347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sorma canım ya ben bizimkinden daha çok sinir stresim. Bütün gün iş ilanlarına bakmaktan gözlerim ağrıyor. Deli gibi uğraşıyorum bir yer olsun diye. Biraz önce yan tarafımda bir ofis var, bir tanıdığım iş başvurusu yapmak istiyor cv'sini size verebilir miyim dedim. Çocuk kartını verdi mail attım. Her yolu deniyorum. Belediyenin istek şikayet bölümüne bile cv attım ne olur ne olmaz diye.

kızlar canlarım nasılsnızzz ohh şükür kavuşturuna bnm pc yenilendi programlar yüklendi vs bi türlü foruma adam akıllı giremedim napıosunuz iş güç bulan varmı meraktan çatlıyacagımmm

bende 2-3 gündür boyun tutulmasıyla başım dertte çok agrım var aman allah daha büyük sorunlar vermesin...

bugun nişanlım ilk iş görüşmesine gitti yabancı firma adam zürichten gelmiş büyük bir otelde nişanlımla toplantı yaptı her şey çok olumluydu kararı nişanlıma bıraktı nişanlım da firmanızı inceleyip en geç p.tesi size dönüş yapacagım demişanlıcagnz keyfm yerin de maaş vs.. her şey okeylenmiş adam gökhanı beğenmiş sizinle gercekten çalışmak isterim demiş bzmki de bşyler demiş işte ulan nasıl uyuz oldum her şey okeyse el sıkışsana bizimki sever kendini agırdan almayı töbe töbe şimdi yolda yanıma gelio ben ona bi beeş kardeş yapıştırıym da görsün askerden kazandıkalrı bitti kaldıkmı parasz ama bu iş olursa varyaaaa harika olur ama umarım adam vazgeçmez

ece stres yapmayın tatlım oluruna bırakın siz kastıkça süreç uzuo telepatiyi deneyin bnm telepatim kuvvetli beyin gücümle neyi çağırıosam kısmen gerçekleşio çok enteresan yaaaegemen varya izmir'in en iyi işini bulacak güven bana adam doğuştan şanslı izmir'in en güzel kızını buldu zoru başardı iş kolayyyyyyyyyyyy

nenacım hayırlısı olsun canım inşallah olmuş sayılır sizin iş darısı bizimkilerin başınaa

nenacım hayırlısı olsun canım inşallah olmuş sayılır sizin iş darısı bizimkilerin başınaa

valla ben olmuş gibi bakmıyorum kesin zürichli vaz geçecek vay başıma gelenlerrrr ya kardeşim işçisin gir çalış neyine bakacan firmanın evlenecez eşya almadık daha yahu... şaka bi yana hyrlısıyla başlar inş... sizinkiler de çabucak bulsun ve kızla rbılıomusunuz kısmet bu işler cok kasmayın yavaşça olsun sağlam olsun bizimki kariyerden,secret cv den,yenibir işten hep başvurular yaptı sağlam firmalara bi 100 e yakın bavurmustur ama bu adam gökhann cvsini görüntülemiş gökhan bu adamn firmasına başvuru dahi yapmamış şans kısmet yaaa hyrlısı olsun hepimiz için....

Şans kısmet kesinlikle canım evet hayırlısı olsun ya geç olsun sağlam olsun dediğin gibi

Eşim günlere katılmaya başladı Bugün annesinde gün varmış, akrabalar arasında gitmiş oturmuş oturmuş gelmiş

Akşama kadar türk film izliyor

İşten gelince soruyorum ne yapıyon bey diye

Bu durumun en güzel yanı işten eve gelince sofra hazır oluyor benimki benden iyi yemek yapmaya başladı

3 kere iş görüşmesine gitti haber bekliyoruz. Bu ay benim maaşıma zam yapacaklar ilaç gibi geldi.

Varyaaa iş güç maddi durum Allah biliyor ya çok kafama takmıyorum eve gelince kapıyı açıyorya evde olduğunu biliyorum ya şu an bu yeterli. Dün dedim geleli 1 hafta oldu sadece 7 hafta mühlet veriyorum dedim gülüyor sırıtık

Birde eşim çok kilo vermiş gören üzülüyor gören üzülüyor annem geçen aradı kızım çocuğa iş iş diye baskı yapma biraz kendini toplasın diyor tamam anne dedim

canım valla benimki biraz farklı ama pek iyi yönde değil, biraz umursamaz oldu sanki yakında eski haline döneceğini umuyorum
Bu ne sınavıydı canım?

stajyer öğretmenlik temel eğitim sınavı canım

Hahahahaahaaaah çok güldüm canım benim ya, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için şu telapeti gücünü önce Gökhan sonra Egemen için kullanırsan duacın olurum. Beyin gücünle bizimkine de bir el atıver Nenacım yoksa ben çıldıreceğim.

canlar iyi akşamlar herkes iyidir inşallah

mervecim sınavın iyi geçmesine sevindim örtmenim :)

nena canım enişteye maşalllah yaaa benimki ilk iş deneyimi olucak diye hemen atladı yoksa benmkide kendini ağırdan satmayı düşünüyordu bugün onu iş kıyafetleriyle gördüm elektrk geçirmeyen kıyafetleri var riskli bir iş sanırsam çözemedm hiç ibşi anlatmıyor yazılım yapsaydı keşke

ece canım strese girmeyin biliyorum az zamanınız kaldı ama olucak hayatım merak etme sabret dua ediyorum inşallah olucak

benimkinde iyi kötü bir değişme olmadı nasıl bıraktıysam öyle geldi belki biraz sabırlı olmuştur bilinmez ama askerlikten ihç bahsetmiyor sadece askeri sisteme kızıp duruyor :)))))

benim sevgilimde hiç bahsetmiyor askerlikle ilgili. devlet memuru ya bugün gitti iş yerine işe başlama imzasını attı.. bugün itibari ile işe başladı ama çalışmadı bugün. pazartesi çalışmaya başlayacakmış

Günaydın dünün asker yarenleri bugünün gelin adayları.

Gizim çok teşekkür ediyorum canım benim, inşallah dediğin gibi olur. Bizim aramız bozuk benim yüzümden. Bugün dışarı çıkacaktık, yağmursuz bir hava varken bu haftasonu İzmir'de ondada ben su koydum. O işe girmedikçe canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Aramız limoni bu ara. İş yüzünden ben çok gerginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…