- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
iyi günlerde kullan canım
al al bitmiyorlar yaa ucu bucağı yok
ewt cnm şöyle bir düşündüğümde daha eksik çok var..
eksik hiç bitmez ki annelerimizin ki bitiyo mu
yok cnm ya nerde... benim küçük ev aletlerim felan yok daha..
valla benmde yok bi onlar kaldı bide büyük eşyalar işte
tabi büyük eşyalarda var.. ben ist oturmuycağım için gidiceğim yerden alayım diyorum ama bellide olmaz küçük ev aletlerini alabilirim burdan da..
doğru başka şehir olunca düşünüyo insan nasıl götürcem falan die
şeker şeyler nasılsınız? ben topice geliyorum siz yoksunuz ben giirmiyorum siz kaynatıosunuz bi buluşamıyoruz...
ne güzel çeyizlikler alıosunuz siz yahu ben bi kaç aydır hiç bişy almıorum iğne bile ama aartık alıcammmm çünkü nişanlım işe kabul edildi çok mutluyum ....
bu arada HÜM sende hmladııysan yani bende spora başladgm gün felç olurum heralde çünkü çok hareketszm spora başlsam kim bilir neler olurdu.
bide 2 gündür kulaklarım da muazzam basınç var cogu zaman cogu kelimeleri duymuorum resmen sağırlara döndüm doktora gittim bana damla verdi ateş halszlık vs.. yapıomuş kullanım bakım ne olacak,bugünde çok yoruldum babannemi acile kaldırdık durumu biraz kritik canım sıkkınbnde havadisler böle işte hep hastalık anlattım yaaaaa
selam kızlarrrrmügecimm bardakların çok güzelmiş güle güle kullan bende bugün tepsi ve öksüren kül tablası aldım çeyizime
nenacım babaannene çok geçmiş olsun. Gökhan ın işe girmesine de çok sevindim.
Spordaki 2. günü bildiriyorum : tüm kaslarım acayip ağrıyo ama kendimi muhteşem hissediyorum
ne güzel yerinde olmak isterdiimmm ya da yanındaaaohhh bugün evdeyim çok şükür bütün gün film izlicemmm başka da hiçbişey yapmıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?