düşününce sanki görev gibi geliyor ama istediğin eğlenceli bir spor yapınca koşa koşa gidiyorsun. Bizim iş yerinde bir kadın var akşam olsunda spora gidiyim diye saat sayıyo.

Burnum akıyorrrr:2::2::2::2::2: kim gönderdi hastalığı bana söylesinnnnnn

Kızlarrr ya ben kına da ne giyeceğim 110 gün kaldı acayip stres başladı bende

Ya sporu kilo vermek için düşününce sanki görev gibi geliyor ama istediğin eğlenceli bir spor yapınca koşa koşa gidiyorsun. Bizim iş yerinde bir kadın var akşam olsunda spora gidiyim diye saat sayıyo.

imreniyorum öyle olanlara
benim en yakın arkadaşımda öyle senelerce spora gitti severek hatta giderkende bisikletle gidip geliyordu yaz oldu mu. fiziği süper hatta birde minik bebişi var kimse doğum yapmış demez maşallah valla
ben bi odadan ötekine gidicem diye üşeniyorum resmen

Burnum akıyorrrr:2::2::2::2::2: kim gönderdi hastalığı bana söylesinnnnnn

Kızlarrr ya ben kına da ne giyeceğim 110 gün kaldı acayip stres başladı bende

Kabarık mı giycen düz birşey mi?

Bizim burda bir gelinlikçi var, çok pahalı ama güzel gelinlikleri ve kına nişan elbiseleri var bazen sizin için bakıyorum ve yorum yapıyorum beğenirler mi acaba diye

geçmiş olsun canım. iş güç koştrurken kapmışsındır

oyy ne güzel bi stres o öle

Kabarık mı giycen düz birşey mi?

Bizim burda bir gelinlikçi var, çok pahalı ama güzel gelinlikleri ve kına nişan elbiseleri var bazen sizin için bakıyorum ve yorum yapıyorum beğenirler mi acaba diye

Sağolun canlarımm... Düz olmasın ama kabarık olunca da ayağımı geçmesin basıp düşerim valla

Abartmıyorum bizim iş yerinde bir kadın hamileydi ben o zaman bu iş yerine yeni başlamıştım kadının hamile olduğunu 7 aylıkken farkettim. Kadın doğum yaptı geldi kimse demez yeni doğum yapmış diye. Özenmemek mümkün değil.

Sağolun canlarımm... Düz olmasın ama kabarık olunca da ayağımı geçmesin basıp düşerim valla

ayy ne kadar eğlencelidir elbise seçmek yaaa mesela ben hayatta elbisemi kırmızı istemem, bindallı zaten kırmızı bordo falan oluyo genelde elbisem farklı bi renk olsun ama şimdi düşününce ne renk olsun bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…