347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşbulduk canım benimde artık gelinlikçimi belirlemem lazım 103 kaldı düğüne

çok stresliyiz canım yaaa... canımın iş kesin belli olmadı daha bi kaç ihtimal var evi nerden tutacağız ne yapacağız off ağlamak istiyorum

ağlama canım. herşey hallolur sen hiç merak etme. oluruna bırak. stres yok. bu günlerin tadını çıkara çıkara yap herşeyini
işte en kısa zamanda olucak Allahın izniyle

herşey yoluna girer tadını çıkar bu günlerin hiç stres yapma kendine canım, hayatının en güzel heyecanı bu

hava çok güzel ben dışarı çıkıcaktım ama kargo dağıtıma çıkmış onu beklicem evde kaldım iyi mi

o renkli bardaklardan almıştım nasıl gelicekler bakalım meraklıyım şuan

kargo geldi ve 24 bardağın içinden 1 tanesi kırık çıktı yaaa (

12 meşrubat bardağı 12 su bardağı almıştım. kutunun birini geri yolladım. yollamasamıydım acaba 11 tane mi olsaydı ki :44:

üfff çokta güzellermiş yaaa

Hangilerini aldın canım bana da göster. Bir de nerden aldın. Markafoni'den aldım ben bir tane kırık gelmedi ama bende 100 parça rahat vardı televizyon kutusu gibi koca koli gelmişti o yüzden acayip sağlama almışlardı işi.

canım markafoni gürallardan aldım. taşıma sırasında kutuya bi darbe olmş ufacık inşallah bardaklarda bişey yoktur demiştim ama meşrubat bardağından biri kırılmış. pek özenli sarmamışlar. kutu kocaman içinde 4 küçük kutu daha vardı. sadece şu minik patlayan bişey var ya ona sarmışlar.

bunlardan almıştım 2 şer takım

çok güzelmiş canım

değiştirsinler canım ......

aradım böyle böyle tek 1 bardak kırık değişim olurmu falan dedim. malesef aynı üründen yoktur o yüzden para iade olur dedi. bende kırık çıkan 6 lı kutuyu geri yolladım. aslında yollamıcaktım ama annem ben kırık kabul etmem çeyize koyucaz nie eksik olsun dedi

Çokta güzelmiş renkleri ama kırık çıktıysa gönder tabi çeyize konulacak niye eksik olsun ki şimdiden. Zaten taşıma sırasında ya da evlendiğimizde kırılcak, keşke kırılmadan ilk gün kü gibi kalsalar. İyi yapmışsın göndermekle.

aynen canım annemde çeyiz için aldık nie eksik koyalım ki dedi. denk gelir inşallah aynısından biyerde görerk dokunarak alırım

bencede neden eksik olsunki.. belki dışardada bulursun alırsın tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…