347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim bi arkadaşım var ikinci doğumuna 6 hafta kaldı montla falan görseniz hayatta inanmazsınız hamile olduğuna toplam 7 kilo aldı şu ana kadar bu biraz genetik galiba

iki kıyafet olacak bi abiye diğeri işte bindallı..bindallı işi kolay da diğeri ne olacak :44::44::44::44::44: hint işlerini hiç sevmiyorum ben mesela

Benim bindallım lacıvertti 3 etek mi 5 etek mi ne, çok rahattı diğer kına elbisem kabarıktı tek iyi yanı kına sonuna doğru topukluları çıkartıp sporları giydim farkedilmedi halay çektim bol bol

kızlar bizim 2 düğün olucak allah nasip ederse ve ben istanbuldaki düğünde kına ile birlikte olsun istiyorum. hem gelinlik hem bindallı giyerim diyorum olur biter :=)

benim bi arkadaşım var ikinci doğumuna 6 hafta kaldı montla falan görseniz hayatta inanmazsınız hamile olduğuna toplam 7 kilo aldı şu ana kadar bu biraz genetik galiba

İnşallah hamilelik konusunda anneme çekmem, annem hamilelikleri boyunca yattı, çok fazla aşerdi , kız kardeşim de de erkek kardeşim de de sunni sancıyla doğum yaptı. Sunni sancı berbat bişeymiş. Birtek ben normal olmuşum.

Ben sarışınım o yüzden bana koyu renkler güzel oluyor laciverte yakın bi mavi olabilir yada mor

ya allahtan sunni sancı ile sonunda doğurmuş. okadar sunni sancı acısını çekip ve sonunda sezeryana girenlerde var canım.. benim kuzenim meslesa.

benim kına elbisem kırmızı olduğu için bindallım lacivertti bindallının değişik renkleri de var. Artık çok fazla bindallı giymiyorlar kına gecelerinde ama ben seviyorum.

kızlar anneye çeker diye bi laf varya ben yengeme çekeyim 0 bulantı sanki oynamaya gider gibi yapmış 4 çocuğu da 2sine şahit oldum.. ama annem 9 ay kusan bi insan.. küçük kardeşimde serumlarla yaşadı su içemedi kadın yaaa

Bende topuklu ayakkabı sorunu da var yürüyemiyorum arkadaş o platformlarla düşersem beni keser benimki oynama davasına düştüm diye Aman Allah korusun da

ee bende yürüyemiyorum hiç topuklum yok mesela bir kez giymiştim üniden mezun olduğumda ha ha :=) ben düğün için 2 ayakkanı alcam ki bir babet birde topuklu topukluları foto çekiminde giyerim diyorum :=)

ya allahtan sunni sancı ile sonunda doğurmuş. okadar sunni sancı acısını çekip ve sonunda sezeryana girenlerde var canım.. benim kuzenim meslesa.

Ay o çok kötüymüş ya. Benim arkadaşım son ana kadar normal doğum diye girdi doğumda kordon bebeğin boynuna dolandı sezaryan oldu. Hiç belli olmuyor. Bu forumdaki şeyleri okuyunca da korkuyorum. Bazen hiç birşey bilememek daha iyi oluyor galiba cahil cesareti oluyor. Bazen doğum yapacaklarla konuşunca onlardan çok şey bildiğimi farkediyorum okuya okuya herşeyi

ben birde bu olayları gördüm canım.. doğum olayını gördüm sezeryan gördüm.. yani ama korkmuyorum allahın izniyle herşey olur bence iyi düşünelim iyi olsun

karedenizli bir komşumuz var oğlanı bulana kadar doğurmuş 9. çocuk erkek olmuş. Bazen kadına bakıp içimden diyorum sen nasıl bir kadınsın teyze diye Helal olsun

Babet konusunu ihmal etmeyin, kına düğün olaylarında babet candır. Hatta tarz olsun diye bazıları gelinliğin altına converse giyoyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…