347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sıkıntıdan forumda dolanayım azcık dedim bir derdim var kısmını okudum iice sıkıldım delimiyim neyim kendi kendime sıkıntı yaratıyorum

Kızlar ben 349 yarenıyım:) bi sorum olucaktı bilgisi olan yardımcı olursa cok cok sevınırım 800km den uzak olan askerler memlektlerıne 2 gun yol ıznı alarak gıdıolarmıs lutfen dogru deyin:))

Kızlar ben 349 yarenıyım:) bi sorum olucaktı bilgisi olan yardımcı olursa cok cok sevınırım 800km den uzak olan askerler memlektlerıne 2 gun yol ıznı alarak gıdıolarmıs lutfen dogru deyin:))

canım acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin ?

canım acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin ?
Teskere tarıhlerını etkılemıyomu yanı yemın torenınde asgerıyeden cıkmadı zaten dönüşünü 2 gun once dıye dusunmüştm bende:)

Teskere tarıhlerını etkılemıyomu yanı yemın torenınde asgerıyeden cıkmadı zaten dönüşünü 2 gun once dıye dusunmüştm bende:)

ikamet adresi ile usta birliği arasındaki mesafe 800 den fazlaysa söylediğin geçerli tatlım 1 gün daha önce çıkıcak normal tarihten

nerde bu kızlar yineeee ?? istanbulda bugün hava mükemmeldi kabul ediyorum bende bu saate kadar gezdim sokaklarda ama sonuçta geldim buraya değilmi
mügecim sende bi çıkıp dolaşsaydın annenlerle açılırdın canım eve kapama kendini

çıkmadım valla canım istemedi

cumartesi günü saat 15 de eve girdiğimde hava soğuktu bugün akşam 19 da dışarı çıkmadan önce hava soğuktur diye beremi, atkımı, eldivenlerimi taktım dışarı bir çıktım yüzüme sıcak hava vuruyor amanın dedim ben ben eve girdiğimde kıştı evden çıkarken bahar gelmiş

annemin babamın erkek kardeşimin doğum günü şubatta bugün hepsinin doğum gününü birlikte kutladık hediye felan derken bu ay battım

Kızlar günaydın ben dün çeyizime bunları aldım aşkla bakalım beğenecekmisiniz.

Bu tepsilerin 2 boyunu aldım büyük ve ortta, küçük boyu acayip küçüktü çok gereksiz gözüktü gözüme almadım.

MELAMN DREAM SMILE DKDRTGEN TEPS 45X34X4CM Tantitoni.com'da

5 parça bıçak seti aldım tercihim kırmızısı oldu.

5 PARA BIAK SET Tantitoni.com'da

Esse'den de bir pembe bir mor yağlık aldım ama resimlerini bulamadım koyamıyorum.

Vee en beğendiğim Bernardo'dan kahvaltı ve kahve takımlarımı aldım. Herkes bayıldı bayıldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…