- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
geçmiş olsun canım yaa valla bende hapsurmaktan burnumu silmekten yara yaptım burnumu çok kötü oldum yaaadışarda miss gibi güneşli bir hava, birde evde karın ağrısı çeken ben olucak iş mi şimdi
geçmiş olsun canım yaa valla bende hapsurmaktan burnumu silmekten yara yaptım burnumu çok kötü oldum yaaa
günaydın canım...çok uyuz bi durum hakkımızda hayirlisi olsun.... canım çok gerilmeye başladı seninki de öyle mi? evleneceğiz daha hala ise giremedim falan bende onu sakinleştıriyorum daha ilk görüşmen diye sabredelim diye
Sorma canım ya ben bizimkinden daha çok sinir stresim. Bütün gün iş ilanlarına bakmaktan gözlerim ağrıyor. Deli gibi uğraşıyorum bir yer olsun diye. Biraz önce yan tarafımda bir ofis var, bir tanıdığım iş başvurusu yapmak istiyor cv'sini size verebilir miyim dedim. Çocuk kartını verdi mail attım. Her yolu deniyorum. Belediyenin istek şikayet bölümüne bile cv attım ne olur ne olmaz diye.
ay canlarım hüm hümle inciciceği hasta mı olmuş geçmiş olsun sizesaol canım sanada geçmiş olsun
hemende geçmiyo demi meret şey. burnuna ilaç falan sür yumuşasın fena acır o şimdi
nenacım hayırlısı olsun canım inşallah olmuş sayılır sizin iş darısı bizimkilerin başınaa
Şans kısmet kesinlikle canım evet hayırlısı olsun ya geç olsun sağlam olsun dediğin gibivalla ben olmuş gibi bakmıyorumkesin zürichli vaz geçecek vay başıma gelenlerrrr ya kardeşim işçisin gir çalış neyine bakacan firmanın evlenecez eşya almadık daha yahu... şaka bi yana hyrlısıyla başlar inş... sizinkiler de çabucak bulsun ve kızla rbılıomusunuz kısmet bu işler cok kasmayın yavaşça olsun sağlam olsun bizimki kariyerden,secret cv den,yenibir işten hep başvurular yaptı sağlam firmalara bi 100 e yakın bavurmustur ama bu adam gökhann cvsini görüntülemiş gökhan bu adamn firmasına başvuru dahi yapmamış şans kısmet yaaa hyrlısı olsun hepimiz için....
sen benle hiç ilgilenme :-ay canlarım hüm hümle inciciceği hasta mı olmuş geçmiş olsun size
ay canlarım hüm hümle inciciceği hasta mı olmuş geçmiş olsun size
selam kızlarrrrsınav süper geçti milli eğitim şube müdürü sağolsun söyledi bütün cevapları
merhaba :) gözünüz aydın öncelikle kavuştu bir çoğunuz...ben 349.dönem eşiyim
bir şey merak ediyorum askerden dönen eşleerde sevgililerde olumlu olumsuz bir değişiklik oluyor mu?
Var mı farklılık ?
Bu ne sınavıydı canım?
ece stres yapmayın tatlım oluruna bırakın siz kastıkça süreç uzuo telepatiyi deneyin bnm telepatim kuvvetli beyin gücümle neyi çağırıosam kısmen gerçekleşio çok enteresan yaaaegemen varya izmir'in en iyi işini bulacak güven bana adam doğuştan şanslı izmir'in en güzel kızını buldu zoru başardı iş kolayyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?