- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
hiçbirşey yapasım yok, bişeyden zevk almıyorum. dışarı bile çıkasım yok. salı gününden beri dışarı adım atmadım(
ah ah bende bugün gece yine işe gidicem.. canımdan bezdirdi bu iş beni... hergün nefretle gidiyorum bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 24 saat uyumadan ewe gelmeye bıktımmmmmmmmmmmmmmmm insanlarla uğraşmaktan..............
canım yaa işin gerçekten zor Allah kolaylık versin valla ne diyeyim...
ewt cnm öyle psikolojim bozulduki 3 senede.. hergün işe giderken söylene söylene gidiyorum
kıyamam yaaa ....
bir an önce bu hastaneden gitmek istiyorum .. ya 8 den 5 e kadar çalıştım dün ve 9 saatte insan 1 saat oturmaz mı ya.. eve geliyorum pestilim çıkşım ve dinlenemedim akşam 5 sabah 8 e gidicem bugünde
hastane değiştirme şansın falan yokmu canım ya. acilde falanmısın sen bu kadar yoğun oluyo
servisteyim ama hiç farkı yok çok yoğun sürekli iş ççıkıyor yani. tek umudum bir an önce evlenip burdan gitmek.. ama benim 8 ayı geçtim 1 gün bile çalışmaya sabrım kalmadı artık. o derece bıktım
Allah sabır versin canım. yapacak bişey yok. hepimiz bişeylere sabretmiyormuyuz. az daha sabır.
işte öyle bir noktadayım kii sabretmeye gücüm bile yok ben süslenmeden dışarı çıkmazdım şimdi kendime bakıyorum da resmen saçaklı gibiyim... istifa edeyim evde oturayım diyorum bazen
aman sakın istifa falan etmeyi aklına getirme.
geliyor valla canım .. ama okadar okudum diyorum .. bazen diyorum boşuna okumuşum birde üstüne yüksek lisans yaptım ..
bak o kadar emek vermişsin getirme aklına. ne kadar güzel bir mesleğin var iyi taraflarını düşün
bunları düşünüyorum tabi, sağlığım yerinde diyorum ama okadar bıktım kii anlatması çok zor bir ben bilirim bir allah
öyle tabi canım işin içindeki sensin zorluğunu en iyi sen bilirsin. en kısa zamanda bu yoğunluktan kurtulursunda severek gidersin işine inşallah canım
kızlar şu an gülmekten ölüyorum şişli den boğaziçi köprüsüne giden yolda adamlar yol ortasında durmuş muz satıyor ellerinde tek muz sonra çiçek su falan... bi çift kavga ediyordu çiçekci peşinden kosuyor falan... ay valla ankara da yola biri çıkacak da birşey satacak polis anında gelirkenarda değil bi de ya seritlerin ortasında geziyorlar komedi
valla.onu görmedim pepe.satan var balon gibiooo bunlar İstanbul'un olmazsa olmazları, sapanla ok satanda var onlarıda gördün musabahları karşıya geçerken hergün aynı simitçi simit satıyor trafikte animasyoncu gibi kahraman maraş dondurmacılarına taç çıkartır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?