347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

1 haftadan sonra spora gittim resmen hamlamışım yaww... hocam diyor nişanlın geldi sporu bıraktın.. yok hocam dedim hastaydım çok anca toparladım haa tamam o zaman dedi

şeker şeyler nasılsınız? ben topice geliyorum siz yoksunuz ben giirmiyorum siz kaynatıosunuz bi buluşamıyoruz...

ne güzel çeyizlikler alıosunuz siz yahu ben bi kaç aydır hiç bişy almıorum iğne bile ama aartık alıcammmm çünkü nişanlım işe kabul edildi çok mutluyum ....

bu arada HÜM sende hmladııysan yani bende spora başladgm gün felç olurum heralde çünkü çok hareketszm spora başlsam kim bilir neler olurdu.

bide 2 gündür kulaklarım da muazzam basınç var cogu zaman cogu kelimeleri duymuorum resmen sağırlara döndüm doktora gittim bana damla verdi ateş halszlık vs.. yapıomuş kullanım bakım ne olacak,bugünde çok yoruldum babannemi acile kaldırdık durumu biraz kritik canım sıkkınbnde havadisler böle işte hep hastalık anlattım yaaaaa

selam kızlarrrr mügecimm bardakların çok güzelmiş güle güle kullan bende bugün tepsi ve öksüren kül tablası aldım çeyizime
nenacım babaannene çok geçmiş olsun. Gökhan ın işe girmesine de çok sevindim.
Spordaki 2. günü bildiriyorum : tüm kaslarım acayip ağrıyo ama kendimi muhteşem hissediyorum

iyi akşmlar canımm

teşekkür ederim sağolasın. sende cicilerini iyi günlerde kullan. oyy oyy başladın demii gerilsin kaslar gitsin kilolar

nena tatlım işiniz hayırlı olsun. hastalıklar içinde çok geçmiş olsun canım

İnciçiçeğim ben görürsem sana hemencik haber veririm burdan zaten daha önce bende beğenmiştim bu bardakları görmüştüm de çok kez ama almak kısmet olmamıştı.

Nenacım Gökhancığının işi hayırlı olsun, çok mutlu oldum darısı bizimkinin başına. Bugünde beni bir numara aradı açtım bizimkini soruyor dedim ben nişanlısıyım kendisinin cebi şu. Meğersem yeni bir iş.com'dan arıyormuş adam ben siteye kendi numaramı girmişim. Bozuntuya vermedim artık.

Babaannen içinde çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir. Dualarım sizinle.

Gözünüzaydın canım darısı başımıza inşallah...

Bende ilk ay çok ağrı çektim sonra alıştım ama şu 1 hafta da hep yatınca ağrıdan falan hamlamışım.. valla ben hep giriyorum topiğe bakıyorum

maşallah mnaşallah durmak yokkkkkk yaşasın spor yapmak :124::124::124::124::124:

Bende hep burdayım kızlar ama yazan olmayınca yazamıyorum ama hergün 5-10 kere bakıyorum sayfamıza. Eskiden olduğu gibi çok fazla paylaşımda bulunamasakta yine de günde 1-2 sayfa yazıyoruz. En azından bırakıp gitmedik topiğimizi. Yine 3-5 kişi hep burdayız ve hayatımızda olup bitenleri yazıyoruz.

Mesela hatırlamışken benim işimle ilgili bir gelişme var ama pek iyi yönde olduğu söylenemez.

Biliyorsunuz bizimkinin aptal bir kuzeni vardı onun en yakın 2 arkadaşı bizim ofiste işe başladı. Zaten herkesin gözü çalıştığım şirkette, e hepimiz turizmci olunca böyle oluyor işte. Uzak duruyorum olabildiğince, dikkat ediyorum ama huzurum kaçtı mı kaçtı fakat çaktırmamaya çalışıyorum. Gözleri benim üzerimde. Hatta biri daha ilk karşılaşmamızda sen E...'nin nişanlısı mısın dedi bana. Diğeri de iş görüşmesinden sonra şirketin kendisinden istediği evrakları hazırlıyordu aradı Ece'yle mi görüşüyorum dedi. Benim siz kimsiniz dedim bende. Allahım bana güç kuvvet versin bu ofiste. İşte bile rahat yok artık. Bazı arkadaşlar dalga geçiyor yakında kendi de gelip başlamazsa iyidir diye. Allah korusun, yazdıysa bozsun. Bunlar da tez zamanda defolur giderler inş.

eceee yok artık insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bu ne ya hiç olmucak şekilde gözünün önündeler hep Allah kolaylık versn sana
nenacım hayırlı olsun işiniz darısııı bizlereee teker teker yoluna giricek herşyimzzz hepimiziinn Allahn iznylee

ohhh bugün evdeyim çok şükür bütün gün film izlicemmm başka da hiçbişey yapmıcamm

kızlar selamlar herkese özlüyorum hepicğinizzziii

mügecim bardakların çok güzel dugucumda çeyiz almış maşalllah hepimzie

nena babannene geçmiş olsun canım nişanlın içinde hayırlı olsun çok sevindim darısı diğer arkadaşlaırn başına inşalllah

kızlar bizzz yakın zamanda ailleri tanıştırıcaz babam gelsin demiş sevgilicik için ailesiylede gelebilir dmeiş bakıcaz bu haftasonu gelebilir belkim

ece canım inanamıyorum yuh yaniiiiii cidden istemedklerin dibinde bitiyor kuzum yaa onlarla muhattap olman gerekyormu bilmiyorum ama muhattap olma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…