ohhh çok iyi olmuş demekki böyle apar topar çıkarmak lazım seni dışarı
hümeyra evine hoşgeldin tatlımm.
eceee bayıldım aldıklarının hepsine, güzel günlerde kullan inşallahhhhh ... özellikle de kahve fincanları muuuuhhhhteeeşeeeemmmmm
bende acilen tantitoniye gitmeliyim Kek fanusu ve tepsi için
Hoşbulduk canım benimde artık gelinlikçimi belirlemem lazım 103 kaldı düğüne
Hoşbulduk canım benimde artık gelinlikçimi belirlemem lazım 103 kaldı düğüne
hümm çok heycanlı yaa ne güzell
çok stresliyiz canım yaaa... canımın iş kesin belli olmadı daha bi kaç ihtimal var evi nerden tutacağız ne yapacağız off ağlamak istiyorum
kargo geldi ve 24 bardağın içinden 1 tanesi kırık çıktı yaaa(
12 meşrubat bardağı 12 su bardağı almıştım. kutunun birini geri yolladım. yollamasamıydım acaba 11 tane mi olsaydı ki :44:
üfff çokta güzellermiş yaaa
canım markafoni gürallardan aldım. taşıma sırasında kutuya bi darbe olmş ufacık inşallah bardaklarda bişey yoktur demiştim ama meşrubat bardağından biri kırılmış. pek özenli sarmamışlar. kutu kocaman içinde 4 küçük kutu daha vardı. sadece şu minik patlayan bişey var ya ona sarmışlar.
Eki Görüntüle 625127
Eki Görüntüle 625129
bunlardan almıştım 2 şer takım
çok güzelmiş canım
benimde çok hoşuma gitmişti ama kırık geldi 1'i üzüldüm(
renkleri falan çok canlıydı
değiştirsinler canım ......
canım markafoni gürallardan aldım. taşıma sırasında kutuya bi darbe olmş ufacık inşallah bardaklarda bişey yoktur demiştim ama meşrubat bardağından biri kırılmış. pek özenli sarmamışlar. kutu kocaman içinde 4 küçük kutu daha vardı. sadece şu minik patlayan bişey var ya ona sarmışlar.
Eki Görüntüle 625127
Eki Görüntüle 625129
bunlardan almıştım 2 şer takım
Çokta güzelmiş renkleri ama kırık çıktıysa gönder tabi çeyize konulacak niye eksik olsun ki şimdiden. Zaten taşıma sırasında ya da evlendiğimizde kırılcak, keşke kırılmadan ilk gün kü gibi kalsalar. İyi yapmışsın göndermekle.
aradım böyle böyle tek 1 bardak kırık değişim olurmu falan dedim. malesef aynı üründen yoktur o yüzden para iade olur dedi. bende kırık çıkan 6 lı kutuyu geri yolladım. aslında yollamıcaktım ama annem ben kırık kabul etmem çeyize koyucaz nie eksik olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?