Abartmıyorum bizim iş yerinde bir kadın hamileydi ben o zaman bu iş yerine yeni başlamıştım kadının hamile olduğunu 7 aylıkken farkettim. Kadın doğum yaptı geldi kimse demez yeni doğum yapmış diye. Özenmemek mümkün değil.
iki kıyafet olacak bi abiye diğeri işte bindallı..bindallı işi kolay da diğeri ne olacak :44::44::44::44::44: hint işlerini hiç sevmiyorum ben mesela
ayy ne kadar eğlencelidir elbise seçmek yaaamesela ben hayatta elbisemi kırmızı istemem, bindallı zaten kırmızı bordo falan oluyo genelde elbisem farklı bi renk olsun ama şimdi düşününce ne renk olsun bilemedim
benim bi arkadaşım var ikinci doğumuna 6 hafta kaldı montla falan görseniz hayatta inanmazsınız hamile olduğuna toplam 7 kilo aldı şu ana kadar bu biraz genetik galiba
ayy ne kadar eğlencelidir elbise seçmek yaaamesela ben hayatta elbisemi kırmızı istemem, bindallı zaten kırmızı bordo falan oluyo genelde elbisem farklı bi renk olsun ama şimdi düşününce ne renk olsun bilemedim
İnşallah hamilelik konusunda anneme çekmem, annem hamilelikleri boyunca yattı, çok fazla aşerdi , kız kardeşim de de erkek kardeşim de de sunni sancıyla doğum yaptı. Sunni sancı berbat bişeymiş. Birtek ben normal olmuşum.
Benim bindallım lacıvertti3 etek mi 5 etek mi ne, çok rahattı diğer kına elbisem kabarıktı tek iyi yanı kına sonuna doğru topukluları çıkartıp sporları giydim farkedilmedi halay çektim bol bol
Ben sarışınım o yüzden bana koyu renkler güzel oluyor laciverte yakın bi mavi olabilir yada mor
İnşallah hamilelik konusunda anneme çekmem, annem hamilelikleri boyunca yattı, çok fazla aşerdi , kız kardeşim de de erkek kardeşim de de sunni sancıyla doğum yaptı. Sunni sancı berbat bişeymiş. Birtek ben normal olmuşum.
kızlar bizim 2 düğün olucak allah nasip ederse ve ben istanbuldaki düğünde kına ile birlikte olsun istiyorum. hem gelinlik hem bindallı giyerim diyorum olur biter :=)
benim arkadaşım pembe kabarık elbise giymişti
Bende topuklu ayakkabı sorunu da var yürüyemiyorum arkadaş o platformlarla düşersem beni keser benimki oynama davasına düştüm diyeAman Allah korusun da
ya allahtan sunni sancı ile sonunda doğurmuş. okadar sunni sancı acısını çekip ve sonunda sezeryana girenlerde var canım.. benim kuzenim meslesa.
Ay o çok kötüymüş ya. Benim arkadaşım son ana kadar normal doğum diye girdi doğumda kordon bebeğin boynuna dolandı sezaryan oldu. Hiç belli olmuyor. Bu forumdaki şeyleri okuyunca da korkuyorum. Bazen hiç birşey bilememek daha iyi oluyor galiba cahil cesareti oluyor. Bazen doğum yapacaklarla konuşunca onlardan çok şey bildiğimi farkediyorum okuya okuya herşeyi
kızlar anneye çeker diye bi laf varya ben yengeme çekeyim 0 bulantı sanki oynamaya gider gibi yapmış 4 çocuğu da 2sine şahit oldum.. ama annem 9 ay kusan bi insan.. küçük kardeşimde serumlarla yaşadı su içemedi kadın yaaa
karedenizli bir komşumuz var oğlanı bulana kadar doğurmuş 9. çocuk erkek olmuş. Bazen kadına bakıp içimden diyorum sen nasıl bir kadınsın teyze diyeHelal olsun
bizim bir komşunun 12 birinin ise 14 cocuğu var canım :=)
Oy oyyyyy sizin komşularda maşallah. İnsan çocuklarının ismini unutur ya. Bir sınıf mevcudu. 11 kişilik futbol takımı hatta 1 fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?