347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla.onu görmedim pepe.satan var balon gibi simitçi de iyiyimis valla

ay bi an gözlerimin önüne geldi hepsiii dün e5 te sıkıştı trafik baktım karşıdan bi amca geliyo elinde birsürü PEPE aşkımmmmmmm sana PEPE alıyımmııııı dedim
bide fındıkçılar var bu ara heryerde, ne kadar luzumsuz şey varsa satıyolar onun yerine köprü trafiğinde besleyici şeyler satsana, sandviç sat, kola meyve suyu falan sat, yazın dondurma sat ama yok yaz kış PEPE, ok-yay ,muz

nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı

nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı

heyyuuu hayırlı olsunn

kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor

en kısa zamanda bende yazıliciiimmm

heyyuuu hayırlı olsunn

kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor

en kısa zamanda bende yazıliciiimmm
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimizi
bi 100 den düşeydim daha çabuk geçicek gibi geliyor

gelir canım o günlerde 100 e ne kaldı şunun şurasında sonra da harita

haklısın valla ama ben çok üşengecim yaa öyle böyle değil

eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :---(

eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :---(

hoşgeldin istanbulumuza canım yarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem

hoşgeldin istanbulumuza canım yarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem

yoksa siz aynı düğünden mi bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…