bende uzun zamandır düşünüyorum yazılmayı aylardır hep erteledim ama şubat sonu gibi başlayım diyorum
senelik değilde ilk aylık falan deneme amaçlı kayıt olsa çok iyi olur aslında. bende devam edermiyim zor gelir mi falan die ikilemde kalıyorum hep
işte bunlar aylık yapmıyomuş senelik en az dedi. benim de gitmem lazım artık bi disipline girmem lazım ya seneye gelinlik giycem bu kilolarla olmazzz
yazıl gitsin canım yaa belki hoşuna gider devam edersin iyi olur
bende hiç gidip konşmadım evin yakınnda 2 tane var ama senelik mi yapıyorlar bilmiyorum. gelinlik için herşeye katlanıcaz napalım, benimde sıkılaşmam lazım böyle olmuyo
bencede çok zararlı ama anlatamıyorum benimkineaslında yatak odasına tv almasak daha mı iyi olur karar veremedim onada. lg den çok güzel beyaz bi tv buldum , beyaz yatak odası takımıyla hoş olur diye düşündüm tatil parasıyla onu alcaz. bugun de 2 tane yastık aldık , 2 tane kuş tüyü almıştım bunlar da değişik olsun diye bastırınca elinin izi çıkıp sonra eski haline geri dönenlerden aldım.
spora giden kızlar gelişmeler nasılll??? bende bugün bi spor merkeziyle görüştüm baya süper biyer zumba, pilates, yoga, spinning gibi grup dersleri de var, başlasammı başlamasammı bi türlü karar veremedim. aslında çok istiyorum ama en az 1 yıllık üyelik yapıyolar o kadar da gidebilirmiyim bilmiyorum. cihanı da ikna etmeye çalışıyorum ama o da işten sonra o kadar yol gelip gidemem eve diyo
bende uzun zamandır düşünüyorum yazılmayı aylardır hep erteledim ama şubat sonu gibi başlayım diyorum
senelik değilde ilk aylık falan deneme amaçlı kayıt olsa çok iyi olur aslında. bende devam edermiyim zor gelir mi falan die ikilemde kalıyorum hep
ben hep hani derler ya tek yastıkta kocayın dedikleri yastıktan olsun istemişimdir ama hiç bir yerde yok
başla canım hem vakit geçirmiş olursun hem kafan dağılmış olur.
ben hep hani derler ya tek yastıkta kocayın dedikleri yastıktan olsun istemişimdir ama hiç bir yerde yok
demi yaa bende öyle düşünüyorum ama her ay başlıcam diyorum kalıyo
eskiden yaparlarmış kız çeyizlerine hep onlardan kullanırlarmış
anneannem hala öle tek uzun yün yastık kullanıyor diğerini sevmiyormuş
Ya sporu kilo vermek için düşününce sanki görev gibi geliyor ama istediğin eğlenceli bir spor yapınca koşa koşa gidiyorsun. Bizim iş yerinde bir kadın var akşam olsunda spora gidiyim diye saat sayıyo.
Burnum akıyorrrr:2::2::2::2::2: kim gönderdi hastalığı bana söylesinnnnnn
Kızlarrr ya ben kına da ne giyeceğim 110 gün kaldı acayip stres başladı bende
geçmiş olsun tatlımmmsana güzel bi hürrem kıyafeti bulalım kına için
geçmiş olsun canım. iş güç koştrurken kapmışsındır
oyy ne güzel bi stres o öle
Kabarık mı giycen düz birşey mi?
Bizim burda bir gelinlikçi var, çok pahalı ama güzel gelinlikleri ve kına nişan elbiseleri var bazen sizin için bakıyorum ve yorum yapıyorum beğenirler mi acaba diye
imreniyorum öyle olanlara
benim en yakın arkadaşımda öyle senelerce spora gitti severek hatta giderkende bisikletle gidip geliyordu yaz oldu mu. fiziği süper hatta birde minik bebişi var kimse doğum yapmış demez maşallah valla
ben bi odadan ötekine gidicem diye üşeniyorum resmen
Sağolun canlarımm... Düz olmasın ama kabarık olunca da ayağımı geçmesin basıp düşerim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?