347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canlarım merabalar nasılsınz pc me yeni sürüm yükledm artk daha cok giricem önceden sıkıntı oldgndan acamıodum sayfayı...

herkese iyi dilekleri ve duuaları için sonsuz teşk. sunuyorum,darısı inş. siizn basınıza kuşlarımmm çeyizliklernz mükemmel görünüo artık benmde kocişim işe başladgna göre bende büyük eşyalarmı almaya koyulacam bakalımmm

Tünaydın cankuşlarım sormayın ya iki kız arkadaşı bizim ofiste işe başladı 1 ay önce bir tanesi bu ayda diğeri. Bu ay başlayan kız düğün resimlerindede var. Bugün dedi ki bana seninle ortak arkadaşımız varmış söylediler mi hiç sana bende hayır dedim. Bizimkinin kuzeninin ismini söyledi. Hımm dedim. Sen var mıydın düğünde dedi hiç bozuntuya vermedim. Nişanında vardım ben, düğünü haftaiçine geldiği için gidemedim dedim. Gerçeği biliyorsada gitsin bizimkinin kuzenine böyle anlatsın benim ne kadar efendi olduğumu anlar belki.

peki kısamı sizce bana çok normal geldi ama şimdi aile ortamı yaa tereddüt ediyorum ben genelde çok kısa giyerim kendi ailemizde ama şimdi onun ailesi olunca tereddüt ediyor insan nasıl panikledim size anlatamam:)

canım aılesi işin içinde olursa uzun bı elbıse giyebilirsin belki yadırgıyabılırler.uzun yere kadar şifon elbiseler war altınada plartfom süper olur yınede karar senın

peki kısamı sizce bana çok normal geldi ama şimdi aile ortamı yaa tereddüt ediyorum ben genelde çok kısa giyerim kendi ailemizde ama şimdi onun ailesi olunca tereddüt ediyor insan nasıl panikledim size anlatamam:)

Canım sen nasıl yetiştiysen bence o şekilde görün gözlerine. Böyle yaparsan sonra istediklerini hiç giyemezsin diye düşünüyorum. Tabi giyipte gözünü çıkarma kendine yakıştırdığın ölçülerde giy derim. Açıkçası sırt dekoltesi varsa göğüs dekoltesi ve etek boyu abartı mini olmayacak. Her taraf açık olunca anlamı kalmıyor, göze de hitap etmiyor.

Giz'iminde ilişkisi resmiyete dökülüyor demek, canım gizim kutlarım. Çok sevindim sizin adınıza.

Hümüşüm'de nikah işlemlerine başlamış, Nenacımda başlamak üzere darısı biz kızların başına. Bizimki işe giremedi diye biz hala beklemedeyiz. Haziran'a düğün var ama ne yer tutuldu, ne gün alındı çok geç kaldık diye üzülüyorum ben. Hatta bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Ben küsüyorum konuşmuyorum falan.

Kızlar bu arada çeyiz topiğimi de açmış bulunmaktayım aldıklarımı ordan da burdan da paylaşmaya devam edeceğim. Orayı da takip etmeyi unutmayın.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...iinin-ceyiz-topigine-buyrun.html#post28666415

nerde çalışıyosun triplim:) uğrarııımm:)) haklısın aslında ama yinede tereddüt ettim çok birazdan linki onada atayım en azından fikrini alayım öyle gidip alayım :))

Özelden yazayım canım. Bence üzerine giy dene öyle al. Mesela benim boyum çok uzun o yüzden başkasının dizinin biraz üstünde duran bir elbise bende çok mini durabiliyor. Resimle anlayamazsın denemen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…