347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

GÜNAYDIN kızlar triplii takımına bayıldım güle güle kullan canım beniimm sıradan bişey değil çok hooşş

dün kızını evlendirip gurbete gönderen amcamın eve döndükten sonra ki yorumu: " kız vermekten daha zor birşey soylesin deseler o da boğaz köprüsünü geçmektir"

GÜNAYDIN kızlar triplii takımına bayıldım güle güle kullan canım beniimm sıradan bişey değil çok hooşş

Sağol canım benim, bencede çok farklı diğer takımlara göre. Bernardodan aldım bu arada düşünürseniz bakabilirsiniz. Sadece makinada yıkanmıcak elde yıkamaya uygun ve ben misafir için kullanıcam, kullanımı biraz zor olduğu için sık ve makinada yıkanmaması gerekiyor.

canım bu takımı bende çok beğeniyorum .. aslında almak istiyorum ama fuzulu olucak diye almıyorum ama çok güzel.. ben günlük yemek takımı alırken 2 takım almıştım .. onları kullanabilirim diye düşünmüştüm kahvaltıya

Benim kahvaltı takımım yoktu canım bende ondan aldım. Günlük yemek takımımda bir tane var misafir içinde bir tane, öyle olunca bir tane kahvaltı takımı alayım dedim kendime. Sadece misafirlere kullanacağım zaten çünkü makinada yıkamada sedef olduğu için üstleri çizilirmiş. O yüzden günlük kullanamam.

Ayyy cok begendiiiimmmm kelebek sevdam var zaten bende bundan almak ıstyrm canm yaa makinaya koysak bozlurmu kı yıkamaya üşenirim şimdi:))

Ayyy cok begendiiiimmmm kelebek sevdam var zaten bende bundan almak ıstyrm canm yaa makinaya koysak bozlurmu kı yıkamaya üşenirim şimdi:))

Canım alırsan aman koymayasın beni uyardılar. Ben her alışveriş yaptığım yerle kanka olduğum için.

Bu arada durduramıyorum kendimi bu çeyiz sevdam ne olacak bilmiyorum. Topik açsam çok renkli bir çeyiz topiğim olacağı kesin.

Şimdide bunları aldım kuzular bakın bakalım.

MELAMN PT CUPCAKE DESENL YUVARLAK TEPS 34X4.5CM Tantitoni.com'da

MELAMN PT CUPCAKE DESENL KARE KEK FANUSU 32CM Tantitoni.com'da

MELAMN PT CUPCAKE DESENL 2 KATLI KURABYELK Tantitoni.com'da

Bundan da 6 adet aldım.

SERAMK KLAH EKLL DONDURMA KASES 7.5X10CM Tantitoni.com'da

Senin çeyizlerinin hepsini görmek fikir almak isterm bende cıvıl cıvıl seylere bayılıyrm ve hepsi beni mutlu ediyo cok eglenceli geliolar:))) senin ceyızleri takıp edıcem hele kelebeklı takımdan kesin bende almalıyıııımmmmm güle güle kullanın canm Allah mutlu mesut gunlerde kullanmayı nasıp etsin:)

tripliii canım kahvaltı takımı harikaymış bayıldım güle güle kullanın. diğerleride çok şekermiş

hümm hoşgeldin evine canım

iyi akşmlar canlarrr eceeee tantitoni kek fanusumuz aynı kuzu diğer herşeyinide güle güle kulllan bayıldım bendede küçük külahları var ama senin aldığın külahın büyüğünden istiyorum şu sıra aşkımla kendim için :)))))))))) çeyiz topiki açsan ne sevinirim takipçin olurum bilem hade açççççç

kelembekinide beğendim ben onun pembesini bekliyorum 1 sene önce vardı ama kaldırdılar nil yeşilini getirdiler evlenirken bakacam yoksa nili alıcam ama aşkım sen bu kelebeğin kanatlarını kırarsın diyor :))))

özledim herkescikleri değişiklikkk varmıııııı

kızlar lar lar pazara kadar buralarda fazla yokum pazardan sonra kovsanızda gitmem

Al canım çok güzel bir takım hele ki kahve fincanları herkesin bayılacağı türden bence çok farklı o kelebek kanatları çok zarif, sade bir takım tam benim tarzım.
Diğer çeyizlerimi de göstermek isterim ama aldıklarım o kadar çok ki hepsini nasıl paylaşacağım bilmiyorum. Unutuyorumda. Bu topiği başından beri takip eden arkadaşlar hepsine şahit oldular aslında. Eğer zamanım olursa açmaya çalışayım.

Giz inan açasım var bir çeyiz topiği patlatayım da kızlar çeyiz görsün diyorum. Şaka bir yana gerçekten açmak istiyorum ama o kadar çok aldığım şey var ki nereden başlayacağımı bilemiyorum. Tek tek ürün resimlerini bulmak çok zor geliyor. Biliyorsun beklerken bayağı bir şey aldım aldıkça paylaştım ama şimdi bir anda hepsini paylaşıma açmak çok teferruatlı ve zaman gerektiren bir iş. Kafa patlatmam gerek. Kendimi hazır hissettiğim bir an açayım.

Hosbulduk canım

ece aldıklarını çok.tatlı bi kaçi benimkilerle aynı tepsi falan demek.ki güzel seçtik

Zevkli hatunlarız çok şükür. Güle güle kullanalım hepimiz. Çok şanslıyız çeşit bol, annelerimizin zamanı gibi değil. Geziyoruz iyice en beğendiğimizi içimize en çok sineni alıyoruz ne mutlu bize.

İnciçiçeğim sağolasın sende balım. Ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah hepiciğimize, sağlıklı mutlu günlerde sevdiklerimizle.

iyi geceler kızlarr

1 hafta ev kuşluğu yaptıktan sonra bu akşam dışarı çıktım nasıl çıktığımı anlayamadan 10 dakikada kendimi kapının önünde buldum

iyi geceler kızlarr

1 hafta ev kuşluğu yaptıktan sonra bu akşam dışarı çıktım nasıl çıktığımı anlayamadan 10 dakikada kendimi kapının önünde buldum

ohhh çok iyi olmuş demekki böyle apar topar çıkarmak lazım seni dışarı

hümeyra evine hoşgeldin tatlımm.

eceee bayıldım aldıklarının hepsine, güzel günlerde kullan inşallahhhhh ... özellikle de kahve fincanları muuuuhhhhteeeşeeeemmmmm
bende acilen tantitoniye gitmeliyim Kek fanusu ve tepsi için

aynen valla öyle yapmak lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…