bizim bir komşunun 12 birinin ise 14 cocuğu var canım :=)
Neeeeee.... bu konu açıldı şimdi evde kardeşim diyor abla bol yeğen isterim tamam dedim sen iste hemen
Kızlar ben yatıyorummm dinlenmem lazım burnum akıyoriyi geceler öptüm
herkese iyi geceler kızlarr ben kaçıyorummm
İyi geceler, bizde bol teyze olmak istiyoruz şekerim
önce sen bizi bi teyze yap da sonra bizde seni yaparız
duygucm başlıyo serüveen hadi hayırlıı olsuunn çok sevidniimm
bindallı ben çok seviyorum yaa kınaya bi anlam katıyo benceee giyelim kızlar giyelim bindallııı
Canım darısı başına artık senden bekliyoruz güzel haberler. Bindallı giymeden gelin olunur mu ben giyeceğim valla.
sağol canım teşekkür ederim..Günaydın şekerler...
Duygucuğuma tanışmaya mı geliyorlarmış, ay çok sevindim. Hayırlı olsun canım benim.
Bizim tanışma şöyle olmuştu canım. Gündüz oturmasına kayınvalidem ile nişanlımın halası gelmişti. Ben kayınvalidemle 1 sene falan öncesinden tanışıyordum, halayla falanda ama annemi tanımıyorlardı onunla tanışmış oldular. Gün kararlaştırıldı 2 hafta sonra akşam istemeye geldiler. 2 hafta sonrada nişan yapıldı.
Hümeyram'da gelin oluyormuş maşallah kızlarımıza her birini veriyoruz tek tek. Benim arkadaşım bindallısını çok pahalıya almıştı lacivert bana kaldırdı hatta onu, kimseciklere vermiyor. Onunkini giyedebilirim bizimkilere aldırtadabilirim açıkçası bilmiyorum. Kırmızıyı herkes giyiyor, lacivertte hoşuma gitmiyor değil o yüzden. Bindallı işi kolay da en önemlisi abiye. Onu orjinal birşey almak istiyorum.
duygucm başlıyo serüveen hadi hayırlıı olsuunn çok sevidniimm
bindallı ben çok seviyorum yaa kınaya bi anlam katıyo benceee giyelim kızlar giyelim bindallııı
Canım darısı başına artık senden bekliyoruz güzel haberler. Bindallı giymeden gelin olunur mu ben giyeceğim valla.
sağol canım darısı sana inşallah.
İnşallah canlarım hayırlsıylaa o heycanımıda paylaşıcam sizinleee
hayıırr canım taa bir zamanlar şubat dye konuşmuştuk bakalım ne olucak bu ayseni görmeye geldi mi canım
hayıırr canım taa bir zamanlar şubat dye konuşmuştuk bakalım ne olucak bu ay
ben geleyim demiştim askerlk bittktn bi hafta snra ben gelicem planını ertele biraz istersen flan demişti o yüzden askıya aldm canım gitmeyi bana kalsa 10 kere gittiydm ah ben
sabredyorm şuan kuşum görüşemezsek buu ay öyle yapıcm artk, dayanmak zorundaymda brazckSenin geleceğin yok ben geliyorum de git sen. Canım valla askerlik biteli 2 hafta oldu ben olsam dinlemez dayanamaz giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?