- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
GÜNAYDIN kızlar triplii takımına bayıldım güle güle kullan canım beniimm sıradan bişey değil çok hooşş
Sağol canım benim, bencede çok farklı diğer takımlara göre. Bernardodan aldım bu arada düşünürseniz bakabilirsiniz. Sadece makinada yıkanmıcak elde yıkamaya uygun ve ben misafir için kullanıcam, kullanımı biraz zor olduğu için sık ve makinada yıkanmaması gerekiyor.
canım bu takımı bende çok beğeniyorum .. aslında almak istiyorum ama fuzulu olucak diye almıyorum ama çok güzel.. ben günlük yemek takımı alırken 2 takım almıştım .. onları kullanabilirim diye düşünmüştüm kahvaltıya
Sağol canım benim, bencede çok farklı diğer takımlara göre. Bernardodan aldım bu arada düşünürseniz bakabilirsiniz. Sadece makinada yıkanmıcak elde yıkamaya uygun ve ben misafir için kullanıcam, kullanımı biraz zor olduğu için sık ve makinada yıkanmaması gerekiyor.
Ayyy cok begendiiiimmmm kelebek sevdam var zaten bende bundan almak ıstyrm canm yaa makinaya koysak bozlurmu kı yıkamaya üşenirim şimdi:))
Canım alırsan aman koymayasın beni uyardılar. Ben her alışveriş yaptığım yerle kanka olduğum için.
Bu arada durduramıyorum kendimi bu çeyiz sevdam ne olacak bilmiyorum. Topik açsam çok renkli bir çeyiz topiğim olacağı kesin.
Şimdide bunları aldım kuzular bakın bakalım.
MELAMN PT CUPCAKE DESENL YUVARLAK TEPS 34X4.5CM Tantitoni.com'da
MELAMN PT CUPCAKE DESENL KARE KEK FANUSU 32CM Tantitoni.com'da
MELAMN PT CUPCAKE DESENL 2 KATLI KURABYELK Tantitoni.com'da
Bundan da 6 adet aldım.
SERAMK KLAH EKLL DONDURMA KASES 7.5X10CM Tantitoni.com'da
Hosbulduk canımtripliii canım kahvaltı takımı harikaymış bayıldım güle güle kullanın. diğerleride çok şekermiş
hümm hoşgeldin evine canım
kızlar lar lar pazara kadar buralarda fazla yokum pazardan sonra kovsanızda gitmem
Senin çeyizlerinin hepsini görmek fikir almak isterm bende cıvıl cıvıl seylere bayılıyrm ve hepsi beni mutlu ediyo cok eglenceli geliolar:))) senin ceyızleri takıp edıcem hele kelebeklı takımdan kesin bende almalıyıııımmmmmgüle güle kullanın canm Allah mutlu mesut gunlerde kullanmayı nasıp etsin:)
iyi akşmlar canlarrr eceeee tantitoni kek fanusumuz aynı kuzu diğer herşeyinide güle güle kulllan bayıldım bendede küçük külahları var ama senin aldığın külahın büyüğünden istiyorum şu sıra aşkımla kendim için :)))))))))) çeyiz topiki açsan ne sevinirim takipçin olurum bilem hade açççççç
kelembekinide beğendim ben onun pembesini bekliyorum 1 sene önce vardı ama kaldırdılar nil yeşilini getirdiler evlenirken bakacam yoksa nili alıcam ama aşkım sen bu kelebeğin kanatlarını kırarsın diyor :))))
özledim herkescikleri değişiklikkk varmıııııı
Hosbulduk canım
ece aldıklarını çok.tatlı bi kaçi benimkilerle aynı tepsi falandemek.ki güzel seçtik
iyi geceler kızlarr
1 hafta ev kuşluğu yaptıktan sonra bu akşam dışarı çıktım nasıl çıktığımı anlayamadan 10 dakikada kendimi kapının önünde buldum
iyi geceler kızlarr
1 hafta ev kuşluğu yaptıktan sonra bu akşam dışarı çıktım nasıl çıktığımı anlayamadan 10 dakikada kendimi kapının önünde buldum
ohhh çok iyi olmuş demekki böyle apar topar çıkarmak lazım seni dışarı
hümeyra evine hoşgeldin tatlımm.
eceee bayıldım aldıklarının hepsine, güzel günlerde kullan inşallahhhhh ... özellikle de kahve fincanları muuuuhhhhteeeşeeeemmmmm
bende acilen tantitoniye gitmeliyim Kek fanusu ve tepsi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?