347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gizimm ne güzel haberler hayırlı olsun canımm

hümm nikah işini halletmişsnz canm sizinkide hayırlı olsun az kaldı gelin oluyorsun

tripliiim kıyamam yaa istenmeyen ot gibi burnunun dibindeler. kıza verdiğin cevapta çok yerinde olmş valla. sinir şeyler hıhh

melekcadi elbiseye bayıldım. boyun çok uzun değilse kısa duracağını sanmam ama deneyerek almak daha ii tabi. ayrıca herzaman nasıl giyiniyorsan seni öyle görüp tanımalılar die düşünüyorum. sonra istediğin hiçbirşeyi giyemezsin. nasılsan öyle ol

ayy okudum ama daha atladığım şeyler var mı bilemedim:44: yazarken unuttum da

merhaba kızlar nasılsınız bakalım nezamandır giremiyordum,herkes iyidir inşallah.
ben iyiyim çok şükür sevgilime iş bulma cv hazırlama telaşındayız Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Sağol tatlım darısı başına

günaydın serçelerim nasılsınız ....

nişanlım haftaya perşembe elazığ yolcusu tam da sevgililer gününde olacak iş mi ne hayallerim vardı hepsi toz duman oldu yahuuuu

şirketin merkezzi orası oradaki işleyişi görüp,oradan izmir-ankara-adana ve en son istanbulda ki antrepoları görüp mesaiye başlıcak,aman iş olsunda biz sevgililer gününü tlfndada kutlarız

Kızlar günaydın bizim de bugün saat 16:00'da iş görüşmesi var bir firmayla finansal danışman olarak yapabilir mi emin değil ama görüşecek bakalım en azından geçici girsem diyor bankadan haber gelene kadar.

Gunaydın kızlar.Tatildir derken giremedim çok sık.Okul başlayınca daha sık gorusucez.İyisiniz hepinizz inşallahh.

iyi günler kuzular bugün ortaokul arkadaşlarım daha doğrusu arkadaş dosttan öte kardeşlerim gelecek ikisi de evli birinin 1 yaşında diğerinin 7 aylık bebisi var teyzeleri yer onları gündüz onları agirlayacagim akşama doğru gelirim inşallah tekrar sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…