- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ıstanbul da hava 19 derece kış falan yok herkes sokaklarda vallasıkıntıdan forumda dolanayım azcık dedim bir derdim var kısmını okudum iice sıkıldım delimiyim neyim kendi kendime sıkıntı yaratıyorum
ıstanbul da hava 19 derece kış falan yok herkes sokaklarda valla
cik.canım hava alburada aynen öyle hava çok güzel
annemle anneannemde yürüyüş yapmak için dışarı çıktı ben ev kuşu olarak evi bekliyorum dışarı çıkasım yok hiç.
cik.canım hava al
Kızlar ben 349 yarenıyım:) bi sorum olucaktı bilgisi olan yardımcı olursa cok cok sevınırım800km den uzak olan askerler memlektlerıne 2 gun yol ıznı alarak gıdıolarmıs lutfen dogru deyin:))
Teskere tarıhlerını etkılemıyomu yanıcanım acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin ?
Teskere tarıhlerını etkılemıyomu yanıyemın torenınde asgerıyeden cıkmadı zaten dönüşünü 2 gun once dıye dusunmüştm bende:)
hoşbulduk canımarkadasinin düğünune gidemediğinine üzüldüm uzakta mi
nerde bu kızlar yineeee ?? istanbulda bugün hava mükemmeldi kabul ediyorum bende bu saate kadar gezdim sokaklarda ama sonuçta geldim buraya değilmi
mügecim sende bi çıkıp dolaşsaydın annenlerle açılırdın canım eve kapama kendini
nerde bu kızlar yineeee ?? istanbulda bugün hava mükemmeldi kabul ediyorum bende bu saate kadar gezdim sokaklarda ama sonuçta geldim buraya değilmi
mügecim sende bi çıkıp dolaşsaydın annenlerle açılırdın canım eve kapama kendini
ıstanbul da hava 19 derece kış falan yok herkes sokaklarda valla
daha önce geldiğinde kar getirmiştin bu sefer baharı
teşekkür ederiz canımikamet adresi ile usta birliği arasındaki mesafe 800 den fazlaysa söylediğin geçerli tatlım 1 gün daha önce çıkıcak normal tarihten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?