sabah nikah işlemlerini hallettik kızlarşimdi de aşkım bi iş görüşmesinde dua edin hakkimda hayirlisi olsun
Kızlar erkek arkadaşımın kuzeni evleniyor düğün için elbise bakıyorum bi türlü bulamadım istediğim gibi bişey.
sizce bu nasıl?
MANGO - YENİ - Dantel parçalı elbise
çok güzelmiş canım
Kızlar erkek arkadaşımın kuzeni evleniyor düğün için elbise bakıyorum bi türlü bulamadım istediğim gibi bişey.
sizce bu nasıl?
MANGO - YENİ - Dantel parçalı elbise
Ben çok beğendim canım al bence ve güle güle giy şimdiden.
peki kısamı sizce bana çok normal geldi ama şimdi aile ortamı yaa tereddüt ediyorum ben genelde çok kısa giyerim kendi ailemizde ama şimdi onun ailesi olunca tereddüt ediyor insan nasıl panikledim size anlatamam:)
peki kısamı sizce bana çok normal geldi ama şimdi aile ortamı yaa tereddüt ediyorum ben genelde çok kısa giyerim kendi ailemizde ama şimdi onun ailesi olunca tereddüt ediyor insan nasıl panikledim size anlatamam:)
çok sağol canımm ayy o zaman alsancağın yolunu tutuyorum ben:)
Gelmişken bana da uğra melek cadım, çok yakın çalışıyorum. Hatta daha bu öğlen ordaydım.
nerde çalışıyosun triplim:) uğrarııımm:)) haklısın aslında ama yinede tereddüt ettim çok birazdan linki onada atayım en azından fikrini alayım öyle gidip alayım :))
bence sewgiline danış:) o aılesnı daha ıyı tanır.
evett canımm öyle yapayım:) bişey derse de dicem sen bul madem onu alayım diyee zaten zor beğeniyorum:)
nerde çalışıyosun triplim:) uğrarııımm:)) haklısın aslında ama yinede tereddüt ettim çok birazdan linki onada atayım en azından fikrini alayım öyle gidip alayım :))
ama kesin kısa olmaz der :)bütün erkekler aynı benimki elinden gelse dışarı çıkarmıcak farklı bu erkekler anlaşılması zor warlıklar
Özelden yazayım canım. Bence üzerine giy dene öyle al. Mesela benim boyum çok uzun o yüzden başkasının dizinin biraz üstünde duran bir elbise bende çok mini durabiliyor. Resimle anlayamazsın denemen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?