dün hani dedim ya bebek için işaret bekliyorum diyebebek başına teşvik geliyormuş başbakan işaret gönderdi
selam kızlarr yarın sınavım var şans dileyin banaaaa
selam kızlar nasılsınızzzz
Günaydın şekerler...
Duygucuğuma tanışmaya mı geliyorlarmış, ay çok sevindim. Hayırlı olsun canım benim.
Bizim tanışma şöyle olmuştu canım. Gündüz oturmasına kayınvalidem ile nişanlımın halası gelmişti. Ben kayınvalidemle 1 sene falan öncesinden tanışıyordum, halayla falanda ama annemi tanımıyorlardı onunla tanışmış oldular. Gün kararlaştırıldı 2 hafta sonra akşam istemeye geldiler. 2 hafta sonrada nişan yapıldı.
Hümeyram'da gelin oluyormuş maşallah kızlarımıza her birini veriyoruz tek tek. Benim arkadaşım bindallısını çok pahalıya almıştı lacivert bana kaldırdı hatta onu, kimseciklere vermiyor. Onunkini giyedebilirim bizimkilere aldırtadabilirim açıkçası bilmiyorum. Kırmızıyı herkes giyiyor, lacivertte hoşuma gitmiyor değil o yüzden. Bindallı işi kolay da en önemlisi abiye. Onu orjinal birşey almak istiyorum.
şu an canım ia.gorusmesi.yapıyor bende.onu bekliyorun Allah im güZel.sonuçlar aliriz inşallah
tripliim ne güzel vakit geçirmişsiniz. hediyende beğenilmiş gerçekten işe yarar güzel bişeydi iyi günlerde giysin. oyuncak falan sürekli alınabilecek bişey zaten
hümm hadi bakalım sizden de hayırlı haberleri bekliyoruz
selam canımm
ben bildiğin gibi şafak saymaya devam :)) sen nasılsın ?
canım bizim ki bitti şükürler olsun artık. inşallah sende tez zamn da sevdiceğine kavuşursun. şimdi ataması oldu işe başlamasını bekliyoruz artık. yavaş yavaş düğün hazırlıkları başladı bakalım...
amin canım sağolasın
ayy çok sevindim hayırlı olsun. nereye oldu ataması? başlasın başlasınn
teşekkür ederim canım. çankırıya atandı. ben ankarada oturuyorum. yakın oldu şükür. senin nişanlın atandı mı ne yaptı yada yapmayı düşünüyor canım...
selam kızlarrrrsınav süper geçti milli eğitim şube müdürü sağolsun söyledi bütün cevapları
selam kızlaaaaar
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir,keyifler yerindedir.
hoşgeldin canımm
oh ohh ne iyi müdürmüş o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?