hoşgeldin sende canımmm
iyiz şükür nasıl olsunn. benim aynı değişik bişey yok. sen nasılsın nasıl gidiyor
hoşbulduk canım.iyiyim bende çok şükür,askerin nasıl her şey yolundadır umarım
bana göre herşey yolunda canım bişeyden bahsetmediği için
özlem tavan yapmış durumda ama(
ayy dimi canım benim yaa geçecek Allah'ın izniyle burda beraber sevineceğiz geldi diye.izne gelmeyecek mi zorunlu kullandıracaklar diyordun bir ara yanlış mı hatırlıyorum
ayy inşallahh
öyle bi bahsetti ama daha bilmiyoruz kesin hepsi kullanılcakmı. mart sonu gibi geleyim dior ama belli değil henüz
kızlar valla dünden beri fena hastayım o yüzden gelemedim bugün de sabah canımı yalnız birakmamak gittim.ama canımız.çok.sıkıldı adam 1200 tl maaş demiş.. canım.askere.gitmeden ilk girdiği ışte bile 1800 kazanıyordu şimdi.askerlik de bitti vasıflı muhendis 2500 falan hakkı yani...belediyeye basvurduk.bakalım.muhendis alimi varmış
geçmiş olsun canım
çok azmış gerçekten. eski işine dönmeyi düşünmüyor mu? hadi bakalım belediye olur inşallah
kızlar valla dünden beri fena hastayım o yüzden gelemedim bugün de sabah canımı yalnız birakmamak gittim.ama canımız.çok.sıkıldı adam 1200 tl maaş demiş.. canım.askere.gitmeden ilk girdiği ışte bile 1800 kazanıyordu şimdi.askerlik de bitti vasıflı muhendis 2500 falan hakkı yani...belediyeye basvurduk.bakalım.muhendis alimi varmış
sağol canım.valla çok.kötü oldum.doktora.falan gittik dolu ilaç verdi.:-- - -( bu sene hiç hasta olmadım.olmadım şimdi geldi çattı :-(
canımın eski işi.küçük bi firmaydi daha büyük kurumsal bi yer istiyor canım da kendini gelistirebilecegi.. adam hem Cvye.bakıp seninle.çalışmak isterim diyor hem gülünç bi miktar para veriyor oldu canım başka... bakalım araştırmalara.devam ediyoruz..
valla süper olmuş yakın olması canım..
nişanlım şubat 2011 de atandı izmire çok şükür gelince iş derdimiz yok Allahtan
bu özel sektörler çok fena yaa köle gibi çalıştırıp kuş kadar maaş veriyorlar
gönlünüze göre bi yer çıkar inşallah karşınıza kısa zamanda
sağol canım dua edelim birbirimize de hakkımızda hayirlisi olsun inşallahçok geçmiş olsun canım,bu ara bir salgın var zaten..
canınızı sıkmayın hayırlısı olur inşallah.
memurlar..nette de oluyor belediyelarin kendi sitelerinde de oluyor... bundan önceki.nick.im 2007hu ydu bunu 1 ay önce falan değiştirdimya belediye ilanlarnı nereden takip ediyorsun canımm, bu arada ben seni tanıyormuyum kullanıcı adını mı değiştrdin sen?:)
merhaba :) gözünüz aydın öncelikle kavuştu bir çoğunuz...ben 349.dönem eşiyim
bir şey merak ediyorum askerden dönen eşleerde sevgililerde olumlu olumsuz bir değişiklik oluyor mu?
Var mı farklılık ?
günaydın canım...çok uyuz bi durum hakkımızda hayirlisi olsun.... canım çok gerilmeye başladı seninki de öyle mi? evleneceğiz daha hala ise giremedim falan bende onu sakinleştıriyorum daha ilk görüşmen diye sabredelim diyeGünaydın cankuşlar bizde hala cevap bekliyoruz. Çok geriliyorum.
ooo sizin zaten iyiymiş. bizim okul falan yeni bitince anca işte bakalım... inşallah sağ salim askerden gelir herşey daha da güzel olur. 2013 çok güzel olacak ben inanıyorum yafu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?