347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuşlarr ya ben çok boşladım burayı bşyleri kaçırıyorum yogunluktan geriye dönükte okuyamıorum güzel bşyler oluo belli ama noluo anlamıyorum ki dyyg başına gelen güzel şey her neyse hyrlı olsun

hüm hüm de kına salonu tutmuş sanırım o da hyrlı ugurlu olsunnn

bnde gelişme yok hiç nişanlıma iş arıoruz hala patronum eşi insan kaynakları müdürü 5 koldan çabalıoruz iş bulcaz die bakalım

dün hani dedim ya bebek için işaret bekliyorum diye bebek başına teşvik geliyormuş başbakan işaret gönderdi

Günaydın canlar. Dün o kadar kalabalıktı ki anlatamam. 70 kişi falandık sanırım bir evde ve deli hazırlık yapılmış biz gittiğimizde ev dağınıktı meğerse öğlende bir bu kadar misafir ağırlanmış. Bebiş yorgunluktan kucaktan kucağa atlamaktan yorgun düşmüş uyuyordu.

Fotoğraflarını yüklesinler paylaşacağım. Benim aldığım mont çok sükse yaptı. Giydirdiler fotoğraflarını bile çektiler. Bunun büyükler için olanı yok mu dediler. En güzel hediyeyi biz almışız farkında olmadan. Çoğunluk sesli oyuncaklardan almış.

Bu arada doğum günü değilde sanki christmas falan kutladık. Şaraplar, rakılar, jack daniels'lar ve muhteşem bir sofra. Eve gittiğimde saat 01:00 falandı. Yattığım yeri beğendim. Sabah çok zor oldu kalkmak.

Bizimkini sıkıştırıp duruyorum bu ara yerimizi tutalım, sen o arada işe gir diye. Yer bulamıcaz diye korkuyorum. Kesin giricem diyo emin konuşuyor, o zaman tutalım diyorum bende. Şu sıra indirimler varken yemek odamı da beğendim ama alamıyoruz daha kredi çekilmedi diye. Bekle bekle sıkıldım artık. Ne zor dönemlermiş bunlar.

şu an canım ia.gorusmesi.yapıyor bende.onu bekliyorun Allah im güZel.sonuçlar aliriz inşallah

tripliim ne güzel vakit geçirmişsiniz. hediyende beğenilmiş gerçekten işe yarar güzel bişeydi iyi günlerde giysin. oyuncak falan sürekli alınabilecek bişey zaten

hümm hadi bakalım sizden de hayırlı haberleri bekliyoruz

şu an canım ia.gorusmesi.yapıyor bende.onu bekliyorun Allah im güZel.sonuçlar aliriz inşallah

Canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Çok güzel geçti canım ben kalabalık aile ortamını çok severim zaten. Mutlu bir tablo vardı dün akşamda.

Hediyemin beğenileceğini tahmin ediyordum da bu kadar beğenileceğini tahmin etmiyordum açıkçası. Herkes bir şey sorduğu ve söylediği için o an içinde değişim kartı var demeyi bile unuttum sonradan faceten mesaj attım.

selam canımm
ben bildiğin gibi şafak saymaya devam :)) sen nasılsın ?

canım bizim ki bitti şükürler olsun artık. inşallah sende tez zamn da sevdiceğine kavuşursun. şimdi ataması oldu işe başlamasını bekliyoruz artık. yavaş yavaş düğün hazırlıkları başladı bakalım...

amin canım sağolasın

ayy çok sevindim hayırlı olsun. nereye oldu ataması? başlasın başlasınn

selam kızlarrrr sınav süper geçti milli eğitim şube müdürü sağolsun söyledi bütün cevapları

teşekkür ederim canım. çankırıya atandı. ben ankarada oturuyorum. yakın oldu şükür. senin nişanlın atandı mı ne yaptı yada yapmayı düşünüyor canım...

valla süper olmuş yakın olması canım..

nişanlım şubat 2011 de atandı izmire çok şükür gelince iş derdimiz yok Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…