ooo bunlar İstanbul'un olmazsa olmazları, sapanla ok satanda var onlarıda gördün musabahları karşıya geçerken hergün aynı simitçi simit satıyor trafikte animasyoncu gibi kahraman maraş dondurmacılarına taç çıkartır
valla.onu görmedim pepe.satan var balon gibisimitçi de iyiyimis valla
inciciceği şafak 149 olmuş haydin bakalım
nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı
az kaldı canımmmmmmmm
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimiziheyyuuu hayırlı olsunn
kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor
en kısa zamanda bende yazıliciiimmm
bi 100 den düşeydim daha çabuk geçicek gibi geliyor
nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı
hayırlı olsunyazılmak yolun yarısıdır mı desem
evettt hemide artık 4 ay yazıyoo
aaa tamamlıcam ben o yolu merak etme sennn
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimizi
gelir canım o günlerde 100 e ne kaldı şunun şurasında sonra da harita
şubat 28 gün hemencicik geçicek
hangi sporu yapıcaksın
eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :-- -(
eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :-- -(
hoşgeldin istanbulumuza canımyarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem
hoşbulduk canımhoşgeldin istanbulumuza canımyarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?